МИШКОВИЋ ОЈАДИО СРБИЈУ!

svetolik trpkovic:
Kada je Miskovic bio u Novom Sadu na otvaranju svog supermaketa TEMPO pored njega su stajali postrojeni gradonacelnica Novog Sada iz SRSa Maja Gojkovic i njen stranacki kolega Igor Mirovic koji mu je udelio plac ,onda gospoda ministri iz DSSa Loncar i Bubalo i predsednik pokrajne vlade iz DSa Bojan Pajtic ,a bio je i neko iz G17 al su njih gurnuli u drugi red sto nam sve govori da je Miskovic postao nedodirljiv i da se zdruzio sa svim strankama bar onim najjacim i da ne treba verovati u demagoske price "kad mi dodjemo na vlast videce on svoga boga" jer je to gotova stvar .

Nema to sta da te cudi, javna je tajna da je Miskovic tajni finansijer mnogih stranaka, i radikala a verovatno i nekih demokrata. I Dinkic koji muti sa Miskovicem je jednom na TV-u priznao da ga nece juriti.

miroslav mišković na forbsovoj listi najbogatijih ljudi u svetu

Politika - Pre 2 sata i 56 minuta

BEOGRAD - Privrednik iz Srbije Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga", nalazi se na 891. mestu najnovije "Forbsove" liste najbogatijih ljudi sveta.

Prema tom magazinu, Mišković deli 891. mesto sa još pedesetak privrednika čija se imovina procenjuje na po milijardu dolara.

"Forbs" uz Miškovićevo ime, pored vrednosti imovine, navodi da je iz Srbije, star 61 godinu i da posluje na sektorima osiguranja i bankarstva.

Lista je sastavljena na osnovu podataka prikupljenih tokom istraživanja koje je trajalo od početka 2006. do 9. februara ove godine.

Najnoviju listu svetskih milijardera predvode Amerikanci, Vilijam Gejts "težak" 56 milijardi dolara i Voren Bafet sa 52 milijarde, a sledi Meksikanac Karlos Slim Helu sa 49 milijardi.

Vrednost imovine svih milijardera sa "Forbsove" liste dostiže 3.500 milijardi dolara i za 900 milijardi je veća nego lane.

Dve trećine prošlogodišnjih bogataša je u međuvremenu postalo još bogatije, a samo 17 odsto je "osiromašilo", uključujući 32 kojima je vrednost imovine pala ispod milijardu dolara.

"Сад смо стварно богати!" То су рекли црне слуге у чувеном филму "Прохујало с вихором", кад су улазили у нову вилу коју је саградио Рет Батлер...

slobodan radulović: koštunica inicirao preuzimanje c marketa

Politika - Pre 2 sata i 3 minuta

BEOGRAD - Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović naveo je u pismenoj odbrani dostavljenoj Specijalnom sudu da je predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica omogućio Miroslavu Miškoviću da njegova kompanija "Delta M" postane vlasnik "C marketa" i apsolutni monopolista na tržištu Srbije.

Radulovićevi advokati predali su danas sudu njegovu pismenu odbranu na suđenju takozvanoj stečajnoj mafiji.

U izjavi se navodi da su su Mišković i biznismen Milan Beko, koji je sa njim nastupao u postupku preuzimanja "C marketa", na toj kupovini direktno zaradili više od 150 miliona evra, a indirektno više od 300 miliona evra.

Radulović je trećeoptuženi u aferi stečajna mafija i nalazi se u bekstvu, a sudi mu se u odsustvu.

U toj izjavi Radulović navodi da je "neviđena hajka" protiv njega počela kada su Mišković i Beko postali vlasnici "C marketa".

@Sinmbad,
као што видиш помно пратим лик и дело Мишковића, па ако налетим на тај податак, сигурно ћу га пренети овде, што наравно, не спречава и остале да дају свој пуни допринос у осветљавању његове веома интересантне биографије
.

Strela:
@Sinmbad,
као што видиш помно пратим лик и дело Мишковића, па ако налетим на тај податак, сигурно ћу га пренети овде, што наравно, не спречава и остале да дају свој пуни допринос у осветљавању његове веома интересантне биографије
.

miskovic.jpg

Kažu ljudi ako staviš sliku ispred sebe i skoncentrišeš se tri minuta onda vidiš svašta...

shoplifter:
Ta lopita od Miškovića će završiti isto kao i Karić, pre ili kasnije...

Ali džabe njemu pare kad ima ne izlečivi problem sa bešikom, pa mora da nosi penzionerske pelene. Iz tih kompleksa u 'Tempu' se ne mogu kupiti penzionerske pelene... he, he... nije ni njemu lako...
O Miškoviću, poput većine ovde nemam lepo mišljenje, ali ismevati bilo čiju bolest je blago rečeno neprimereno. Da li bi ti bilo smešno da tvoj otac ima tako nešto?

nesha taxista:
O Miškoviću, poput većine ovde nemam lepo mišljenje, ali ismevati bilo čiju bolest je blago rečeno neprimereno. Da li bi ti bilo smešno da tvoj otac ima tako nešto?

Bog naplaćuje što ne mogu ljudi... o tome se radi...
On ne krade ne znam koga... on krade mene i tebe i sve ljude u Srbiji.

Karić je u mnogo boljoj poziciji... on ima problema sa padežima, a Miško sa bešikom.

Ta informacija o Miškovićevim problemima nije potekla od mene, već od njegovog pajtaša 'Baneta Sintelona'...
E čime se sve bave ljudi koji leže na milionima... kradu zajedno, a ogovaraju jedan drugog...

shoplifter:
Bog naplaćuje što ne mogu ljudi... o tome se radi...
On ne krade ne znam koga... on krade mene i tebe i sve ljude u Srbiji.

Karić je u mnogo boljoj poziciji... on ima problema sa padežima, a Miško sa bešikom.

Ta informacija o Miškovićevim problemima nije potekla od mene, već od njegovog pajtaša 'Baneta Sintelona'...
E čime se sve bave ljudi koji leže na milionima... kradu zajedno, a ogovaraju jedan drugog...
Ako je krao, onda u zatvor s njim, a za bolest nije kriv.

Back