MIŠKOVIĆ KREĆE U NOVI BIZNIS: "To vam je kao Amazon ili Alibaba"

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.494
za mp04 miroslav mišković foto p dimitrijevic
FOTO: P. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković izjavio je da je ta kompanija ove godine, prateći svetske trendove, ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu.

"To je biznis koji rade ‘Amazon’ i ‘Alibaba’. Nova kompanija zvaće se ‘Ananas’ i startovaće od leta ove godine. U taj posao investiraćemo 100 miliona evra u narednih nekoliko godina. Uzimamo svetski priznate stručnjake iz najboljih kompanija. Neki od tih ljudi već su u Beogradu", najavio je Mišković za novi broj Nedeljnika.
PROČITAJTE JOŠ...
NEMAČKI MTU POČINJE IZGRADNJU FABRIKE U SRBIJI Evo za kada je zakazano otvaranje
Ko će voditi To Montenegro? Zvanična ODLUKA DANAS, ali ime već poznato

Kako je rekao, ovi stručnjaci će obučavati "najjaču ekipu koju smo mogli da sastavimo za taj biznis".

https://www.blic.rs/biznis/vesti/mi...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

Велики бизнис је најјача ствар.

Bas sam hteo da napisem zasto ne omoguci sto bolje radne uslove za svoje zaposlene pa da i oni nesto stvore za sebe i svoju porodicu. Ako vec toliko voli da stvara, srce bi mu bilo puno zar ne, da bude najbolji i voljen poslodavac?

Citiram:
"
JUHOR Jagodina od industrije mesa i nove automatizovane klanice pretvorena u najnižu kategoriju te delatnosti!
Ti si je kupio 2000 godine.
21 godinu ništa nisi uložio.
KLOŠARU

"

To je alavo prijatelju. Alavo.

Шта је алаво?

То што прави нове бизнисе и што ће да запошљава нове људе и што ће људима да омогући да купују једноставније?

Шта треба? Да стане са стварањем?

Зар мислиш да се он бави бизнисом само да би имао да нахрани своје дупе кавијаром за доручак, ручак и вечеру?
Не. То алава сиротиња тако мисли.

Замисли да имаш милијарду долара.

Шта би радио (радила) са милијарду долара? Немој да ми кажеш "мени је доста само пола милиона..шта ће ми милијарда.

Алави људи би то спискали и разделили осталим спискачима.

А паметни људи би милијарду уложили у посао где би запослили нове људе, где би произвели нешто ново (нпр. телевизоре да људи имају да гледају, или станове, да људи имају кров над главом, или пољопривредну производњу да могу да нахране људе, или..или..или..нека производња, или би уложили у услуге, нпр. трговина, да људи могу да купе шта им је потребно (као овај Ананас), или било која друга услуга која је људима потребна.

Pa i jeste alav.

Svi znamo kako da ih ne pitamo o tom prvom milionu i sad su oni neki veliki biznismeni te ne mogu a da ne rade i da idu u penziju kad vec nisu u zatvor?

I nije rec samo o Misakovicu nego o plejadi s pocetka 90-tih ili s pocetka 2000-tih. Ista su to gomn,a.
koga gladan q napravi nikad se ne najede

svi su oni biznismeni dok imaju ljude u politici

kako nestane politicke podrske - propadaju

sto jasno pokazuje da nemaju pojma o poslu , ali koriste politicke veze zarad manipulacije i pokvarenih radnji

Шта је алаво?

То што прави нове бизнисе и што ће да запошљава нове људе и што ће људима да омогући да купују једноставније?

Зар мислиш да се он бави бизнисом само да би имао да нахрани своје дупе кавијаром за доручак, ручак и вечеру?

Шта би радио (радила) са милијарду долара? Немој да ми кажеш "мени је доста само пола милиона..шта ће ми милијарда.

А паметни људи би милијарду уложили у посао где би запослили нове људе, где би произвели нешто ново (нпр. телевизоре да људи имају да гледају, или станове, да људи имају кров над главом, или пољопривредну производњу да могу да нахране људе, или..или..или..нека производња, или би уложили у услуге, нпр. трговина, да људи могу да купе шта им је потребно (као овај Ананас), или било која друга услуга која је људима потребна.
Au bre ispade jos i humanista kao Gejts.

koga gladan q napravi nikad se ne najede

sto jasno pokazuje da nemaju pojma o poslu , ali koriste politicke veze zarad manipulacije i pokvarenih radnji
Tacno, svi oni su na krilima politike dosli a ne zato sto su stvarno bivali u drustvu jednakih sansi, a sto bi bilo normalno.

Шта је алаво?

ovo rade kvazidobri bogatasi

oni koji hoce da pomognu ne bi davali lose plate svojim radnicima , otvarali bi firme koje rade tako sto bi radnicima isplacivali 95 posto profita

poljoprivrednicima bi pomagali na razne nacine , njihove poljoprivredne apoteke bi poslovale bez profita, cak i sa nekim gubitkom ,

da bi seljaku seme i djubrivo bilo jeftino

eto za 2 minuta sta sam smislio , lako bi oni pomogli kad bi hteli

za mp04 miroslav mišković foto p dimitrijevic
FOTO: P. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković izjavio je da je ta kompanija ove godine, prateći svetske trendove, ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu.

"To je biznis koji rade ‘Amazon’ i ‘Alibaba’. Nova kompanija zvaće se ‘Ananas’ i startovaće od leta ove godine. U taj posao investiraćemo 100 miliona evra u narednih nekoliko godina. Uzimamo svetski priznate stručnjake iz najboljih kompanija. Neki od tih ljudi već su u Beogradu", najavio je Mišković za novi broj Nedeljnika.
PROČITAJTE JOŠ...
NEMAČKI MTU POČINJE IZGRADNJU FABRIKE U SRBIJI Evo za kada je zakazano otvaranje
Ko će voditi To Montenegro? Zvanična ODLUKA DANAS, ali ime već poznato

Kako je rekao, ovi stručnjaci će obučavati "najjaču ekipu koju smo mogli da sastavimo za taj biznis".

https://www.blic.rs/biznis/vesti/mi...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

Велики бизнис је најјача ствар.

Bezos se sad znoji, izgubio apetit, ima suicidne misli...konkurencija uzima svoj danak

ovo rade kvazidobri bogatasi

oni koji hoce da pomognu ne bi davali lose plate svojim radnicima , otvarali bi firme koje rade tako sto bi radnicima isplacivali 95 posto profita

poljoprivrednicima bi pomagali na razne nacine , njihove poljoprivredne apoteke bi poslovale bez profita, cak i sa nekim gubitkom ,

da bi seljaku seme i djubrivo bilo jeftino

eto za 2 minuta sta sam smislio , lako bi oni pomogli kad bi hteli

Dobro to je vec utopija i nepravedno jer i sami rade, ali tacno, mogli bi bar plate da povecaju i da ne sisu krv zaposlenima, nije da nemaju.

Истина свако слово.

Само заборављаш да ту није проблем Мишковић или Костић већ систем и политичари који не толеришу ништа сем буразерске економије.

Да је систем отворен и фер, испливао би неко неповезан са политиком пре или касније... А у Србији последњих 40 година нико није направио паре ван политике и криминала.

А откуд знаш да он даје лоше плате радницима?

Чистачица код њега треба да има три пута већу плату од чистачице у другој фирми или школи?

Магационер код њега треба да има два пута веће плате него остали магационери на свим другим местима?

Менаџери треба да имају 5 пута веће плате него остали менаџери?

Ако буде имао веће трошкове за плате, онда ће бити неконкурентан, јер ће конкуренција да има мање торшкове од њега, па и мање цене роба и услуга, тако му фирма пропада, и онда сви ти људи остају без посла, па уместо да имају 30 % веће плате, имају плату од 0 динара.

Замисли, пропадне му фирма и 1000 људи остане без посла? шта је ту добро?

Е, сад, ти можда мислиш да он треба да се одрекне дела профита и да то да радницима?

ја мислим д ато није у реду, д адео његовог профита добију само његови радници.

Боље је:

1. Да он сам део профита удели у добротворне сврхе, па да новац добију они којима то треба, јер радници већ имају плате.
2. Да плати порез, па да се од тога граде путеви, школе, болнице, плаћа социјална помоћ онима који немају, а не радницима који већ примају плату.

Back