Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.762
čeroooo kid matičnog doktoraMa zbunilo me to matičnog![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čeroooo kid matičnog doktoraMa zbunilo me to matičnog![]()

Kod nas je to "kod porodičnog"čeroooo kid matičnog doktora![]()
do 7 dana može i matični da ti napiše, neka lakša dijagnoza , a ta više e to je već za komisijski pregledTebra, jel si ti doktor ili jel znas nekog ko moze da mi pomogne oko bolovanja? Nije da je nekad bilo da ga nisam dobio, svi dobiju, samo sto me sramota vise da ga prosim... Stvarno mi treba pomoc oko toga, ne zezam se
Ja to uvek radim zato sto mislim da je lepo i kulturno, samo me bude blam, bojim se da ne ispadnem nekulturan, kao pazi ovog seljacinu sto se ulizuje, ili da ne bude malo... Jako sam istripovanauuu pu pu pu , ne baš tako , može za koji dan bolovanja, samo da ne zaboravi bombonjeru i kesicu kafe
![]()
čeroooo kid matičnog doktora![]()
ma bitno da momoča dobije bolovanječeroooo kid matičnog doktora![]()
Ali maticni bojim se samo sto ne kaze, mars napolje. A to bi bio velik udarac za menedo 7 dana može i matični da ti napiše, neka lakša dijagnoza , a ta više e to je već za komisijski pregled
Znam ja foru, možeš na to uvijek dobiti bolovanje. Tj. dvije fore: 1. bol u vratu 2.nesanicaTebra, jel si ti doktor ili jel znas nekog ko moze da mi pomogne oko bolovanja? Nije da je nekad bilo da ga nisam dobio, svi dobiju, samo sto me sramota vise da ga prosim... Stvarno mi treba pomoc oko toga, ne zezam se

Ne znam, nikad mi se nije desilo.Imam jedno pitanje, ali ozbiljno!
Je li se dešavalo nekom od vas da neposredno prije nego utonete u san čujete "glasove"
Kao neka nepovezana priča, mada su u mom slučaju poznati glasovi.
To mi se dešava tipa nekoliko puta godišnje, znači kad utonem u onaj polusan..
Koliko sam mogao da primijetim, obično to bude kad sam komiran od umora.
Negdje sam pročitao da je to kao normalno i da dosta ljudi to ima. A i smatram da sam relativno normalan, no što znam
?
Promijeni dileraImam jedno pitanje, ali ozbiljno!
Je li se dešavalo nekom od vas da neposredno prije nego utonete u san čujete "glasove"
Negdje sam pročitao da je to kao normalno i da dosta ljudi to ima. A i smatram da sam relativno normalan, no što znam
?
dešava se i to , nešto slično kao kad si premoren , a ne možeš da zaspiš , i dešavanja tokom dana ili spominjati nekoga ostanu u svest , i u taj takozvani polusan čuju se glasovi tih ljudi , u većini slučajeva to je kao san u kojem se priča sa tom osobomImam jedno pitanje, ali ozbiljno!
?
, ništa posebnoPametnica moja lepa... Hm, l can t get no sleep, zanimljivo. A spavam ko crkotina. Voleo bih da cujemo misljenjaZnam ja foru, možeš na to uvijek dobiti bolovanje. Tj. dvije fore: 1. bol u vratu 2.nesanica
misliš da spava na drugu stranuPromijeni dilera![]()

Ozbiljno, na to ti dr mora otvoriti bolovanje, samo reci nisi zaspao nikako 80 satiPametnica moja lepa... Hm, l can t get no sleep, zanimljivo. A spavam ko crkotina. Voleo bih da cujemo misljenja
moguće , zavisi sa kojom i kakvom si prethodne noći spavao , pa ti se vrzma u glaviMislim da sam zakacio nesto, mozda insomniju
E to je to..dešava se i to , nešto slično kao kad si premoren , a ne možeš da zaspiš , i dešavanja tokom dana ili spominjati nekoga ostanu u svest , i u taj takozvani polusan čuju se glasovi tih ljudi , u većini slučajeva to je kao san u kojem se priča sa tom osobom, ništa posebno
Nivo: profesionalacOzbiljno, na to ti dr mora otvoriti bolovanje, samo reci nisi zaspao nikako 80 satii on će ti dati tabletice za spavanje koje nećeš piti, kontrola za 7 dana, e tada reci da spavaš ako kažeš da i dalje ne spavaš moraš specijalisti, tj. neuropsihijatru
![]()
jao šta ti je iskustvoOzbiljno, na to ti dr mora otvoriti bolovanje, samo reci nisi zaspao nikako 80 satii on će ti dati tabletice za spavanje koje nećeš piti, kontrola za 7 dana, e tada reci da spavaš ako kažeš da i dalje ne spavaš moraš specijalisti, tj. neuropsihijatru
![]()

Predivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspimOzbiljno, na to ti dr mora otvoriti bolovanje, samo reci nisi zaspao nikako 80 satii on će ti dati tabletice za spavanje koje nećeš piti, kontrola za 7 dana, e tada reci da spavaš ako kažeš da i dalje ne spavaš moraš specijalisti, tj. neuropsihijatru
![]()
ako ima slična tema ,kanta
nego, misao , dobra , osrednja , kakva i da je što vam se vrzma u glavi pre nego vas uspe uhvatiti san , ili ti mi koja vas misao proganja a treba sa se spava
Možeš, jednu ako hoćeš da brzo zaspiš, dvije ako hoćeš da se naspavaš a cijelo pakovanje ako hoćeš da se baaaaš naspavašPredivno... A mogu koju i popiti, cisto da se malo opustim, da mogu da zaspim