pop80
Elita
- Poruka
- 16.094
Već sedam dana ide kampanja iz Esenes krimalnog kartela kako nisu oni ubili 16 ljudi nego da su za to krivi Studenti Blokaderi i opozicija..
Prvo je Vučić komentarisao snimak Miše Bačulova i bacio mamac za njegovo glasačko telo..
O tome se pričalo dva, tri dana a juče u skupštini poslanik Bakarec kaže:
"Nek objasni Miša Bačulov da li je na svom telefonu koristio aplikaciju za daljinsko aktivirianje."
Dakle oni, bez ikakvih dokaza, indirektno optužuju čoveka za najteže krivično delo, delo terorizma u kome je ubijeno 16 ljudi!
Šta mislite o ovoj kampanji? Ja mislim da je genijalna pošto je usmerena na glasače SNS a.. Svi do jednog veruju u ovu sumanutu teoriju..
Što je nešto luđe i gluplje oni će u to lakše poverovati!
Prvo je Vučić komentarisao snimak Miše Bačulova i bacio mamac za njegovo glasačko telo..
O tome se pričalo dva, tri dana a juče u skupštini poslanik Bakarec kaže:
"Nek objasni Miša Bačulov da li je na svom telefonu koristio aplikaciju za daljinsko aktivirianje."
Dakle oni, bez ikakvih dokaza, indirektno optužuju čoveka za najteže krivično delo, delo terorizma u kome je ubijeno 16 ljudi!
Šta mislite o ovoj kampanji? Ja mislim da je genijalna pošto je usmerena na glasače SNS a.. Svi do jednog veruju u ovu sumanutu teoriju..
Što je nešto luđe i gluplje oni će u to lakše poverovati!
Poslednja izmena od moderatora: