MIŠ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tasicka:
Joj bre, imamo miša na poslu ! A pored 20-tak zaposlenih (od toga 5 žena) samo se je plašim. Svi su oni kao hrabri, svi kao borci za prava miševa, samo sam ja jedina (ne)normalna u celoj priči___Znam ja da me on nece pojesti...ali kad mi se mota tu negde..umrla bih od straha... A kad treba da se ulovi taj isti mali, slatki, štationmože mišić...e, onda svima kao žao..aha..
Žene, jel se vi plašite miševa, bubašvaba (ja ih promašim od straha) i ostalih bubica....
Ja se jedino ne plašim bubamare...ako je jedna..naravno...

misa u kutiju pa napolje, sve insekte ubijam...ako nema novina pri ruci, tu su ruke, pa se lijepo operu...

Generalno, nije mi simpatichno sve shto ima vishe od chetiri i manje od jedne noge.
A vrlo mi je neprijatno kad treba da rasfljaskam nekog krupnijeg insekta... kao choveka da ubijam, majku mu.

ni meni...ali posebno ono sto ima vise od cetiri noge...kao pauk sa svih osam :roll:
jedini insekt koji ne mogu ocima da vidim i treba mi prilicno truda da se nateram da ga izbacim ili ne daj boze razmazem po zidu :x
misevi,pacovi i slicno.ne gadim ih se.ustvari,misevi su mi simpaticni.

Pa ja bas volim miseve, samo sto sam bila prinudjena da licno ubijem dva misa jer su mi usli u kucu. Jednog sam sa lopatom, a drugog sa nekom serpom. Jadni! Inace, mrzim stonoge, one tvrde bube sto lete leti, slepe miseve i pacove....! A mrzim i paukove tipa krstas ili tako neki koji nisu "domaci".

tasicka:
Joj bre, imamo miša na poslu ! A pored 20-tak zaposlenih (od toga 5 žena) samo se je plašim. Svi su oni kao hrabri, svi kao borci za prava miševa, samo sam ja jedina (ne)normalna u celoj priči___Znam ja da me on nece pojesti...ali kad mi se mota tu negde..umrla bih od straha... A kad treba da se ulovi taj isti mali, slatki, štationmože mišić...e, onda svima kao žao..aha..
Žene, jel se vi plašite miševa, bubašvaba (ja ih promašim od straha) i ostalih bubica....

moj savet za tebe od mene
kupi PORODICNO PAKLO MISOLOVKI i to daj sefu......on mora da ima jos tih miseva u kacelarijama
tako sam ja zimus i "ulovila" sam svu porodicu...........:)))))

Borba sa misom je okoncana! Zalepio se za lepak. Bubetina koja se zalepila pored njega je skoro njegove velicine! Ko zna cega ovde jos ima, muka mi je! A sad me svi zapitkuju zar mi nije zao jadnog misa...ma, jeste mi malo zao, ali vise volim sebe nego njega...
Kazu da su videli jos jednog pre neki dan al nisu hteli da mi kazu. Kolegijalno nema sta!
Samo da nije u mojoj kancelariji, il da ostali clanovi porodice pokojnog misa ne krenu u osvetu, il da ga traze....

Kod jednog gazde sam vozio kamion i u tom kamionu je bio mis i vozio se samnom i tu ziveo. Bio je ispod sica samo ja to nisam znao. A taj mis je svoj zivot okoncao tako sto je moj sef koji je debeo (debeli sef koji je preuzeo kamion od mene zato sto sam ja tada dobio novi) seo na sic i ubio ga svojom tezinom. Verovatno taj mis nije dugo bio u kamionu jer unutra nije bilo hrane.

Ovo nije laz ni sala.

ni ovo nije laz ni sala: sestra moje koleginice je ubila misa tako sto je VRISNULA kada ga je videla!!!! On se samo skljokao......jbt.ona gora i od mene!

espi nije to poklon, pre je da se pohvale, moja maca je jednom doneal gustera zivog naravno, pa kada sam pocela da u krug trcim vristeci po sobi i navatala ga onako omamljenog i izbacila napolje, macka je bila LJUTA NA MENE dva-tri dana! nisam cenila njen uspeh. mace su cudo
za beti, ona je citala ruske romane, divno, podsetila si me za maman, tako sam ja u eri rusofilizma zvala moju svetlanu wink

moja mačka je donosila i miševe žive pa joj pobegnu iza radijatora i to joj nije bilo zanimljivo pa ih je obavezno ostavljala na miru...
i zmije ... one malecne belouške ... he he he
ali zato sam imala sam mačora ...taj je bio lovac, nema mu ravnog...siromašak, otrovali su ga...

tasicka:

Miševa i ne toliko, ali žohara i svih vrsta tih mesnatih, velikih oklopnih bubeština...i žaba...fuuuuj, odmah se naježim...
Mislim da bih mogla glavu lavu u usta da stavim ali kad vidim te male odvratne životinje...pih

e mrzi me da kucam ali od juce mi secanje ne da mira. otisla ja tako u neku posetu na selo, sve uredno domacinstvo kako vec ide, samo neamju macku, meni bilo neobicno a i zao jer volim da se mazim s macama. uglavnom, dodje noc, ja legnem da spavam, i u neko doba osetim da me nesto blago grebucka po ledjima. kako ej bilo leto spavala sam u nekoj majici bez rukava i dobar deo ledja bio je otkriven. dakle, osetim to grebuckanje i bi mi prijatno, i onako kroz san kazem ja sebi jao maca se zavukla tu pa me ceska, sledeci momenat mozak salje poruku od prethodnog dana da macku nemaju, upale se sve lampice skocim ja imam sta da vidim. MISH sladak mali beo, ugnjezdio se na mojim ledjima i cacka mi kosu zapravo pa usput i kozu. kako sam skocila tako je on polako otsetao malo dalje presao preko tv antene popeo se na neki sto dvadeset cm od kreveta sedi tamo i gleda me. sta da radim? nemam kud, legnem pa u panici skocim a on vec posao opet kod mene, i tako do jutra! gledam ja njega gleda on mene! zene drage, sta da vam kazem, ono grebuckanje bilo je nesto neopisivo slatko, ali da mi ej bilo svejedno i nije. eto taskica ima i gorih stvari od setnje misa po kancelariji.

Struja:
e mrzi me da kucam ali od juce mi secanje ne da mira. otisla ja tako u neku posetu na selo, sve uredno domacinstvo kako vec ide, samo neamju macku, meni bilo neobicno a i zao jer volim da se mazim s macama. uglavnom, dodje noc, ja legnem da spavam, i u neko doba osetim da me nesto blago grebucka po ledjima. kako ej bilo leto spavala sam u nekoj majici bez rukava i dobar deo ledja bio je otkriven. dakle, osetim to grebuckanje i bi mi prijatno, i onako kroz san kazem ja sebi jao maca se zavukla tu pa me ceska, sledeci momenat mozak salje poruku od prethodnog dana da macku nemaju, upale se sve lampice skocim ja imam sta da vidim. MISH sladak mali beo, ugnjezdio se na mojim ledjima i cacka mi kosu zapravo pa usput i kozu. kako sam skocila tako je on polako otsetao malo dalje presao preko tv antene popeo se na neki sto dvadeset cm od kreveta sedi tamo i gleda me. sta da radim? nemam kud, legnem pa u panici skocim a on vec posao opet kod mene, i tako do jutra! gledam ja njega gleda on mene! zene drage, sta da vam kazem, ono grebuckanje bilo je nesto neopisivo slatko, ali da mi ej bilo svejedno i nije. eto taskica ima i gorih stvari od setnje misa po kancelariji.

Mene bi ujutru samo prekrili carsafom preko lica.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back