MIŠ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
moja mačka je donosila i miševe žive pa joj pobegnu iza radijatora i to joj nije bilo zanimljivo pa ih je obavezno ostavljala na miru...
i zmije ... one malecne belouške ... he he he
ali zato sam imala sam mačora ...taj je bio lovac, nema mu ravnog...siromašak, otrovali su ga...
Ko, Jagodica ?!? :shock:

napisala sam da su ga otrovali a ne i pojeli :mrgreen:

@Divlja...u principu... kada mišići ne bi brljali po mojoj hrani.. neka se šataju po kući...
inače povraća mi se kad vidim mišije "tragove" u brašnu fuuuuuuj

gigule:

@Divlja...u principu... kada mišići ne bi brljali po mojoj hrani.. neka se šataju po kući...
A zamisli kako je tek mišu kad vidi tvoje tragove na siru !!! :lol:

Da, a skroz sam zaboravila na puzeve, e oni su slatki, i smem da iz diram za kucicu (kako da drugacije ovo formulisem a da se neko ne zakaci bas za taj deo recenice), i uvek ih sklonim u travu da ih neko ne zgazi. A one debele kisne gliste..brrr..

mackica ns:
Heh, ako nije kao Betina mačka, pa da ti ga donese kao poklon:lol:

heh...donela je jednom i slepog mišonju, pa krticu više puta :lol:
Izgleda da je meso od krtičice fino - sve omljacka moja mici, ostane samo glavudžica :D

btw. mačak se s proleća sladi skakavcima :mrgreen. Mlad je pa mu zabavno da lovi skakutave stvorove, muve su mu relativno brzo dosadile...ali LEPTIROVI :P Strašno kako špartaju oboje po stanu kad uleti neki noćni :lol: S kreveta na orman, pa na tv, pa dole, pa opet gore, na zid, na sliku, munje bwe a ne mačke! :lol:

A..donesu na poklon, pa ga sve tutkaju šapicama "Ti ne umeš da loviš jer imaš frižider, evo da ti ja pokažem šta je prava stvar, uzmi...uzmi...UZMI GA I POJEDI BRE! " :P

e...a kad mišu ne slome kičmu (tj. sad ja kao treba da učim da ga lovim živog, advanced kurs :D )
onda mamica mora sedi pored rupe i čeka s antenom u ruci :D

gigule:

Ma misonja se plasimo, zato sto se koriste faktorom iznenadjenja.
Ja uopste nisam gadljiva na miseve. Ne znam zasto.
Na bubasvabe npr. jesam.
Jednom mi se desilo da mi je guster usao u kucu.
A to je bila ludnica! :lol:

Struja:
a puzevi golaci a?
To su obichni puzevski izrodi. Mada, zahvalni su za slikanje. Mirni su i ne morash da ih nagovarash da se skinu. Evo ovog debeljka sam napaparazzio ispred zgrade.
golac4ah.jpg

Pjafe!!!
PRE TAČNO 5 GODINA ZAKLALA SAM JEDNOG TAKVOG OOOGROMNOG SEKIROM PO GLAVI
BIO JE CEVI OD KANALIZACIJE, NEGD EU BANATU
IMO JE LEPEZU KOJA SE NADUVAVALA GORE I DOLE ISTO TAKO TAČKAV ALI OGORMAN - BAR 30 CM
imo je i ženu, ona je utekla, nije imal lepezu
IZ NJEGA NIJE IZAŠLA LIMFA NEGO KRV!!!

treba li da kažem da je to najstrašnije ever s čim sam se suočila :?

to nisu obični puževi :twisted:
to su mutanti posle bombinga

Betty:
Pjafe!!!
IMO JE LEPEZU KOJA SE NADUVAVALA GORE I DOLE ISTO TAKO TAČKAV ALI OGORMAN - BAR 30 CM

E sad se cuvaj njegove udovice, kad sedas na WC solju:lol:(pravda je spora, ali dostizna)

Betty:
Pjafe!!!

Lepezu??? Kao Isidora Bjelica?

Pazi, i ovaj je bio pogolem. Da bi stekli utisak o njegovoj velichini, uporedimo ga sa raskoshnom telesnom konstitucijom neustrashive Jenne Jameson.
golac16yu.jpg

A inache, puzhevi su hermafroditi, tako da je pitanje shta je uteklo, zena ili njegov dechko?

Stvarno ne vidim zasto da se bojim neceg sto mi ne moze nista, a ja mu izgledam kao planina,
ne volim stvari koje ujedaju, definitivno ne volim,
osim tipova,
jednom me je ujeo krstas,zato mrzim paukove, Raid je moj drug, ali sve ostalo sto me ne smara u mom toplom domu nek zivi,
Live and let live!
Vidi sto je slatka zivi u mom mini paradajzu !

žabe i miševi su kul, ali ovaj Pjafov lover je ...hmhm....u najmanju ruku kontroverzan :)

imo je lepezu na naduvavanje iznad glave, crnu s amalo tačaka, pa ti vidi :shock: gore dole kad se uzbudio zbog sekire :P
uu..fuj.

Sta imate protiv malih misica? Bas su slatki onako sicusni sa onim dugaaaackim repicima. Ko igrackice.

Ja licno ne volim pcele i ose pogotovo otkad me je jedna ujela za usnu pa sam izgledala kao da sam imala neuspesnu operaciju s viskom silikona na pogresnom mestu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back