Mirovni plan za kraj rata u Ukrajini

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Evo vec godina i pol kako se ratuje u Ukrajini. To je tezak rat jer Ukrajinci ce mozda preci u katolicanstvo ili protestantizam. Ali ja imam dogovor koji bi rijesio taj surovi rat.
Moj prijedlog je da Rusija preda Kalinin grad Poljskoj a da Zapad i NATO dopuste Krim, Rusiji.To bi bilo lijepo jer bi prestao rat. Kaliningrad je odvojena ruska enklava koja je pripadala Poljskoj.

Мој предлог

Руси задрже Крим, запад призна да је Крим руски, кроз уговор Украјине и Русије о враћању на стање пре 1954. године.

повуку се са окупираних територија после фебруара 2022. године, а Доњецк и Луганск добију свој 3-4 план аутономије.

Нешто попут Драшковићевог плана 2К - Крајина и Косово. Што добију једни на К, добију и други на К.

То исто добију и становници Донбаса.

Evo vec godina i pol kako se ratuje u Ukrajini. To je tezak rat jer Ukrajinci ce mozda preci u katolicanstvo ili protestantizam. Ali ja imam dogovor koji bi rijesio taj surovi rat.
Moj prijedlog je da Rusija preda Kalinin grad Poljskoj a da Zapad i NATO dopuste Krim, Rusiji.To bi bilo lijepo jer bi prestao rat. Kaliningrad je odvojena ruska enklava koja je pripadala Poljskoj.
koja budala jos veruje da ce zapad ispuniti ono sto dogovori. Putin kaze, sa zapadom nema razgovora ni dogovora........pokazali su se kao nepouzdani partneri u pregovorima.
I u pravu je.
Daklem, moj predlog je unistenje zapada, a posle ce se ceo svet dogovoriti o resenju svih problema na planeti.

Krim i 4 oblasti idu u Rusiju.
A Rusija neka da Vels i Skotsku Ukrajini.

vec godina I POL kako lazete baznijaskim metodama

Back