gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Gde radi Miroljub , mislim gde je zaposlen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NigdeGde radi Miroljub , mislim gde je zaposlen.
ne znas sta je dobro a sta zloNije Satana pobio ljude u potopu nego Bog. Nije Satana napisao ove bolesne zakone nego Bog.
ne znas sta je dobro a sta zlo
dobro je unistiti zlo a zlo je unistiti dobro
Mora od necega ekonomski ziveti.
Bavi se poljoprivredom to je ono koliko je otkrio, ja mislim da ima tu jos prihoda ali ne verujem da radi kod nekoga za platu.Mora od necega ekonomski ziveti.
Mora od necega ekonomski ziveti.
Na selu je, proizvodi hranu i tako se prehranjuje, moguće je da zaradjuje i od svojih fakulteta i od nadri-medicine, znam da je ona riba iz Makedonije što joj je brat umro sledeći Miroljubove savete pomenula neku cifru boravka u njegovom "lečilištu". Tu su i tinkture, knjige iz raznih oblasti koje se i kupuju jer ljudi hoće da ih imaju u fizičkom izdanju... Moguće je i da je jednom ili čak više puta uzeo keš ljudima od prodatih stanova, ložeći ih da će ići za Izrael. To je vrlo moguće. Ne verujem da nema prihode, hvalio se da je Pavla Simovića i Zdravka Vučinića uveo u svet Mila Djukanovića kao novinare, da su zaradjivali pare sa njim, a da su sad niko i ništa. Ono što meni nije jasno je od čega mu žive žena i starija ćerka koje su u Beogradu, starija ćerka stalno izlazi, ide na Exit, po kafićima i splavovima i klubovima, a to treba finansirati jer nije nimalo jeftino. Ja sam 2013-e recimo imao veliku žudnju da stalno izlazim, ali nije bilo para pa nisam mogao. Prosto nisam mogao, kao što ni na letovanje nisam otišao još od 2007-e. Možeš da izadješ u park i piješ pivo, ili da odeš kod nekog u stan, ali nema novca za nešto više. Tako da mi je to nejasno, ne verujem da se žicka od drugova i drugarica, ne deluje mi tako a i ne može to stalno da radi.
Istine radi Miroljub Petrović nema nikakvo lečilište. Ta lečilišta drže njegovi "studenti". Miroljub Petrović ima sajt koji se zove centar za prirodnjačke studije. Ovo je njegov sajt:
http://www.creation6days.com/
Kako je Miroljub pobegao od odgovora.
To je zato što ne sme da odgovori na pitanje, a vrlo je jednostavan.
Biblija diskriminiše ženu. Ženu se prema Bibliji manje vredna bića.
Ja kažem da ljudi kao Miroljub imaju takve stavove zato što Biblija tretira ženu jako loše zao što je prema Bibliji Bog rekao da žena mora da bude sluga muškarcu.Ne bih da ga pravdam, ali ovde nije izbegao, on stvarno ne voli da odgovara na takva pitanja. Takav je i na forumu, hiljadu puta je to radio, stalno priča da je kurvanje greh, i onda kad mu neko ovo postavi (gde se ne uzima moralnost čina u obzir nego se samo preispituje zašto je muško faca kad se ku.rva, a žena suprotno u očima ljudi), Miroljub odbija da odgovori na to.jer smatra da je taj koji pita debil pošto nije pročitao na forumu sve što je već pisao. Isto ljude stalno tera da čitaju forum od početka ako ga pitaju neko dosadno sranje. Negde ga i kapiram, ja sam ga jednom na forumu pitao šta misli o Jovanki Orleanki, i banovao me uz obrazloženje da je pitanje glupavo (jer je već toliko pričao o Vatikanu i rimokatoličkoj crkvi kao uzroku zla, a ja ga pitam šta misli o katoličkoj svetici). Takav je, a ovde kod ovog lika na Pragmatikosu je snimio stotine emisija, ne znam kako ga ne smori sve to.
Ume da menja stavove, nesto sto je mislio pre 10 godina sad smatra budalastinom a i od pojave tog Pragmatikosa price su mu sve beskorisnije. Nekad je bio konkretan imao je argumente, sad uglavnom odgovara ovako u 1 recenici ili ni ne odgovori.****** nisam znao za ovo. Meni je preko mejla rekao sasvim drugu stvar.
****** nisam znao za ovo. Meni je preko mejla rekao sasvim drugu stvar.
Ume da menja stavove, nesto sto je mislio pre 10 godina sad smatra budalastinom a i od pojave tog Pragmatikosa price su mu sve beskorisnije. Nekad je bio konkretan imao je argumente, sad uglavnom odgovara ovako u 1 recenici ili ni ne odgovori.
Ti baš opisa jehovuTo neka tvoja definicija nacionalizma?
Ok bilo bi lepo kada bi bilo tako, nego ako nisi primetio
da se ne lazemo
klasican nacionalista mrzi druge nacije, ne uvek sve ali neke...
Nacionalizam je i doveo do toga da ljudi idu u rat i ubijaju druge
sta druge pa druge narode...
dakle nacionalizam je opasan jer vodi do mrznje prema drugim nacijama.
Ti baš opisa jehovu
Bog nema ni svoju naciju, ni religiju, ni organizaciju.Bog je najveći rasista. Imao je svoj odabrani narod.