gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
To nije nikakav dokaz. Možemo tvrditi da su nas i bogovi stvorili, ali to opet nije dokaz nego tvrdnja i izbor onoga u šta ti lično veruješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti gledas svaku emisiju Pragmatikosa haha
Prvo taj poljoprivredni biznis nije jedan, dva, tri. Drugo nije svako ni za selo. Evo ja prvi nisam.
Treće. Bravo genije Miroljube! Sada si sam rekao za sebe da si dijabolik, jer i ti isto imaš fakultetsku diplomu. Lepo od tebe što sam priznaješ šta si!
A koje si ti vereSta ces sve cuti o njemu ako se zadrzis na ovoj temi od toga da ima sektu do toga da hoce da bude predsednik
Deklarisem se kao pravoslavac iako znam da ima mnogo nehriscanskih elemenata u pravoslavlju, ali eto nije bas ni skroz crno.A koje si ti vere
Ok hvalaDeklarisem se kao pravoslavac iako znam da ima mnogo nehriscanskih elemenata u pravoslavlju, ali eto nije bas ni skroz crno.
Moze neko da se ne slaze sa Miroljubom, ne slazem se ni ja po mnogim pitanjima, ali da tvrdi da on ima svoju sektu...
Deklarisem se kao pravoslavac iako znam da ima mnogo nehriscanskih elemenata u pravoslavlju, ali eto nije bas ni skroz crno.
Moze neko da se ne slaze sa Miroljubom, ne slazem se ni ja po mnogim pitanjima, ali da tvrdi da on ima svoju sektu...
Ti gledas svaku emisiju Pragmatikosa haha
Da li je on jedini vernik koj ipodrzava nacionalizam?
Ovde podržava nacionalizam,a nacionalizam i Bog koga on sledi nemaju veze jedno sa drugim.
Nacionalizam je voleti svoje, a postovati tudje.Da li je on jedini vernik koj ipodrzava nacionalizam?
Znamo da nacionalizam nema veze sa Bogom.
Jer je Bog Bog svih ljudi.
To neka tvoja definicija nacionalizma?Nacionalizam je voleti svoje, a postovati tudje.
To je definicija koju je jos Vladika Nikolaj Velimirovic, ali i mnogi drugi. Satanisti rade na tome da sve dobro izokrenu na lose.. ATo neka tvoja definicija nacionalizma?
Ok bilo bi lepo kada bi bilo tako, nego ako nisi primetio
da se ne lazemo
klasican nacionalista mrzi druge nacije, ne uvek sve ali neke...
Nacionalizam je i doveo do toga da ljudi idu u rat i ubijaju druge
sta druge pa druge narode...
dakle nacionalizam je opasan jer vodi do mrznje prema drugim nacijama.
To neka tvoja definicija nacionalizma?
da se ne lazemo
I opet nema veze ni sa hriščanstvom ni sa ovim jevrejskim Bogom.Nacionalizam je voleti svoje, a postovati tudje.
To je definicija koju je jos Vladika Nikolaj Velimirovic, ali i mnogi drugi. Satanisti rade na tome da sve dobro izokrenu na lose.. A
Imas li bar malo sramote da ovakve bljuvotine pises.. Prevrsio si granice.Nikolaj Velimirović je bio jedan klasični prevarant i lažov. Miroljub Petrović onog vremena.
Ne bato, nacionalizam je zdrav...To neka tvoja definicija nacionalizma?
da se ne lazemo
On nije vjernik, on je jedna maloumna kretenčina, koja glumata...Da li je on jedini vernik koj ipodrzava nacionalizam?
Znamo da nacionalizam nema veze sa Bogom.
Jer je Bog Bog svih ljudi.