Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Ekskurzija i matursko veče veliko ili malo su najlepše stvari tokom školovanja. A šta ne valja Miroljube? To što neko da se seksa? To što će neko malo više da popije? Pa šta? To su sve normalne stvari i još ako je to vama lično lepo onda će vam to zaista biti najbolje od škole. Meni je lično i na zadnjoj ekzuriji bilo prelepo. Napili smo kao ludi i ludovali smo celu noć. Bili smo na Karatašu. Ja se lično nisam napio, ali i bez pića bilo mi je predivno. Malo sam gledao one devojke iz mog razreda i pijane sam ih vaćario i šta sad?

A na maturskoj večeri sam vaćario i svoju razrednu koja bila riba i po! Tu sam prvi put napio i bilo mi je predivno. I ti nama hoćeš to da zabraniš? More marš tamo! Ti si buzdovan Miroljube i to veliki!

Miroljubci pogledajte šta je prava zabava i pravi život! Ovo je pravo carstvo nebesko!

Ova zabava koju si okačio i nije nešto, ima i mnogo jačih zabava sa daleko zanimljivijim ljudima. Ali činjenica je da većina ljudi teži životu kakav ima glavni lik iz filma Wolf of Wall street, Jordan Belfort. E sad, ako osoba iz nekog razloga ne može to da ima (nepopravljiva nemaština, impotencija, mikropenis, autizam) onda projektuje da su ti ljudi loši i zli, a da je on pravedan, i tako nadje Miroljuba koji mu nudi upravo takvu priču, plus mogućnost da nadje neku jadnicu iz Albanije da se oženi, dok Miroljubova ćera Andja bahato divlja po beogradskim žurkama i po Exitu. Svako ko kaže da ne bi voleo da ima ovakav život, laže ili mu nešto nedostaje pa kompenzuje:

Back