gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ovo za Dritana si u pravu, jako odvratan lik i bolesno ambiciozan što se vidi po detinjstvu i biografiji, no mislim da nisi sasvim pravedan prema Miroljubu, ima ta njegova priča i dobrih strana, npr. ako je neko jako ružan, socijalno neuspešan ili autističan, ili recimo ima mali polni organ koji je realno nedovoljan većini savremenih žena, može kroz Miroljubove savete sebi da pomogne i oformi život i možda nadje ženu. Mnogo takvih je našlo smisao u Miroljubovim pričama, inače bi se ubili odavno jer savremeni, gradski život jednostavno nije za njih, a iskušenja su ogromna i čovek lako postaje frustriran. Msm jbg život im prolazi dok drugi maksimalno uživaju, a većina mladih to potajno želi, evo kod mene u kraju je leti svake noći bila žurka, treba naći antidot tome.
Da se Miroljub pita za bilo šta to bi bio najgori mogući totalitarni sistem u istoriji. Zabranio bi ti žurke, rođendane, da sam biraš sebi ženu, da se zaljubljuješ, da masturbiraš, da imaš seks kada ti i odabereš, da imaš svoje lične želje i još mnogo toga. Svi Miroljubovi saveti vode ka verskoj totalitarnoj državi, Zato prestanite da pretite tog manijaka i živite svoj život onakav kako vi želite.