Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Dobra vest jeste da je Miroljubov YouTube kanal na crnoj listi YouTube, jer vi kada otkucate Miroljub Petrović dobićete samo ime njegovog YouTube kanala, ali ne i sve video snimke osim jednog ili dva. To znači da je njegov YouTube lanal na crrnoj listi i da će u skorijoj budućnosti biti ugašen. Naravno YouTube pravila su jasna po nekim pitanjima. Ukoliko širite mržnju knanal će vam biti obrisan, a svi znamo da Miroljub Petrović ne samo da šiti mržnju nego da poziva i na ubistvo određenih grupa ljudi što je kažnjivo po pravilima YouTube.

Kako to Miroljub Petrovic poziva na ubistvo odredjenih grupa ljudi -- i koje su to grupe?

@Peconi123 , čemu to što ste ukrali par postova više za dr. Petrovića?
Po prvi put verujem da je neko ko je ovu temu otvorio u pravu.
Dr. Petrović je sam navodio da govori ono što Bog želi... e, pa, odjednom taj čovek govori ono što sam želi a ne ono što Bog želi.

Nećemo da živimo onako kako su nam rekli neki primitivci pre dve tri hiljade godina koji su svoj bolesni sadistički ego prepisali Bogu.

Eto koliko je samo bolesna i ludačka religija koju zagovara Miroljub Petrović.

Sta ces sve cuti o njemu ako se zadrzis na ovoj temi od toga da ima sektu do toga da hoce da bude predsednik

A šta je tu netačno? Miroljub sve sam govori o tome kako u svojim kolumnama tako, a i na njegovim predavanjima. A jedino to za sektu. To možemo i sami da zaključimo da je on posebna neka nova sekta. Pravoslavac nije sigurno, mesijaknski jevrejin nije, jehovin svedok nije, adventista nije. On ima svoja sopstvena učenja. Poziva se na Bibliju posebno na stari zavet, onamo priča o Dušanovom carstvu i zagovara Veliku Albaniju što nikako ne ide zajedno nije čak ni slično, ali on je eto nekako uspeo da spoji kao da je to jedno te isto. I tu pokazuje kakav je opasan manipulator.

Čak i večeras ćemo biti jedini vi i ja koji imamo neko mišljenje o dr. Petroviću, eventualno da se uključi Infinity.
Mislim... malo je degutantno voditi raspravu iz dana u dan neku debatu o liku u 2-3 ličnosti.

Zaboravila sam, Boga mi, podsetite me... :huh:
Pa ne znam za tebe al ja dodjem da pricam s onim ko hoce da prica bilo to nas 2-3 ili 20 osoba nije do mene a i svejedno mi je

Pitanje je bilo da li mislis da svaka bolest moze da se leci onako kako to Miroljub tvrdi na sta si ti rekla da se bez Boga nista ne moze sa cime se ja slazem ali nije dovoljno samo verovati nego i preduzeti nesto

Pitanje je bilo da li mislis da svaka bolest moze da se leci onako kako to Miroljub tvrdi na sta si ti rekla da se bez Boga nista ne moze sa cime se ja slazem ali nije dovoljno samo verovati nego i preduzeti nesto
Sam dr. Petrović je rekao da bez Boga ni luk ne možeš da sadiš.
Šta to znači-pa, kao što ste rekli, vera nije dovoljna, treba živeti po Bogu.

Sam dr. Petrović je rekao da bez Boga ni luk ne možeš da sadiš.
Šta to znači-pa, kao što ste rekli, vera nije dovoljna, treba živeti po Bogu.
Ja sam bivša veštica, poslednji put sam natale gledala u maju, večeras sam po jednostavnom pitanju znala gde je Sunce, gde Venera, gde Saturn, gde Jupiter...
Upala rođaci na natal, nije mi trebalo par sekundi...
Rođaka je zanemela kako na slepo sve to čitam i postavila mi pitanje-zašto od toga ne bi živela?
Pa ok je sve to al je pricam o tome vec smo apsolvirali da ne moze nista bez Boga

Pa ne znam za tebe al ja dodjem da pricam s onim ko hoce da prica bilo to nas 2-3 ili 20 osoba nije do mene a i svejedno mi je

Najzad zrak inteligenciju u tvojoj glava. Naravno da se bez nepostojećeg Boga može izlečiti dosta bolesti. Ipak Miroljub je ogovoran za smrt onog mladića kojeg je savetovao da ne ide kod lekara.

https://noviglas.info/2019/01/24/pr...rata-nisam-ja-mesija-odgovara-miroljub-video/

Kažem dva tačna argumenta o Miroljubu Petroviću i Miroljubci odoše na odmor, Nema ih danima odu da se nakupe novim Miroljubovim glupostima koje će ovde da prosipaju debilima, jer samo debili i naivci mogu da veruju u Miroljubove priče. Akli malo sutra, pojavim se ja i uništim im koncepciju. :hahaha:

Back