Miroljub Petrović najavio izlazak na izbore

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li će Miroljub proći cenzus?

• Da ,sigurno

• Nema šanse

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako vam treba svega onoga od 1-3, onda Miroljubova knjiga заиста даје решење.

Пробајте да нађете једну системску грешку, недоследност, врлине, части и морала у његовој књизи:
https://www.academia.edu/27918087/TAJNA_SREĆNOG_ŽIVOTA

Напомена1: ја не могу много да повежем разлоге зашто тај човек једно прича, а друго пише ! Вероватно да ту код њега постоји неки проблем!?!

Напомена2: читати књигу без предрасуда о његовим изјавама.

A koje je tvoje mišljenje o njemu?

Људи су се увек међусобно убијали због новца, дроге, моћи, жена итд.Исто је и сада и пре 2000 година.

Једина је разлика што данас имамо таблоиде жељне крви који стално стварају моралну панику међу грађанством.

Платон (од 4 врлине) каже, "правда је враћање дуга". Јер, без правичности нема правде.

шта је правичност? шта правда? а шта право?

Из овога видим да ти не разумеш антички појам "испрљаност крви" - хришћански се каже проклетство. Нећеш да вратиш дуг? Онда ће ти се лупити о главу. преко пријатеља, родбине, деце, племена-заједнице

Међутим данас су људи изгубили онтологију правичности, јер су искварени, немају способност да је препознају, и ту не помаже никакво образовање, школе докторати, прописи и због тога не могу да изврше правду, које се гомила у проклетство великог бумеранга

Види: Онтологију и филозофију права - Проф.др.Лазар Вркатић, 2007

Код ортодоксних Јевреја (не прогресивних јевреја - не циониста) је 4 генерације искупљења проклетства и чишћења за најтеже преступе прљања.

A koje je tvoje mišljenje o njemu?

Не знам? Оно што пише је доследно, а оно што говори као да полуди !

Неки проблем постоји!

Платон (од 4 врлине) каже, "правда је враћање дуга". Јер, без правичности нема правде.

Из овога видим да ти не разумеш антички појам "испрљаност крви" - хришћански се каже проклетство. Нећеш да вратиш дуг? Онда ће ти се лупити о главу. преко пријатеља, родбине, деце, племена-заједнице

Међутим данас су људи изгубили онтологију правичности, јер су искварени, немају способност да је препознају, и ту не помаже никакво образовање, школе докторати, прописи и због тога не могу да изврше правду, које се гомила у проклетство великог бумеранга

Код ортодоксних Јевреја (не прогресивних јевреја - не циониста) је 4 генерације искупљења проклетства и чишћења за најтеже преступе прљања.

Неки проблем постоји!
Дакле, након Платона , онтологија и филозофија права, дошли смо до тога да један део србских православних домаћина жели да бивши адвентиста а сада јудаиста или ко зна шта Мирољуб(једино је сигурно да није православац) овде уводи старозаветне законе јеврејског племена из бронзаног доба.

Заиста је занимљиво да су људи толико опседнути криминалом, који је једна девијација у друштву, и који је последица неких друштвених околности а не њихов узрок.

На пример, ако је друштво засновано на новцу и капиталу, онда ће увек бити и оних који ће новац/капитал прибављати мимо прописа.

Неки проблем постоји!

Nije bitno samo šta neko govori, već i kakva su dela.

Неки проблем постоји!
Мирољуб има спис "Основи теократије" који можеш пронаћи на његовом сајту и прочитати.У спису се предвиђа увођење ропства, а слободу ће имати само они "који раде бизнис", остали су робови.

Он такве ствари не сме да отворено прича, па лупета о мачевима, камењаркама и слично.

Nije bitno samo šta neko govori, već i kakva su dela.
Мирољуб заговара враћање на племенско уређење, а живи у Београду.Назива школе "дебиланама" а носи титулу доктора наука, осуђује неморал и разврат а стално гостује на телевизијама које шире неморал и разврат.

Као забављач уме да буде смешан.У све се разуме, геологију, физику, право, медицину...

Дакле, након Платона , онтологија и филозофија права, дошли смо до тога да један део србских православних домаћина жели да бивши адвентиста а сада јудаиста или ко зна шта Мирољуб(једино је сигурно да није православац) овде уводи старозаветне законе јеврејског племена из бронзаног доба.

Заиста је занимљиво да су људи толико опседнути криминалом, који је једна девијација у друштву, и који је последица неких друштвених околности а не њихов узрок.

На пример, ако је друштво засновано на новцу и капиталу, онда ће увек бити и оних који ће новац/капитал прибављати мимо прописа.

Да, он се служи историографијом онтологије и религије отприлике овако: уколико не одбацимо пропаст палог Човека у човека и не уђемо прочишћени и опрани у нов анациклозис, извесно је да ће се затворити историјски анациклозис у историјски линеаритет (историјски есхатологизам где се историја од тачке А завршава у тачки Б)

Есхатологија геополитике је толико заиебана да ми не пада напамет да дискутујем са било ким на форуму. То кроз Мирољуба стално провејава, између нпр. Имрана Хусеина и Милорада Вукашиновића, да не тражим прецизније примере.

Мирољуб има спис "Основи теократије" који можеш пронаћи на његовом сајту и прочитати.У спису се предвиђа увођење ропства, а слободу ће имати само они "који раде бизнис", остали су робови.

Он такве ствари не сме да отворено прича, па лупета о мачевима, камењаркама и слично.

Па већ 15 година провејавају политиколошки радови на свим већим фак.пол.наука у САД-у (пази само тамо) да је и неолиберализам мртав (осим његове јаке физичке инерционе силе која се зауставља), а да је метафизички већ успостављен неофеудализам само што га ми мали и сиромашни одоле материјално још не видимо и не осећамо његово израстање.

Мирољуб заговара враћање на племенско уређење, а живи у Београду.Назива школе "дебиланама" а носи титулу доктора наука, осуђује неморал и разврат а стално гостује на телевизијама које шире неморал и разврат.

Као забављач уме да буде смешан.У све се разуме, геологију, физику, право, медицину...

...на племенски морал. (на крају циклуса цивилизације стварају се највећа дивљаштва). На крају ће само племе да те спаси тог дивљаштва и дивљачког рационализма који ће се испољавати у палом човеку

племе је настало од племенитих - учи од српског језика морал

Да, он се служи историографијом онтологије и религије отприлике овако: уколико не одбацимо пропаст палог Човека у човека и не уђемо прочишћени и опрани у нов анациклозис, извесно је да ће се затворити историјски анациклозис у историјски линеаритет (историјски есхатологизам где се историја од тачке А завршава у тачки Б)

Есхатологија геополитике је толико заиебана да ми не пада напамет да дискутујем са било ким на форуму. То кроз Мирољуба стално провејава, између нпр. Имрана Хусеина и Милорада Вукашиновића, да не тражим прецизније примере.
sunze ti :lol:
oci su mi bile dok citam ovo ko circulus vitiosus

Ne morate vi koji ga ne razumete i ne podržavate da mu date potpis. Nadam se da to niste zaboravili. :zcepanje:

Nevezano, znam vrlo dobro kome ne smem da skačem po glavi o tome, pa neka su mi i familija na papiru i vrlo dobri prijatelji.
Kad su slavlja i okupljanja, citiraju ga mnogi i veličaju jer su zahvaljujući njemu upili malo sažvakane mudrosti, a sad da ih pitam da im platim tih 40din da se upišu, izveli bi besne gliste ne jer ne bi oni to, nego nema se vremena, pa dok se raskrenu, kao da im tražim oko...
:dash:
Ne moraš, bre! Znam te kakav si, neću ni da računam na tebe.

A, dobro, niko ovde ne priča gluposti, nemojte biti zadrti i zagrejani za neko prepucavanje.
Treba dr Petroviću dati priliku da se njegova reč tamo gde donose važne odluke makar samo i uzme u obzir.
Nešto smem i da kažem da je obrazovaniji, realniji i bio bi korisniji od većine koji sede tamo a imaju neke predloge i daju svoje glasove za ili protiv.
Jesam pristrasna, ne mogu da tvrdim drugačije, ali opet ne bih volela da na temi gde se radi o čoveku kog poštujem sipaju i pršte nedolične reči.

Ne potcenjujmo, možda smo se prevarili ljuto, sve to može biti obrnuto!

:hej:
Jeдно је бити симпатичан, друго је изаћи и гласати. Не знам које си годиште, сети се да су 2000. "Отпор" као псеудо-студентска организација Демократске странке изашли на изборе и нису прешли цензус. Многима су били симпатични, али једно је симпатичност, а друго гласање.

Ne, ja govorim o tome da ima Centar za prirodnjačke studije i nekoliko lažnih fakulteta koje koristi da izmuze pare od naivnih ljudi.

Pošten i moralan čovek ne bi to radio, a svakako krši i više zakona. To čak nema nikakve veze sa ovim što Mystic+ piše; može i najrečitiji i najumniji čovek biti rđave duše, pokvaren.

Jeдно је бити симпатичан, друго је изаћи и гласати. Не знам које си годиште, сети се да су 2000. "Отпор" као псеудо-студентска организација Демократске странке изашли на изборе и нису прешли цензус. Многима су били симпатични, али једно је симпатичност, а друго гласање.
Ko mora da glasa za vladajuću stranku, glasaće.
Ko ne mora, evo, ima dosta odličnih ideologija i bez Miroljubove za koje može da se glasa a da se na obazire na simpatije. (???)
Nije meni Miroljub simpatičan.
Simpatični su bili Đinđić, Tadić, pa i oni neki markantni socijalisti, ko će da im se seća imena sad.

Miroljub Petrović nije političar.
Po čemu je on simpatičan?
Kako ono ide: ''Na njemu ne beše ničega na čemu bismo mu pozavideli.''

e, ja govorim o tome da ima Centar za prirodnjačke studije i nekoliko lažnih fakulteta koje koristi da izmuze pare od naivnih ljudi.
Ma, dokle više sa tim?
Svi smo išli u škole, a on je samo hvatao zjala ceo život?
Potiče iz ugledne porodice u kojoj je jedan roditelj bio nastavnik nečega, a drugi, ne mogu da se setim, neki strog komunista, ali u takvom okruženju i u tom vremenu se podrazumevalo da mora, i da je jedino ispravno da se uči, školuje i studira.
On kritikuje nakaradnosti u prosvetnom sistemu, a zagovara oživljavanje Svetosavlja u njemu.

Ko mora da glasa za vladajuću stranku, glasaće.
Ko ne mora, evo, ima dosta odličnih ideologija i bez Miroljubove za koje može da se glasa a da se na obazire na simpatije. (???)
Nije meni Miroljub simpatičan.
Simpatični su bili Đinđić, Tadić, pa i oni neki markantni socijalisti, ko će da im se seća imena sad.

Miroljub Petrović nije političar.
Po čemu je on simpatičan?
Kako ono ide: ''Na njemu ne beše ničega na čemu bismo mu pozavideli.''

Не капирају људи више ништа, јер су премали и недосојни најједноставнијим проблемима.
да политици не припада морал.

Морал је надполитичка појава. Потписан Закон уопште не мора имати везу са моралом. Зашо би Мирољуб или ја поштовали тај Закон? Због санкција? Онда сам кукавица, а кукавице не могу бити моралне, јер не смеју рећи истину!

Пљувати на један начин по мени или на други начин по Мирољубу, по неком ко се позива на непоштовање 6,000 неморалних закона у Србији, јесте руинираност човека као онеспособљеног онтолошког бића, да препозна: правичност, правду и право које треба кроз морални писани акт да проистекне.

Ништа ми тога више немамо јер нема више моралних људи.

"Исквареном народу не вреде ни најбољи закони - Н.Макијавели "Владалац", Фиренца, 1517.г.

Ma, dokle više sa tim?
Svi smo išli u škole, a on je samo hvatao zjala ceo život?
Potiče iz ugledne porodice u kojoj je jedan roditelj bio nastavnik nečega, a drugi, ne mogu da se setim, neki strog komunista, ali u takvom okruženju i u tom vremenu se podrazumevalo da mora, i da je jedino ispravno da se uči, školuje i studira.
On kritikuje nakaradnosti u prosvetnom sistemu, a zagovara oživljavanje Svetosavlja u njemu.

Dokle više? Pa, to je pitanje za Miroljuba; kad će više da prestane. Mogao bi i da ode malo u crkvu da moli oprost za grehe, ako već nema novca kojim bi mogao da vrati sve što je uzeo (život onom momku vratiti, nažalost, ne može; ali bar bi mogao pomoći porodici koliko-toliko).

Tim što potiče iz ugledne crngoorske porodice, sramota više po njega. Misliš na Dragoljuba Petrovića, univerzitetskog profesora u penziji. Jerbo jednostavno rečeno, narušava joj rečeni ugled.

Ne mislim da je najpreciznije reći da se zalaže za oživljavanje svetosavlja; malo je teško zamisliti da to čini jedan cionista. On zagovara neke uticaje iz Izraela. U suštini ustvari to što on priča za kanonsko pravoslavlje je jeres, zapravo.

Не капирају људи више ништа, јер су премали и недосојни најједноставнијим проблемима.

Морал је надполитичка појава. Потписан Закон уопште не мора имати везу са моралом. Зашо би Мирољуб или ја поштовали тај Закон? Због санкција? Онда сам кукавица, а кукавице не могу бити моралне, јер не смеју рећи истину!
U ovom trenutku ne vidim nijednog moralnijeg čoveka od dr Petrovića kad ih sve lepo kao ono za uspomenu iz škole postavim zajedno za slikanje.
Nema.
Ako i ima, taj se nije uopšte trudio da se o njemu negde čuje.
U politici nema morala? Pa, hajde da se napravi neki presedan da vidimo da li ta pusta politika iskvari svakog čoveka, ili je čovek samo inicijalni kvaran a politika mu pomaže da se bolje rangira među ostalim kvarnima!

Пљувати на један начин по мени или на други начин по Мирољубу, по неком ко се позива на непоштовање 6,000 неморалних закона у Србији, јесте руинираност човека као онеспособљеног онтолошког бића, да препозна: правичност, правду и право које треба кроз морални писани акт да проистекне.

Ништа ми тога више немамо јер нема више моралних људи.

"Исквареном народу не вреде ни најбољи закони - Н.Макијавели "Владалац", Фиренца, 1517.г.

Brate, hajde sad ti meni reci. Ti pozoveš Miroljuba Petrovića i pitaš ga za njegov fakultet. I on pokuša da ti podvali sve moguće laži; izmišlja da je njegov fakultet u proceduri dobijanja akreditacije u SAD-u, izmisli celu katedru; laže te bukvalno jednu za drugom o tome ko mu je sve nastavnik na njegovim fakultetima i to sve sa svrhom da ti izmuze pare. I onda tako npr. uspe da nađe na nekoga i uzme mu 1000 evra iz džepa, sve vreme mu prodajući maglu?

Da tako drži kurseve režije, glume, istorije, poljoprivrede, medicine i čega sve ne...što su samo klasične prevare kako bi probao uzeti nekome koju paricu? Da javno priča o tome kako je izlečio neke od najstrašnijih bolesti, da priča ljudima da ne idu kod konvencionalnih lekara jerbo im ništa neće pomoći, uzima na hiljade evra od lekova koji su samo placebo, da osoba koja ga sluša umre zbog toga što ga je poslušala, a da sam Miroljub Petrović ništa od toga ne govori privatno, van marketinške (citiraj: prevarantske) svrhe, jerbo ima obolele od raka u najužem krugu porodice koji sa njim i sarađuju i koji se sasvim normalno leče konvencionalnom medicinom, uključujući i operišu rak?

Šta ti znači taj Zakon? Kako možeš relativizovati stvari do te mere da biti zao prema drugome i biti prevarant sad ispada iz tvojih reči nešto sasvim OK? Slažem se da iskvarenom narodu ne vrede ni najbolji zakoni; gospodin Petrović je upravo primer tog iskvarenog naroda, koji stalno samo posmatra materijalistički (dok se lažno predstavljna kao duhovni čovek) tj. sve su uvek pare, pare i pare i novi načini kako da ih izmuze, a da se sam ne potrudi ni oko čega nikada u svom životu.

Back