LazaB
Poznat
- Poruka
 - 7.013

Da , veleo bih da postoji i raj gde mogu da budem zauvek srecan sa ljudima koji vise nisu tu.Bi li htio da postoji Bog?
Jedno je zeleti nesto , realnost , logika i dokazi su nesto sasvim drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , veleo bih da postoji i raj gde mogu da budem zauvek srecan sa ljudima koji vise nisu tu.Bi li htio da postoji Bog?
Ja bi rado da ne postojiDa , veleo bih da postoji i raj gde mogu da budem zauvek srecan sa ljudima koji vise nisu tu.
Logika mi kaze daa ako je Bog zao, zivili bi mnogo gore. To ti otpada. Jedino da postoji ili ne postojiJedno je zeleti nesto , realnost , logika i dokazi su nesto sasvim drugo.
Slazem se , da je zao bilo bi jos gore ,da je dobar ne bi deca trulila od raka , cak i druge zivotinje ne samo ljudi , tako da ostaje da ne postoji.Ja bi rado da ne postoji
Logika mi kaze daa ako je Bog zao, zivili bi mnogo gore. To ti otpada. Jedino da postoji ili ne postoji
Bog je dao slobodnu volju, sta ce ti onda on?da je dobar ne bi deca trulila od raka ,
Slobodna volja ne postoji ,ali cak i da postoji desetine hiljada ljudi u svakom slucaju pomazu i rade za humanitarne organizacije i pomazu gladnoj deci , beskucnicima i bolesnima.Bog je dao slobodnu volju, sta ce ti onda on?
Onda ga mozes peglat za sve i bit bezvoljan
Zasto nismo iskoristili slobodnu volju da pomognemo gladnoj djeci,beskucnicima i bolesnicima?
Samo nekoliko desetina hiljada kraj 8 milijardi ljudi? Kad budu svi radili slobodnom voljom, onda ce doci do raja na zemlji. Za to ti ne treba BogSlobodna volja ne postoji ,ali cak i da postoji desetine hiljada ljudi u svakom slucaju pomazu i rade za humanitarne organizacije i pomazu gladnoj deci , beskucnicima i bolesnima.
Netacno , i dalje ce postojati prirodne bolesti , infekcije i virusi , zemljotresi , uragani , poplave , asteroidi i sve ostale prirodne stvari koje pokusavaju da nas istrebe milionima godina , koliko god se ljudi trudili.Samo nekoliko desetina hiljada kraj 8 milijardi ljudi? Kad budu svi radili slobodnom voljom, onda ce doci do raja na zemlji. Za to ti ne treba Bog
Al taj raj bi prosao za 70 g
Koliko je ljudi umrlo od zemljotresa? To je mizeran broj i stradale su morbidne kultureNetacno , i dalje ce postojati prirodne bolesti , infekcije i virusi , zemljotresi , uragani , poplave , asteroidi i sve ostale prirodne stvari koje pokusavaju da nas istrebe milionima godina , koliko god se ljudi trudili.
Nek ljudi nadu lijek, za to im sluzi pametdalje ce postojati prirodne bolesti , infekcije i virusi ,
Zemljotres u Turkoj pre par godina ubije 55 000 ljudi za par sekundi , ali po tebi su svi zasluzili a ? Rak kod dece ubije po jedno na svakih nekoliko sekundi , ali i za to su ljudi krivi a? Iako imamo fosile sa znakovima raka koji su desetinama hiljada godina stari.Koliko je ljudi umrlo od zemljotresa? To je mizeran broj i stradale su morbidne kulture
Npr dubrovnik pun incesta, pohlepe,klanova,ugnjetavanja...1667
Indonezija,haiti...puni pogana i nemorala
SigurnoZemljotres u Turkoj pre par godina ubije 55 000 ljudi za par sekundi , ali po tebi su svi zasluzili a ?
Заборавио си онај град који је преживео.Zemljotres u Turkoj pre par godina ubije 55 000 ljudi za par sekundi , ali po tebi su svi zasluzili a ?
Ti argumenti bi imali smisla da su stradali samo oni koji su uveli abortuse ili abortirali , ali umiru potpuno nevina deca svaki dan tako da batali me tih oblaka sa fetusom , postoji vrsta raka ociju koji je najvise zastupljen kod dece mladje od 5 godina , toliko ih bog voli , da ne pricam o drugim "iskljucivo" decjim bolestima.Sigurno
U 2 svj ratu nastradala poljska s najvise abortusa i sssr koji je prvi uveo abortus
U zadnjem ratu najvise stradali dubrovnik i vukovar s najvise pedera i abortusa
U slavoniji se 2023 pojavio tamni oblak u obliku fetusa prije tuče
Ovakvih primjera je bezbroj i tebi je to slucajno?
Mogu nac slike i svjedocanstva di su gradovi porušeni a ostala sacuvana crkva....npr san giovani rottondo gdje su padale bombe ali nijedna nije eksplodirala
Slazem se da su nekoliko ljudi koji nisu postovali pravila odgovorni , ali nisu oni izmislili zemljotrese , ako bog postoji on je napravio prirodu koja ih donosi i on ih u najmanju ruku ne sprecava ( iako moze ).Заборавио си онај град који је преживео.
Дакле град у коме су се поштовала правила грађења опстао, а други где се градило како је ко стигао без реда и распореда, то је настрадало. У чему је ту проблем, јасно је, како можеш очекивати да неко преживи када живи у граду који није грађен како треба.
Није Турска Јапан па да се зграде у старту граде као отпорне на земљотресе.
Мислили су да то никада неће да се деси у Турској, али међутим.
Сами су градитељи криви, као што и град који је преживео, градоначелник није дао да се граде зграде како закон не прописује.
Да су сви градови били ажурни као тај један, жртава не би било.Slazem se da su nekoliko ljudi koji nisu postovali pravila odgovorni , ali nisu oni izmislili zemljotrese ,
Zemljotresi se desavaju i u delovima sveta gde je sve kako treba i zemljotres bude toliko jak ili de desi u moru i stvori cunami koji nikakvo planiranje nije moglo da spreci , desilo se milion puta , ili dodje pandemija u 14 veku i zbrise 60% Evrope , i za to su verovatno ljudi krivi ?Да су сви градови били ажурни као тај један, жртава не би било.
Дакле трагедија се могла спречити. Људи су одговорни
Da, dubrovnik je imao karantenu koja je mogla zaustaviti sirenje kugeZemljotresi se desavaju i u delovima sveta gde je sve kako treba i zemljotres bude toliko jak ili de desi u moru i stvori cunami koji nikakvo planiranje nije moglo da spreci , desilo se milion puta , ili dodje pandemija u 14 veku i zbrise 60% Evrope , i za to su verovatno ljudi krivi ?
Stradali su nevini, da bi se ovi obratiliTi argumenti bi imali smisla da su stradali samo oni koji su uveli abortuse ili abortirali
Maksimilijan kolbe se zrtvovao u auschwitzu i opet je vjerovao u Boga., ali umiru potpuno nevina deca svaki dan tako da batali me tih oblaka
Non sequitur.Zemljotresi se desavaju i u delovima sveta gde je sve kako treba i zemljotres bude toliko jak ili de desi u moru i stvori cunami koji nikakvo planiranje nije moglo da spreci , desilo se milion puta , ili dodje pandemija u 14 veku i zbrise 60% Evrope , i za to su verovatno ljudi krivi ?
Odgovorio sam ti , 50 000 ljudi je izginulo zbog toga sto je par ljudi bilo pohlepno i nisu se spremili za prirodnu katastrofu koju je bog stvorio.Non sequitur.
Јел говоримо о Турском земљотресу или о цунамију ? Што бежиш од питања које си сам поставио
Svaka cast , ne objasnjava prirodne katastrofe koje sam spominjao.Stradali su nevini, da bi se ovi obratili
Pazi,Poljska nema abortusa i dibije sssr 1921
Uvedu abortus i pregazi ih sssr 1939
Slucajno?
Maksimilijan kolbe se zrtvovao u auschwitzu i opet je vjerovao u Boga.
Sve sto si naveo se moglo sprijeciti ili se dogodila na gresnim.mjestimaSvaka cast , ne objasnjava prirodne katastrofe koje sam spominjao.
Znaci deca ispastaju zbog tudjih grehova ,opet se vracamo na psihopatskog boga.Sve sto si naveo se moglo sprijeciti ili se dogodila na gresnim.mjestima
https://wmo.int/media/news/tsunami-proofing-future-seven-smart-solutions-shape-safer-shoresOdgovorio sam ti , 50 000 ljudi je izginulo zbog toga sto je par ljudi bilo pohlepno i nisu se spremili za prirodnu katastrofu koju je bog stvorio.