Mirković: Daću ostavku Mrkonjiću

antioksidans

Poznat
Poruka
8.406
Politika | četvrtak 31.01.2013 | 14:09 -> 14:59
Mirković: Daću ostavku Mrkonjiću
Izvor: B92
Beograd/Zaječar -- Saša Mirković, funkcioner SNS, najavio ostavku na mesto u ministarstvu saobraćaja. Prethodno s obezbeđenjem pokušao da uđe na sednicu zaječarske skupštine

Za danas je bila zakazana sednica lokalnog parlamenta, ali je "iz bezbednosnih razloga otkazana" obrazložio je predsednik Skupštine grada Zaječara Ivan Joković (URS). On je rekao da je zatim Saša Mirković hteo da uđe u zgradu gradske uprave s petoricom telohranitelja koji su, kako navodi,"fizički nasrnuli na radnike obezbeđenja gradske uprave".

Osim obezbeđenja, koje je sprečilo ovaj upad, na mesto zbivanna je došla i policija.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=31&nav_category=11&nav_id=682527

auuu pomoćnik ministra za sneg neće ni uspeti da pokaže svoje organizatorske sposobnosti:sad2:

a nećemo videti ni njegovu diplomu.
katastrofa, nadam se da će ga prvipotpredsednikvladeiboracprotivkorupcije ubediti da odustane od ostavke

А лепо му је Мркоњић нашао баш примерено радно место. Баш и личи на булдожер.
А рече Мрка: ,,Даћу Мирковићу да чисти снег''! И имао је летњу паузу до следећег снега, ихааај.
Али му се неда, хоће да обори Бошка Ничића. То му је животна жеља коју сања чим заспи!

А рече Мрка: ,,Даћу Мирковићу да чисти снег''! И имао је летњу паузу до следећег снега, ихааај.
Али му се неда, хоће да обори Бошка Ничића. То му је животна жеља коју сања чим заспи!
Ne, neće da ga obori jer ga je već oborio, sad hoće da pobedi na izborima koji neće moći da se izlažiraju i da bude predsednik Zaječara. Ničić se nije dao, izgleda da u tom Zaječaru ima love?

Ne, neće da ga obori jer ga je već oborio, sad hoće da pobedi na izborima koji neće moći da se izlažiraju i da bude predsednik Zaječara. Ničić se nije dao, izgleda da u tom Zaječaru ima love?
Истекао је рок поправних испита данас 31 јануара. Значи нови избори где ће опет да се туку слонови за власт. А када се слонови туку, нахебе трава.
Кампања је започела. Ево Мирковић већ сат времена на својој ТВ БЕСТ ружи Ничића а обећава шта би он урадио.
А тако су се слагали док су, као деца, играли кликере у Бору, момковали ча су се, како чујем, и окумили и откуд им је идеја да дођу у Зајечар и ту се туку.
Баш смо ми Зајечарци текура среће.

Ког снега?
Лед и снег на Честобродици који је он (Мирковић) лично видео!
Одмах је,како он каже, издао налог да се лед уклони јер му се џип занео док јурио ка Мркоњићу у Министарство.
Непознато је како и када је тај лед уклоњен.

Лед и снег на Честобродици који је он (Мирковић) лично видео!
Одмах је,како он каже, издао налог да се лед уклони јер му се џип занео док јурио ка Мркоњићу у Министарство.
Непознато је како и када је тај лед уклоњен.

:D: чо'ек правник, па зна пречице.

A ja cu Mirkovicu pokloniti lopatu ako bas hoce da cisti
a mogu mu dzabe odrzati i kurs iz lopatanja !

A ja cu Mirkovicu pokloniti lopatu ako bas hoce da cisti
a mogu mu dzabe odrzati i kurs iz lopatanja !

Мислиш као онај поп Бранислав из Црне реке који је лечио наркоманију.
Поп надрљао јер је ударао јаче но што је онај јадник могао да издржи. Али овог можеш дан-ноћ да лопаташ, издржаће.

Мислиш као онај поп Бранислав из Црне реке који је лечио наркоманију.
Поп надрљао јер је ударао јаче но што је онај јадник могао да издржи. Али овог можеш дан-ноћ да лопаташ, издржаће.

Ej, a kakvo je raspolozenje ljudi u Zajecaru? Ja ne mogu da zamislim da bi taj mogao da pobedi na eventualnim lokalnim izborima.

Kolikogod sam mrzela i mrzim Nicica ipak bih radije njega birala ako bi mi izbor bili samo on i ovaj bilmez.

Ej, a kakvo je raspolozenje ljudi u Zajecaru? Ja ne mogu da zamislim da bi taj mogao da pobedi na eventualnim lokalnim izborima.

Kolikogod sam mrzela i mrzim Nicica ipak bih radije njega birala ako bi mi izbor bili samo on i ovaj bilmez.

Taj bilmez kako kazes u ovom odnosu snaga,u ovom trenutku ima sve da pocisti u Zajecaru! Gdin Nicic je imao priliku vise godina koju nije iskoristio.Politicari imaju rok trajanja.

Од оба зла ти би оно мање зло, зар не?
Ако не буду драстичних крађа и манипулација са обе стране, лако се може десити да се грађани определе за сасвим неку трећу странку или ако нема добре понуде, одлучиће се на бојкот избора.
Зајечарци најчешће кажу: ,,Људи моји, шта нас снађе'' или ,,Зар нису могли да се свађају у рођеном Бору''?
Ово сада у Зајечару је права политичка туча али бојим се да се не изроди и у физичку тучу.

Ovaj "pravnik" će se sakriti iza vučićeve i tomine slike, oni stoje iza njega.
Kao neostvaren i sujetan lik zapeo je da bude prvi u svom selu, iako nije iz zaječara, kako vidim, umesto da pokuša da se dokaže na važnom poslu u ministarstvu.
BIlo mu je dovoljno mesec dana da ukapira da on nema pojma o putevima, trebalo bi da pročita brdo zakona i da se upozna sa poslom, a lakše je da organizuje pljuvačinu po zaječaru i opstruira

Back