mirisete li zenske gacice ?

ja sam se od toga izlečio još kao mladić, u mislima je li.
U sobi se moje jedne sestre nađoh i bila je ona jako i veoma zgodna mogu reći, sad se o tome slobodnije piše ali dobro.

I radoznao li sam đavo bio, kako joj spazih donji veš - o! kako li miriše pomislih i bržebolje ponjuših ja to sve vrlo požudno i vratih,pa se posle pretvarah da čitam neku knjigu ili slično.

A onda uđe moja sestra pa ti pravo ode do onih gaća i uze ih u ruku pa dreknu kolko je grlo u mislima nosilo - tata, tata sto puta li ti rekoh da svoj prljav veš ne ostavljaš u mojoj sobi!

Aa naučih se tada dobroj lekciji

da u pravu si. to sam spomenuo kao nacin odrzavanja higijene koji preferiram jer volim miris neparfemisane zenske koze, prirodne, ne suvise ciste, ali ni prljave(jer onda mirise na prljavstinu a ne na samu sebe)...treba pronaci balans izmedju higijene i maximalnog skupljanja "sokova"...ako u toku 5 dana strateski ocisti najprljavije zone tako da gace ne budu bas nutela, ali pri tom ne uklanja najveci deo "sokova" koji se skupljaju u centralnim zonama, mislim da ce se tako dobiti maximalni zeljeni efekat.
Ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u poslednje vreme

Back