milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.949
s kim si sinoc bio da li ona zna.ne zna ona ne zna ona znam samo ja,,a kod tebe su jos uvek moje gacice.gde ste ****** stigo sejo kalac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misim na nosene, a?![]()

pa noshene, nego kako
a yeah...Ma odlicno me procenio, padam na pisce i koje nisam citala, ako imaju dobru priculose te je procenio i stavio pogresan mamac.
drugi put ce da stavi glistu, ne brigaj

eh da, u moje vreme to su se zvale kilote ali danas je sve lakše naročito kada vidiš da ima i recimo bokserica ili ovih malih kako se zovu što proizvodi Arilje
misim na nosene, a?![]()
je znaš što znaci " mukte " ?![]()

jok, mrsko me vazda moliti za prevod............![]()

el želiš naucit bestijanski ?![]()
objasni mi

misim na nosene, a?![]()

Zlatna zica
Eto, i ti od mene nesto da naucis![]()

Ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u poslednje vremeda u pravu si. to sam spomenuo kao nacin odrzavanja higijene koji preferiram jer volim miris neparfemisane zenske koze, prirodne, ne suvise ciste, ali ni prljave(jer onda mirise na prljavstinu a ne na samu sebe)...treba pronaci balans izmedju higijene i maximalnog skupljanja "sokova"...ako u toku 5 dana strateski ocisti najprljavije zone tako da gace ne budu bas nutela, ali pri tom ne uklanja najveci deo "sokova" koji se skupljaju u centralnim zonama, mislim da ce se tako dobiti maximalni zeljeni efekat.