MIRIS

Moja supruga koristi iskljucivo parfeme koji su sastavljeni po recepturi za njenu kozu.Tako da nemaju ime.Jer se rade samo po porudzbini za svaku osobu zasebno.[/quote]
Bustura:
Ja za licnu negu iskljucivo koristim paletu proizvoda nivea.Od gela za brijanje,dezodoransa,balzama,krema i svega onoga sto je danas potrebno jednom muskarcu,da bi bio negovan.
Parfeme nikada nemesam i iskljucivo koristim dva totalno razlicita parfema.Za dnevnu varijantu Jaguar(u zelenoj bocici)Meni odgovara.Dovoljno je jak da se oseti u toku dana na razdaljini od jednog do dva metra.Uvek ga nananosim na nadlaktici i vratu.
Za vecernje izlaske iskljucivo koristim Cezar.Zato sto je blag.Vrlo neutralno deluje.U masi od pet naprskanih tipova ovaj parfem nema sanse da se oseti.Ali zato cuda pravi kada je neka osoba u blizini neposrednoj mesta na telu na kom je nanesen.Vrlo je efektan jer je blag.

auuuuuuuuuuuuuuu................................. Citava nauka brajko! Jel vidis sad sa koji se predznanjem ide u kafanu (ups parfimeriju)! :wink:

Salim se ja malo, ne zameri!

Mushki:Jean Paul Gaultier,212(carolina herrera),Nemo.
Zenski:Emporio Armani,Romance(ralph lauren),Davidoff,Tommy helfinger girl i na kraju najbolji Jean Paul Gaultier :lol:

Back