Мири отимају кућу

da li je vlast u pravu

• ipak da

• mislim da nije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sam video naslov, mislio sam da je neka peticija........da nekoj jadnici otimaju kucu , pa da se upisem............

Kad ono........Mira fckn Markovic???.......uzimaju joj kucu???

jbmlijomamumrtvuuustapickalijojmaterina:evil::evil::evil::evil:

Sto joj zivot neko ne uzme, skotu jendnom retardiranom???:evil:

Bravo, baš si me oduševio , da nas je više takvih istomišljenika bilo bi SUPER a kada bi mogli da iskorenimo primitivce mnogo bi bolje živeli i drugačije bi na nas svet gledao,ali šta ćeš mnogo ih ima, treba za to vremena :bye::bye::bye::bye:

Bravo, baš si me oduševio , da nas je više takvih istomišljenika bilo bi SUPER a kada bi mogli da iskorenimo primitivce mnogo bi bolje živeli i drugačije bi na nas svet gledao,ali šta ćeš mnogo ih ima, treba za to vremena :bye::bye::bye::bye:

E, mila moja..........da nema primitivaca, onda ovo ne bi bila srbija.....primitivci i shabani joj daju neophodan shmek.......kao zacin C:hahaha:

Ako hocete da iskorenite primitivce reshite se svojih naslednika pa izvrshite samoubistvo........i svet ce nas mnogo,mnogo bolje gledati ;)

koje pseto???.........pa njega su ,kako ja znam , sredili injekcijom u celiji???:hahaha:

Jok,srpskog heroja su dushmani ubili injekcijom,dok su pseto roknuli ispred zgrade vlade.......metkom,ko shto mu i dolikuje ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back