Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Ma, kako da ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, kako da ne.
Ма ја то зато што видим да си се упљувао објашњавајући нам да Тадић није геј, па још неке будалаштине пишеш о његовим љубавницама, а човек бре ни жену нема.
Ma, kako da ne.![]()
Porediti Đinđića, koji je pokušao da uradi nešto pozitivno za Srbiju, s ovim zlotvorima, ma, idi bre.
Ма неће бити, али добро. Мислим, Јеремићу, смири се
Ma, kako da ne.![]()
Porediti Đinđića, koji je pokušao da uradi nešto pozitivno za Srbiju, s ovim zlotvorima, ma, idi bre.
Ma, dobro, dobro, već dobro znamo da se od tebe ovde mogu čuti samo gluposti i laži.Ко да учини добро? Па то је највеће зло у Србији које је мајка могла да роди. Сви су га се одрекли, наравно осим његове мајке која га је родила.
Сви су га се одрекли, наравно осим његове мајке која га је родила.
Ma, dobro, dobro, već dobro znamo da se od tebe ovde mogu čuti samo gluposti i laži.
A kako mi možemo znati šta Đinđić ne bi ili bi radio? Mislim, jeste da mu Tadići nije "ni prineti" (mada, i "uči se" ponešto, napreduje), ali opet je najmanje loš od svih drugih raspoloživih varijanti na političkoj sceni.Ово што данас ради Б. Тадић, Зоран Ђинђић, никада у животу неби урадио. Е Борисе, Борисе....
Ne i nije laž.Ово није лаж, а то ће потврдити сви који познају део породице Ђинђић. Милунка, жао ми је. А ти Јеремићу, шта да ти кажем, проваљен си
Da, narocito su ga se odrekli Jovana i Luka... Pa daj, bre, oni nisu isli u skolu mesec dana posto je on ubijen i Jovana je stalno plakala u skoli, idiote jedan. (Da, da, isli smo u istu osnovnu - "Kralj Petar I", a sad Jovana i ja idemo u istu srednju, tako da znam sta pricam.)
P.S. Prestani da haluciniras. Svi znaju da se lozis na Tadica i da bi zeleo da je gay, kao i ti...
Не треба се радовати убиству Ђинђића. Али они који данас владају Србијом су најодговорнији за убиство Зорана, и они су се највише радовали.
Mislim da ipak grešiš, mada i ne znam tačno šta podrazumevaš pod "one koji danas vladaju Srbijom", malo konkretnije to objasni, pre će biti da su to neki iz prethodne vlade, a i još mnogi "treći".Не треба се радовати убиству Ђинђића. Али они који данас владају Србијом су најодговорнији за убиство Зорана, и они су се највише радовали.
Ne i nije laž.Ma, ko nam kaže, ti, s tvojim radikalsko-neonacističkim pogledima.
![]()
Šta sam rekla - tipični neonacista.Не, него ће бити у праву неко са јеврејским погледима на свет. Србији никада добро нису желели јевреји, па не желе ни сада.
Mozda je shvatila da je predivan covek i da ce sve sta radi biti dobro pa je mogla spokojno da se posveti bogu.
Значи само оно што контролише Сорош или Квимби. Довољно си рекао.
Mislim da ipak grešiš, mada i ne znam tačno šta podrazumevaš pod "one koji danas vladaju Srbijom", malo konkretnije to objasni, pre će biti da su to neki iz prethodne vlade, a i još mnogi "treći".
Ђинђић је био изузетно паметан човек, мудар и знао је да размишља. Политика коју је почео да води пред саму смрт, није одговарала многима. Ово данас шта ради Б. Тадић и оно што би радио Ђинђић, је небо и земља.
Ubistvom Z.Dj. otvorio se puta Tadicu,Pajticu,Sutanovcu... Ne kazem da su obi narucili ali profitirali su mnogo. Danasnji DS ne vode Zivkovic,Ceda,Vesic,Beba, direktan razlog formiranja LDP-a je promena kursa DS-a.