Minutaza u sexu

Hebbem mu mater, al' kod mene su drk... i sex mnogo različite radnje, narochito u odnosu
na uzete opijate : ) ili razne druge stvari koje nisu predvidjene kao standardna oprema u sexu i drk..u.
Al' nije ni bitno, odoh da spavam, već je 22h.

E ja ne znam za sex, poshto nisam bash iskusan, ali znam da, npr. kada dr... ( Oh, izvinite, masturbiram :twisted: ), poshto je shablon valjda isti, jelte, mnogo brze svrshim ako sam napushen ( sem ako necu da prolongiram radnju ). Radi mi mozak drugachije, i vishe me loze stvari koje me ne loze toliko kad' sam str8. Od spida i eksera ne mogu da svrshim shesnaest sati... A ucirkan jako teshko... Eto, to tako ide kod mene. Mada su ljudi razlichiti....

hmm..vidim po vasim odgovorima da bi mogao otvoriti uskoro jos jednu temu:mrgreen:zato molim vas ajd da budemo sad ontopic..ipak mi je ovo prva tema ovdje:D

Ja sinoc uleteo zeni u krevet i poceo bam-bam-bam-bam.....I taman se zalumfao kad avaj zvoni sat pola sest ujutro je,moram na posao...ha ha ha ha....traje jedno po sata do sat vremena(sa izvinjavanjem posle toga)

Ovi maratonci *****ju,brate mili 3-4 sata aktivnog sexa?!Mislim nije problem ne svrsiti toliko dugo,problem je sto kakav god da je sex dosadi posle nekih sat vremena pa prekinete barem na 10 minuta....

Back