Minora i Davidova zvijezda

Slap888

Aktivan član
Poruka
1.399
16295345_434907550233950_48992810_n.jpg
84c0cfa3538a48e0d16890cec41624b7.jpg

Davidova zvijezda šestokraka i Minora ili sedmokraki svjećnjak su simboli, naizgled različiti ali odražavaju jednu te istu informaciju; o Duhu Svetom koji se sastoji od "sedam duhova" (Otkrivenje 1:4). Oba simbola ukazuju na Krista (Sina) koji je središte Duha Svetog (u krilu Očevom). Gore proikazana Davidova zvijezda je moja prezentacija, a još bliži i jasniji ukaz na taj simbol je moja druga slika koja se nalazi kao moj avatar a prikazuje sedam boja duge sa zelenom bojom ili krugom u sredini. ističe mi vrijeme...provi put stavljam slike u tekst pa nisma znao kako će ispasti. U daljnjim postovima ću sve dublje prezentirati. Nove stvari će te doznati.

Prilozi

• 16343958_434907346900637_977794418_n.jpg
    16343958_434907346900637_977794418_n.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1410951 Pogledajte prilog 1410957

Davidova zvijezda šestokraka i Minora ili sedmokraki svjećnjak su simboli, naizgled različiti ali odražavaju jednu te istu informaciju; o Duhu Svetom koji se sastoji od "sedam duhova" (Otkrivenje 1:4). Oba simbola ukazuju na Krista (Sina) koji je središte Duha Svetog (u krilu Očevom). Gore proikazana Davidova zvijezda je moja prezentacija, a još bliži i jasniji ukaz na taj simbol je moja druga slika koja se nalazi kao moj avatar a prikazuje sedam boja duge sa zelenom bojom ili krugom u sredini. ističe mi vrijeme...provi put stavljam slike u tekst pa nisma znao kako će ispasti. U daljnjim postovima ću sve dublje prezentirati. Nove stvari će te doznati.

Ovi židovski simboli ukazuju na Sina Božijeg na kojemu počiva šest duhova (Izaija 11:2) dok sedmog duha Duha Svetog zastupa sam Sin u središnjici zvijezde. Istu tu "stvar" prezentira dakle i žuidovski minora svjećnjak sa sedam krakova. Krakove Davidove zvijezde sam signalizirao u šest boja duge dok je središnja boja ili unutarnja boja zvijezde zelene boje (ovdje to nije najbolje ispalo, više je žuta nego zelena)... ali je zato moj avatar drugačija ali ista prezentacija tog Kristovog Duha.

Bit će još simbola koji se odnose na ovu temu...

Ovi židovski simboli ukazuju na Sina Božijeg na kojemu počiva šest duhova (Izaija 11:2) dok sedmog duha Duha Svetog zastupa sam Sin u središnjici zvijezde. Istu tu "stvar" prezentira dakle i žuidovski minora svjećnjak sa sedam krakova. Krakove Davidove zvijezde sam signalizirao u šest boja duge dok je središnja boja ili unutarnja boja zvijezde zelene boje (ovdje to nije najbolje ispalo, više je žuta nego zelena)... ali je zato moj avatar drugačija ali ista prezentacija tog Kristovog Duha.

Bit će još simbola koji se odnose na ovu temu...
Деда, немој више човече, одмори мало од ове науке.

Shatkona (षट्कोण) je simbol koji se koristi u hinduističkoj yantri; "šestokraka zvijezda" napravljena je od dva isprepletena trokuta; gornji označava Shivu, Purusha, donji Shakti, Prakriti. Njihovo sjedinjenje rađa Sanata Kumaru, čiji je sveti broj šest. Šatkona predstavlja i muški i ženski oblik, kao simbol božanskog sjedinjenja muškog i ženskog i kao izvor svega stvorenog; točnije, trebalo bi predstavljati Purusha (vrhovno biće) i Prakriti (majka priroda ili uzročna materija). Često se to predstavlja kao Shiva/Shakti. Često se spominje da je Satkona/Shatkona simbol hinduističkog božanstva poznatog kao Sanat Kumara (i pod mnogim drugim imenima).

4807077.png

Zvjezdani broj rjeci Izrael na Hebrejski pretvoren u gematrijsku vrijednost 541
10 i po redu u nizu zvjezdanih brojeva.
Reduciranjem 541 je 10 =5+4+1

Israel na Hebrejski pretvoren u gematrijsku vrijednost
Yud(10)Shin(300)Rosh(200)Alef(1)Lamed(30)=541

Tko je to sve isinhronizirao?
Rabini ili ?

Back