- Poruka
- 91.919
Da on stvarno može ugroziti bilo koga sigurno ne bi ulazili u duele sa njim Vesara i Dačić.Теши се...
Očigledno je režimski projekat sve to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da on stvarno može ugroziti bilo koga sigurno ne bi ulazili u duele sa njim Vesara i Dačić.Теши се...
Režim talk kao i Kurir Usijanje.Милетићкина ауторска емисија DIREKTNO на Euronews_у, убедљиво је најбољи политички talk-show у Србији данас!
![]()
Usijanje је исто фантазија наспрам Ђидиних ботовских програма пардон емисија на кабловским каналима друга Шољакова.Režim talk kao i Kurir Usijanje.
Какве везе Милетићкина емисија има са тиме што је јавно предузеће власник лиценце Euronews_a у Србији? Да ли би емисија била боља да је (и) та лиценца у власништву друга Шољакова који је Милетићку протерао са N1 јер је постављала незгодна питања лажној опозицији? "Лепи", да ти објасни чика: њена емисија је ауторска. Capisci? Само она одређује каква ће њена емисија да буде. У Милетићкиној, иначе одличној емисији, гостује и позиција и опозиција осим оних који немају три чисте, као на пример Ђидо:Od maja EN radi u Srbistanu. Odmah na početku su raskrinkani. Ko drugi nego hejteri.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ko-i-zbog-cega-stoji-iza-euronewsa-u-srbiji/
Hvala, sad mi je jasno.Какве везе Милетићкина емисија има са тиме што је јавно предузеће власник лиценце Euronews_a у Србији? Да ли би емисија била боља да је (и) та лиценца у власништву друга Шољакова који је Милетићку протерао са N1 јер је постављала незгодна питања лажној опозицији? "Лепи", да ти објасни чика: њена емисија је ауторска. Capisci? Само она одређује каква ће њена емисија да буде. У Милетићкиној, иначе одличној емисији, гостује и позиција и опозиција осим оних који немају три чисте, као на пример Ђидо:
Adolph VuqIer kontroliše gro medijadjikini sendvicari kmece o nezavisnim medijima koji nisu pod njihovom kontrolom i gde ne mogu da uredjuju uredjivacku politiku![]()
Ne, DS se vraća na vlast izuzetno uskorodjitler kontrolise citavu opozicionu scenu ali zavrsice kao i njegov njegov prethodnik po kom nosi ime
vasa smradna epoha je zavrsila za sva vremena narod vas je bacio na djubriste istorije![]()
To je lažni naziv, treba da se zove RussogewzЛепо је радити за телевизију Европске Уније али бих ја пре изабрао ББЦ.
Varaš se, moj pernatine narod je vas je bacio na smetiste istorije i tamo cete zauvek ostati jedino sto vam je preostaje ja da kmecite
Shamelessly quoted myselfŠta kažeš Komšo (...)
Shamelessly quoted myself
https://forum.krstarica.com/threads...-bunta-do-izbora.933853/page-15#post-44210449
Милетићка је беспоштедно наступила према Светом Добрици Новобеоградском, а он је остао у седлу и поентирао. Тако триба!! Одлична емисија, браво за водитељку која је одржала час из професионализма Шољаковљевим ћуркама са N1, и честитке за нашега доброг светитеља! Ово че граџани итекако знати ценити на предстојечим изборима!
Beograd na vodi i nije ispao loše