Minja Miletić dala otkaz na N1, prelazi na Juronjuz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od maja EN radi u Srbistanu. Odmah na početku su raskrinkani. Ko drugi nego hejteri.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ko-i-zbog-cega-stoji-iza-euronewsa-u-srbiji/
Какве везе Милетићкина емисија има са тиме што је јавно предузеће власник лиценце Euronews_a у Србији? Да ли би емисија била боља да је (и) та лиценца у власништву друга Шољакова који је Милетићку протерао са N1 јер је постављала незгодна питања лажној опозицији? "Лепи", да ти објасни чика: њена емисија је ауторска. Capisci? Само она одређује каква ће њена емисија да буде. У Милетићкиној, иначе одличној емисији, гостује и позиција и опозиција осим оних који немају три чисте, као на пример Ђидо:

Какве везе Милетићкина емисија има са тиме што је јавно предузеће власник лиценце Euronews_a у Србији? Да ли би емисија била боља да је (и) та лиценца у власништву друга Шољакова који је Милетићку протерао са N1 јер је постављала незгодна питања лажној опозицији? "Лепи", да ти објасни чика: њена емисија је ауторска. Capisci? Само она одређује каква ће њена емисија да буде. У Милетићкиној, иначе одличној емисији, гостује и позиција и опозиција осим оних који немају три чисте, као на пример Ђидо:

Hvala, sad mi je jasno.

Vest o tome kakva je televizija nema veze direktno sa njenom emisijom. Po politici kuće ne moze mnogo da odudara bilo cija emisija. Nisam pratio njenu emisiju na ovoj tv, malo jesam na prosloj tv. Ne zanima me toliko. Moze da bude gost ko hoce. Kakve veze ima Solak sa mojim postom? Imala emisiju tamo kod njega. Dolazila opozicija. Ovde kazes da su mesano. To sto je mesano ne znaci da je neutralna tv.

Upravo gledam ovu emisiju, stigoh do njene trećine. Napisaću transkript dela razgovora koji se desio negde oko 15. minuta

Dobrica - Da li se ovaj grad zaista promenio u zadnjih 10 godina?
SNS Minja - Jeste.
Dobrica - Ja bih rekao da nije.
SNS Minja - Ja bih rekla da jeste.
Dobrica - Nije, osim za one koji su u dogovoru sa SNS-om
SNS Minja - Samo ću vam reći da su otvoreni muzeji koji nisu bili otvoreni dvaes godina
Dobrica - To nije posao grada.
SNS Minja - A čiji je posao?
Dobrica - Pa u tom konkretnom slučaju Ministarstva kulture
SNS Minja - Pa nije, pomogao je tu i Grad. Da ne pričamo o drugim stvarima.

Šta kažeš Komšo na ovo Minjino otvoreno navijanje za njenog voljenog pizzoustog u sred emisije?

Лепо је радити за телевизију Европске Уније али бих ја пре изабрао ББЦ.
To je lažni naziv, treba da se zove Russogewz

ne narod je vas je bacio na smetiste istorije i tamo cete zauvek ostati jedino sto vam je preostaje ja da kmecite
Varaš se, moj pernati prijatelju. Tačno 3. aprila 2022. doći će do Jovo Bakić metoda nad sendvičmarima

Dobrica - Voleo bih da pričam o gorućim problemima u Beogradu, to je ono što nas svaki dan muči i truje. Evo vi ovde imate prečišćivač vazduha
SNS Minja - To nam je sponzor dao.
Dobrica - Pa dao vam ga je jer je video da je to glavna tema
SNS Minja - Aha.... a jel znate kojim opštinama pripadaju Pinosava i Ripanj?

Još jedan radikalski trik - rapidno skretanje sa neugodne teme na to da pokaže da sagovornik nije patriota ili čovek iz naroda, te ne razume njegove potrebe. U ovom slučaju, da pokaže kako je Dobrica nabeđeni kandidat kruga dvojke koji je od naroda toliko otuđen da ne zna gde je Pinosava. Minja se ovde baš trudi da zaradi svoju platu koju joj daje Vučić.

Kakva razmena negde oko 35. minuta

SNS Minja - Šta će se desiti sa Beogradom na vodi? Evo ja sam bila prva protiv tog projekta i mogu reći da sam stvarno pogrešila. Znate zašto? Zato što sam ja tamo svake nedelje sada i non stop šetam tim krajem i čini mi se da je to sada postalo drugačije od onoga što sam ja mislila. Moji neki prijatelji su tamo kupili stanove.
Dobrica - Super, ja ne znam nikoga ko može uopšte da razmišlja o tolikoj ceni kvadrata...
SNS Minja - Pa evo ima
Dobrica - Pa vama svaka čast. Ljudi koji rade obične poslove...
SNS Minja - Pa kredit.
Dobrica - Za kredit za stan tamo vam treba plata od par hiljada evra da bi ga dobili
SNS Minja - A jel znate koliko je kvadrat?
Dobrica - Najjeftiniji nekoliko hiljada. Od 3 do 10+
SNS Minja - Pa dobro.
Dobrica - Pa ako je to vama dobro...
SNS Minja - Ja to pored sa Vračarom. Pa zar vam to ne govori da ljudi imaju novca da kupe?

Šta kažeš Komšo (...)
Shamelessly quoted myself :kafa:

https://forum.krstarica.com/threads...-bunta-do-izbora.933853/page-15#post-44210449

Милетићка је беспоштедно наступила према Светом Добрици Новобеоградском, а он је остао у седлу и поентирао. Тако триба!! Одлична емисија, браво за водитељку која је одржала час из професионализма Шољаковљевим ћуркама са N1, и честитке за нашега доброг светитеља! Ово че граџани итекако знати ценити на предстојечим изборима!

Shamelessly quoted myself :kafa:

https://forum.krstarica.com/threads...-bunta-do-izbora.933853/page-15#post-44210449

Милетићка је беспоштедно наступила према Светом Добрици Новобеоградском, а он је остао у седлу и поентирао. Тако триба!! Одлична емисија, браво за водитељку која је одржала час из професионализма Шољаковљевим ћуркама са N1, и честитке за нашега доброг светитеља! Ово че граџани итекако знати ценити на предстојечим изборима!

Ako pod časom profesionalizma misliš čas sns pristašizma, onda da.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back