Minja Miletić dala otkaz na N1, prelazi na Juronjuz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače logično je da opozicija više hoće na RTS koji je 10 puta gledaniji od nekog tamo Juronjuza.
Ма и то је лаж да лажни опозиционар Ђидо стварно хоће на Тв Бастиљу. То је жвака. То су форе лажног опозиционара, "јао не дају ми на телевизију", па ко се упеца, упеца се. Само што је све мање сомова који ће се ватају на то бућкало. Истина о Ђидином лажном опозиционарству полако али сигурно излази на видело!

Ма и то је лаж да лажни опозиционар Ђидо стварно хоће на Тв Бастиљу. То је жвака. То су форе лажног опозиционара, "јао не дају ми на телевизију", па ко се упеца, упеца се. Само што је све мање сомова који ће се ватају на то бућкало. Истина о Ђидином лажном опозиционарству полако али сигурно излази на видело!
Gledanije su Šolakove televizije od tog Juronjuza sa sve Minjom. Sporedna Telekom TV koja tek treba da stekne publiku. Dolaze samo neki sporedni likovi tipa Tadić i Boško i naravno vlast ali čak od te vlasti dodju uglavnom Suzi i Dačič jer ipak su glavne režimske televizije neke druge.

A ko je prava opozicija, tvoj pokret koji je nazvan po vučićevoj umoTvorini "5 miliona"

Prvo dali časnu titovu pionirsku reč da neće izaći '20 a onda izašli

Gledanije su Šolakove televizije od tog Juronjuza sa sve Minjom. Sporedna Telekom TV koja tek treba da stekne publiku. Dolaze samo neki sporedni likovi tipa Tadić i Boško i naravno vlast ali čak od te vlasti dodju uglavnom Suzi i Dačič jer ipak su glavne režimske televizije neke druge.
Da li je kriterijum opasnosti za vlast GLEDANOST ili PROGRAMSKI SADRZAJ?

Gledanije su Šolakove televizije od tog Juronjuza sa sve Minjom. (...)
Ахахаха шта лупаш бре, па до јуче малтене је Милетићка радила на Шољаковој телевизији одакле су је отерали управо зато јер је њена емисија постала хит пошто није имала пардона пред лажним величинама, па ни пред Ђидом и Јеремићем. А ово је тек четврта Њена ауторска емисија на Euronews и већ сада је хит. Жао ми те је Словину. Тежак је ботовски посо`, чак и када је шатро за "опозицију":zcepanje::cepanje::hahaha1::lol::hahaha::rotf:

Ахахаха шта лупаш бре, па до јуче малтене је Милетићка радила на Шољаковој телевизији одакле су је отерали управо зато јер је њена емисија постала хит пошто није имала пардона пред лажним величинама, па ни пред Ђидом и Пиздерцем. А ово је тек четврта Њена ауторска емисија на Euronews и већ сада је хит. Жао ми те је Словину. Тежак је ботовски посо`, чак и када је за "опозицију"
kolika je plaća na juronjuz?

Ахахаха шта лупаш бре, па до јуче малтене је Милетићка радила на Шољаковој телевизији одакле су је отерали управо зато јер је њена емисија постала хит пошто није имала пардона пред лажним величинама, па ни пред Ђидом и Пиздерцем. А ово је тек четврта Њена ауторска емисија на Euronews и већ сада је хит. Жао ми те је Словину. Тежак је ботовски посо`, чак и када је за "опозицију"
Da, siguran sam da masa ljudi gleda Tadića kod Minje i Suzi ovde. :hahaha:

У неку од својих следећих емисија Direktno уредница и водитељка Euronews_a Миња Милетић треба да позове Лечића против кога тужилаштво није подигло оптужницу јер се испоставило да је оптужба за силовање била лажна... Да баш у њеној емисији исприча своју причу...

1635602865334.png

JEREMIĆ UVREDIO NOVINARKU JER MU SE NISU SVIDELA PITANJA Minja Miletić: Rekao mi je da sam duboka država! (VIDEO)

570820_screenshot-1_kf.png

29.10.2021 22:15

Jermić se ne snalazi sa pitanjima koja nije naručio, pa je tako izvređao Minju Miletić, jer mu se pitanja nisu svidela.

Minja Miletić - novinarka Euronews-a otkrila šta se desilo nakon intervjua sa Vukom Jeremićem:

"Posle emisije je meni rekao da sam DUBOKA DRŽAVA!" Podsećamo, Jeremić već danima ima osećaj da je pod udarom duboke države.

570748_screenshot-2_f.png

JEREMIĆ UVREDIO NOVINARKU JER MU SE NISU SVIDELA PITANJA!

Minja Miletić - novinarka Euronews-a otkrila šta se desilo nakon intervjua sa Vukom Jeremićem:

"Posle emisije je meni rekao da sam DUBOKA DRŽAVA!"

1635606010063.png

VUK PROPAO U ZEMLJU OD SRAMA! Baražna paljba Minje Miletić, naterala Jeremića da gleda u pod i sleže ramenima! (VIDEO)

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, da je mogao, propao bi u zemlji od sramote tokom gostovanja u emisiji na Euronjuz televiziji.

320075_minja-miletic-i-vuk-jeremic_orig[1].jpg

30.10.2021

Vuk Jeremić se verovatno pokajao što je prihvatio poziv voditeljke Minje Miletić i bio gost u njenoj emisiji. Predsednik Narodne stranke je bio toliko posramljen da je odgovarao toliko tiho da se jedva čulo, iako je, naravno, imao mikrofon, odnosno "bubicu".

Voditeljka ga je pitala o odnosu sa partnerima iz opozicije, o kojima je Jeremić donedavno govorio ne baš lepo.

- Hoće li narodna stranka prestati sa negativnim komentarima i napadima na političare iz opozicije? - upitala je Minja.

Hoće - procedio je Vuk kroz zube.

- Kako onda iz sadašnje perspektive gledate na to, jel bilo pametno što su istaknuti članovi govorili za Nebojšu Zelenovića da je pripadnik BIA, za Ćutu da je Vučićev saradnik... Pripremajući se za ovaj razgovor podsetila sam se našeg intervjua od pre sedam meseci, pa ste pregovarače sa kojima danas razgovarate nazivali šiljokuranima, jel danas mislite da su oni šiljokurani, a pozivate ih na ujedinjenje? I da li danas Đilas nije gulaš predstavnika stranaka? - pitala je voditeljka.

- Nije - jedva da je odgovorio lider Narodne stranke.

Na pitanje da li se svima njima izvinio, Jeremić je odgovorio da nije, a na pitanje da li veruje da su se dogovorili, rekao je "da".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back