minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ma da, a inace je bogohulno ako tata sljepne cerku po guzi ako je starija od 10 godina, jel???...cccc....

Nisam rekao da je bogohulno,ali devojcica preko deset godina je vec velika,ulazi u tin doba i sta tata ima da je udara po guzi.Nisam cuo da je to uobicajeno.

Obicno se udara po guzi zena ili ljubavnica a ne devojcica.

I zasto cikces u cemu je problem,jel te dira neko...

Meni svakako dopičnjak nije dopadljiv.
Ja ne kontam kako žensko to može da obuče osim ako joj nije za posao što reče neko pre mene.

Meni se najviše sviDŽa minić do pola butki. Pola se vidi, a drugu polovinu da zamišljaš.:super:

nije minic.jpg
jel ovako nekako :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
Nisam rekao da je bogohulno,ali devojcica preko deset godina je vec velika,ulazi u tin doba i sta tata ima da je udara po guzi.Nisam cuo da je to uobicajeno.

Obicno se udara po guzi zena ili ljubavnica a ne devojcica.

I zasto cikces u cemu je problem,jel te dira neko...

...pa vidi se da nemas cerku ili si previse mlad da je imas.....
...onaj ko ima zensko dete zna kakva je veza otac/cerka....i nista nenormalno nije da je tata sljepne po guzi i sa mnogo vise od tinejdz godina,
a da to ne bude ni vulgarno ni daleko bilo ne znam kojim povodom....
...to sto su tebi samo ljubavnice u glavi je vec druga prica....

...onaj ko ima zensko dete zna kakva je veza otac/cerka....i nista nenormalno nije da je tata sljepne po guzi i sa mnogo vise od tinejdz godina,

jeste, normalno je da ćale lupeta po guzzici kobiletinu što joj lapo iste viri ispod tries grama krpe što je vabi suknjom, daj ne tupi leba ti

Najbolje je sto se sljepaju po zadnjici kada izvode sl. bacanja. I to nikome nije... Khm...

blago srbiji međ šljivama i malinama

Niš, 1960. "Gledaj ovu, zasaćila se do raklja, kurrava; a ona majka joj divna žena mučena, udovica, da joj otac živ šlogiro bi se"
Niš 2012. "Vidi ovu funfaru, al ga je okratila bolje da ništa nije obukla, jadna misli da će nekog lovana da ufati a ovaj kad je isprangija ima da je štune. Ma, fuksa"

ja sam nosila.

mene niko zbog toga nije osudio kao k.uravu. :P

sta god obukla, nisam, ebi ga! :manikir:

a inace vise volim minice, dopicnjake zimi sa debelim carapama, leti moze da bude vulgarno, ako nije sve tiptop, dakle sve glanc, osuncane noge i tako to.
ako pricamo o istim dopicnjacima... ja krace od mojih ne videh, mada se krecem u finom drustvu. :malav:

ja sam nosila.

a inace vise volim minice, dopicnjake zimi sa debelim carapama, leti moze da bude vulgarno, ako nije sve tiptop, dakle sve glanc, osuncane noge i tako to.
ako pricamo o istim dopicnjacima... ja krace od mojih ne videh, mada se krecem u finom drustvu. :malav:

Idi malo, ucestvuj:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/547910-Зашто-жене-изазивају-а-не-дају

ne interesuje me to. obucem suknju ili farmerke ili duzu suknju ili sako, jer mi se u datom momentu svijda takav stajling. nema bas puno veze sa tim privlacenjem paznje, od srednej skole sam prestala da zelimd a budem sexulani objekat. a kad ne hajem za stajl, obucem sta god, kao na primer danas, kad sam zurila na posao.
ne vidim sto je problem da nosim tesne farmerice? ili mini suknju, ako mi bolje stoji nego duga suknja..kako da nosim siroke pantalone kad sam mrsava, pa deluju na meni kao tudje? normalno da cu da nosim ono sto mi dobro stoji...i bas niko nikad o meni nije pomislio nesto lose zbog izgleda. takve komentare i misljenej izaziva iskljucivo ponasanje i stav. nosim i tesne majice, a dekolte ne nosim jer mi ne stoji, nemam cime da ga ispunim. normalno da ce dekolte da nosi zena koja ima grudi, jer joj dekolte lepo stoji. svasta. ima ku.rvi i u opancima.

ne interesuje me to. obucem suknju ili farmerke ili duzu suknju ili sako, jer mi se u datom momentu svijda takav stajling. nema bas puno veze sa tim privlacenjem paznje, od srednej skole sam prestala da zelimd a budem sexulani objekat. a kad ne hajem za stajl, obucem sta god, kao na primer danas, kad sam zurila na posao.
ne vidim sto je problem da nosim tesne farmerice? ili mini suknju, ako mi bolje stoji nego duga suknja..kako da nosim siroke pantalone kad sam mrsava, pa deluju na meni kao tudje? normalno da cu da nosim ono sto mi dobro stoji...i bas niko nikad o meni nije pomislio nesto lose zbog izgleda. takve komentare i misljenej izaziva iskljucivo ponasanje i stav. nosim i tesne majice, a dekolte ne nosim jer mi ne stoji, nemam cime da ga ispunim. normalno da ce dekolte da nosi zena koja ima grudi, jer joj dekolte lepo stoji. svasta. ima ku.rvi i u opancima.

Zanimljivo.

ja sam nosila.

a do.. a dokle ti je.. aaaaptjihaaaa.. uf..uvek kishem kad se uzbudim :(

ja sam nosila.

Ću te ženim, čim se razvedeš.

prvo sam htela da otvorim temu na muskarcima jer sam htela njihovo misljenje, ali posto svi za ovaj forum vazni muskarci :flert: borave na ovom pf-u..onda bolje na zenama ;)

potakli su me komentari nekih iskusnih i vremesnih forumasa koji su mladu, neiskusnu forumasicu navlacili na tanak led :per:ubedjujuci je da mlade devojke treba da nose minitje dopicnjake - do pupka!

ona je pokusala argumentom da udje u intelektualnu polemiku, al je ZD sve to pocistila metlom jer se sve to desavalo na dvvd2..

e sad..pitanje..

''ako tvoj dopicnjak pomogne nekome da mu se aktivira alarm u gacama u poznim godinama, kakve veze ima sto po spustanju kopljanika postajes samo objekat komentara - vidi onu k.uravu..
zivo se pitam da li i svojim cerkama pre nego im izadju iz kuce krate suknje odozdo do pupka'' je bilo moje pitanje upuceno tom forumasu, a koje on verovatno nije imao prilike da procita jer je ZD bas bila brza..
a mozda je i imao, al nije hajao..

da vas cujem muskarci?
a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima :)

PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

gde je tvoj minić, osim što ti tamo u albumu spadaju gatjitze :flert:

a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima :)

PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

....nemam iskustva sa dopicnjacima i nogama, moji su se ratovi vodili oko prerano razvijenih sisa

svi muskarci zahtjevaju da ih gledaju i sve zene (osim cerke, majke, sestre i supruge - zaboga, one su postene zene!) po njihovom misljenju treba da ih pokazuju, jer su u suprotnom garant iskompleksirane
a opet, one koje ih pokazuju, njih popljuvaju jer ih to cini kurvama

a *****, svi znamo, su one zene koje zasluzuju i njihova je krivica svo spopadanje seksualno neizivljenih manijaka
a postene zene (cerke, majke, sestre i supruge ) imaju svetu duznost da isto tako pljuju po .... kurvama
da bi time dokazale da nisu i same *****

u slucaju da neke od tih postenih zena i same imaju velike sise,
a svi znamo da samo ***** imaju sise,
onda moraju da nose slampavu odjecu i pokrivaju se do vrata te utrostruce svoje napore pljuvanja po drugim zenma sa dekoltiranim sisama - kurvama da ne bi i same bile proglasene kurvom
te tretirane "kako je kruva sama zasluzila"

ima li to ikakve slicnosti sa zenama u dopicnjacima? povukla sam dopicnjak/velik dekolte paralelu jer ne mogu da se uzivim u temu drugacije :kolac: ajm sori

Ako podjemo od toga da je stil stav, zene koje ne pronadju udoban i sebi svojstven stil muku ce muciti sa stavom koji emituju okolini.
Naglase ili prikrivaju grudi sto u oba slucaja skrece paznju na njih i pokazuje koliko je vlasniku udobno ili neudobno, koliko postuje telo ili bezi od njega, kako se percipira, sta prvo istice.

Mene su oduvek fascinirale poluobnazene kojima niko nije smeo rec da kaze, sto bi rekli Crnogorci - drzAnje ima djevojka...

Back