Ministarstvo Kulture nema veze sa Srpskom naprednom strankom

znači demokratska opcija ih je uvezla iz Nemačke i Engleske kod nas 2000. te godine

- - - - - - - - - -

Netačno. ...oni su prinuđeni iz 3, 4 razloga da drže ministra iz sdp-a.... a žestoko se protive rialitiju jer im nije cilj da deca postaju idiotska nego sposobna

.

Какве везе има министар културе и риалити шоу програми?

Ако се СНС противи, што их не укине.

Министар културе је последњи који би се томе противио.

Међутим, то се неће десити јер је то њихово природно окружење.

.

.

Какве везе има министар културе и риалити шоу програми?

Ако се СНС противи, што их не укине.

Министар културе је последњи који би се томе противио.

.

Не може СНС да их укине јер њихов ресор није министарство културе и информисања. Тај ресор је припао СДП-у. Ја мислим да су ту у питању игре између финансијских центара моћи инсталираних још за време владавине ДОС-а и СДП-а као и премијерке Ане Брнабић. СНС нема везе са овим. Уосталом СНС не држи културу, информисање, медије и још неке ресоре.

Poslednja izmena:
.

.

Ево ти списак риалити емисија у Србији https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%A0%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%A2%D0%92

Види се да су сев инсталиране за време ДОС-а, дакле природно окружење демократске странке су риалити емисије.

Не може СНС да их укине јер њихов ресор није министарство културе и информисања. Тај ресор је припао СДП-у. Ја мислим да су ту у питању игре између финансијских центара моћи инсталираних још за време владавине ДОС-а и СДП-а као и премијерке Ане Брнабић. СНС нема везе са овим. Уосталом СНС не држи културу, информисање, медије и још неке ресоре.

Напредњаци ништа не држе и ни за шта се не питају. Брнаба, Мали, Михајловићка, Весић, Бујке, судство, култура... па ти види ко влада. Вучић им служи да држи радикалско гласачко тело под контролом и да потписује непопуларне ствари.

al byndi - Nisi u toku ocigledno je.Narodni Muzej se seli iduce goodine,u Beograd na vodi.Tako sam cuo,to mi je prenela moja komsinica,tetka Milica sa sestog sprata
zzgrade gde ja stanujem.Takodje mi rece.da je procitala mislim u "TELEGRAFU",da ce i glavna zelenicka stanica,biti iduce godine.preseljena u Beograd na vodi.
Mislim da to ne bi bilo lose,jer sadasnja u Prokopu,ne sluzi nicemu i nikome.! Putnici iz prispelih vozova,direktno bi bili prebacivani zicarom na Kalemegdan,
u sam centar grada.

Poslednja izmena:
E to nama danas fali drugovi.Fali nam bratstvo i jedinstvo,koje treba da cuvamo kao zenicu oka svog.A sta mi drugovi,danas radimo.? Stalno preispitujemo kako se ko
zove,kako se preziva,i dali je stvoren od srpskog semena.Stalno kontrolisemo to seme,da nije zatrovano nekim spoljnim bakterijama.!Tako dalje ne moze (buran aplauz)
Lorde,Lorde ori se razrovanim Trgom republike...

Back