Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?
Malo šale , ali niko neće dati vazdusni prostor ."Za 17 minuta doleti avion iz Turske do BiH i istrese teret"! Jel' to bivsa nasa baraca prizivaju samounistenje?
Mislim da nije rekao tako, negdje mi izletio snimak, ne svi, nego Dodik i oni oko njega, da budemo posteni, tako je rekao...ali u prenesenom znacenju to mu dodje opet svi. Ne znam, puno je teza sada situacija. Stricevi su tada bili na jevrejskom groblju...izbacis teret na kasabu ispod i idemo dalje, sad su Turci u puno boljoj poziciji.А овде прети Србима геноцидом и етничким чишћењем
Предлаже да се Србима из Републике Српске купе плацеви у Србији и да се сви аутобусима протерају код нас
Mislim da nije rekao tako, negdje mi izletio snimak, ne svi, nego Dodik i oni oko njega, da budemo posteni, tako je rekao...ali u prenesenom znacenju to mu dodje opet svi. Ne znam, puno je teza sada situacija. Stricevi su tada bili na jevrejskom groblju...izbacis teret na kasabu ispod i idemo dalje, sad su Turci u puno boljoj poziciji.
plus zvuci idotski. platicemo tursku da ovde izruci teret ?Zašto se zamarate nebitnim likovima, huškačima koji prosipaju govor mržnje? Turska nema pametnija posla nego da brani BiH al zamalo.
kretenlukIma ovakvih budala svuda.
Небитан лик а министар одбране.Zašto se zamarate nebitnim likovima, huškačima koji prosipaju govor mržnje? Turska nema pametnija posla nego da brani BiH al zamalo. Ima ovakvih budala svuda.
kretenlukNi on sam ne veruje u te budalaštine koje priča.
Gde je sad naša drugarica iz cirkusa kad nam najviše treba. Da nam rastumači ovu novu veličanstvenu metodu ratovanja.kretenluk
ama pusti. ove nebuloze je suludo i objasnjavati...Gde je sad naša drugarica iz cirkusa kad nam najviše treba. Da nam rastumači ovu novu vebulllličanstvenu metodu ratovanja.![]()
Bio i naš Vulin ovako pametan povremenoНебитан лик а министар одбране.
Da bi avion doletio iz Turske do BiH za 17 minuta trebo bi postić brzinu od 3 maha."Za 17 minuta doleti avion iz Turske do BiH i istrese teret"! Jel' to bivsa nasa baraca prizivaju samounistenje?
Na obuci je u Turskoj.Gde je sad naša drugarica iz cirkusa kad nam najviše treba. Da nam rastumači ovu novu veličanstvenu metodu ratovanja.![]()
@Kćerka Direktora Cirkusa ako zagusti da izbegne kod meneNa obuci je u Turskoj.![]()
Mislim da se ne bi usrećio.@Kćerka Direktora Cirkusa ako zagusti da izbegne kod mene
da je tako bilo 90tih sad bi srpska bila deo srbije.Muslimani mogu Srbe u BiH samo glavom od koljeno udarit.