Министар Одбране ФБИХ прети Србима ратом и бомбардовањем турским авионима

Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?

А овде прети Србима геноцидом и етничким чишћењем

Предлаже да се Србима из Републике Српске купе плацеви у Србији и да се сви аутобусима протерају код нас

Znači priznaje da on i njegovi nemaju snagu bez strane pomoći da se nose sa Srbima.
Možda očekuje napad sa strane Srba, pa se uplašio, pa preti.

I mudro ističe vojno savezništvo sa Turcima, što je u Evropi jako popularno.

Uzgred, FBiH nema ministarstvo odbrane, nego ga ima savezni nivo. On je ministar a po dubini niz je Srba na pozicijama koji mogu njegovim odlukama obrisati...

А овде прети Србима геноцидом и етничким чишћењем

Предлаже да се Србима из Републике Српске купе плацеви у Србији и да се сви аутобусима протерају код нас
Mislim da nije rekao tako, negdje mi izletio snimak, ne svi, nego Dodik i oni oko njega, da budemo posteni, tako je rekao...ali u prenesenom znacenju to mu dodje opet svi. Ne znam, puno je teza sada situacija. Stricevi su tada bili na jevrejskom groblju...izbacis teret na kasabu ispod i idemo dalje, sad su Turci u puno boljoj poziciji.

Mislim da nije rekao tako, negdje mi izletio snimak, ne svi, nego Dodik i oni oko njega, da budemo posteni, tako je rekao...ali u prenesenom znacenju to mu dodje opet svi. Ne znam, puno je teza sada situacija. Stricevi su tada bili na jevrejskom groblju...izbacis teret na kasabu ispod i idemo dalje, sad su Turci u puno boljoj poziciji.

Каже свима који не воле БИХ

То значи практично скоро свим Србима

Zašto se zamarate nebitnim likovima, huškačima koji prosipaju govor mržnje? Turska nema pametnija posla nego da brani BiH al zamalo.
plus zvuci idotski. platicemo tursku da ovde izruci teret ?

cist kretenluk. da se okrene tema od korupcije, najlakse je udri po nacionalnim tenzijama... tako na vlasti opstaju tamo sve tri age , bakir dodik covic... ai rezimi u regionu. prikriva se korupcija i lopovluk jer narodu starhom zamazujes oci...
Ima ovakvih budala svuda.
kretenluk

Zašto se zamarate nebitnim likovima, huškačima koji prosipaju govor mržnje? Turska nema pametnija posla nego da brani BiH al zamalo. Ima ovakvih budala svuda.
Небитан лик а министар одбране.

Gde je sad naša drugarica iz cirkusa kad nam najviše treba. Da nam rastumači ovu novu vebulllličanstvenu metodu ratovanja.😁
ama pusti. ove nebuloze je suludo i objasnjavati...

cist idoitzam.

zamisli :

helou istanbullll!
baznija koling!

pliZ send BOMB handred kilous on banja luka siti ! istovari teret jarane kolko sjutra bolan!

i za 17 minuta isporucena narudzba

ko ebeni glovo

:rotf:

Nije Helez ministar odbrane Federacije,nego BiH.On je poznat po tim izjavama nemoći.
On je samo ljubomoran što Turska ima bolju ekonomsku i političku saradnju sa Srbijom,nego sa protektoratom zvanim BiH.
Muslimani mogu Srbe u BiH samo glavom od koljeno udarit.

Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?

Ne znam, on spominje nekakav teret, ne bombe.

Od fejk Gučija do parfema koji traju do pranja ruku, pametnih satova što ne znaju da mere vreme i šminke sa efektom iznenađenja, turska ekskluziva u punom sjaju ;)

"Za 17 minuta doleti avion iz Turske do BiH i istrese teret"! Jel' to bivsa nasa baraca prizivaju samounistenje?
Da bi avion doletio iz Turske do BiH za 17 minuta trebo bi postić brzinu od 3 maha.
Jedino,ako Turci imaju Mig 31.
Uglavnom baljezgarije teške.Srbija i Hrvatska se naoružavaju,a BiH ne može da nabavi ni čarape za vojsku BiH bez pristanka Srba i Hrvata u BiH.Otud dolaze sve Helezove frustracije,i maštanje o turskim avionima.

Back