Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.870
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Autobusi koji su se pojavili negde u slicno vreme a vi procenite koji je po vama moderniji bio u to vreme
 Autobusi koji su se pojavili negde u slicno vreme a vi procenite koji je po vama moderniji bio u to vreme  Govorimo negde o pocetku devedesetih kada se u svetu uveliko razvijalo a kod nas nazalost zapadalo u sve dublju krizu..Govorim to iz razloga sto su pribojski FAP i skopski SANOS bili Mercedesovi partneri svojevremeno. Gde li su oni stigli a gde smo mi stali
 Govorimo negde o pocetku devedesetih kada se u svetu uveliko razvijalo a kod nas nazalost zapadalo u sve dublju krizu..Govorim to iz razloga sto su pribojski FAP i skopski SANOS bili Mercedesovi partneri svojevremeno. Gde li su oni stigli a gde smo mi stali 

Ovde su neki reslovi sto bi se reklo
 Ovde su neki reslovi sto bi se reklo 

Nastavljamo dalje sa specijalnim prevozom
 Nastavljamo dalje sa specijalnim prevozom 

Dalje nam dolaze 2 Mercedesa i jedan Kaelble koji sam mislim cak dobio na poklon,a kazu ljudi poklonu se u zube ne gleda
 Dalje nam dolaze 2 Mercedesa i jedan Kaelble koji sam mislim cak dobio na poklon,a kazu ljudi poklonu se u zube ne gleda 

Moze i neka curica da bude unutra necu se ja buniti
 Moze i neka curica da bude unutra necu se ja buniti  Da mi pomogne da sortiram sve ovo hehe
 Da mi pomogne da sortiram sve ovo hehe 

Ovo su Premium modeli koji su oslikani,dolaze sa postamentom,blisterom i zaista su prelepo odradjeni
 Ovo su Premium modeli koji su oslikani,dolaze sa postamentom,blisterom i zaista su prelepo odradjeni 

Svako dobro i Vama i vasoj familiji,i mojoj dragoj @Nina  koja mi je jedan od najvernijih pratilaca ovde hehe
 Svako dobro i Vama i vasoj familiji,i mojoj dragoj @Nina  koja mi je jedan od najvernijih pratilaca ovde hehe 

Imamo ovde neke zanimljive modele solo troosovinaca kipera i to 3 Magirusa i jedan MAN
 Imamo ovde neke zanimljive modele solo troosovinaca kipera i to 3 Magirusa i jedan MAN