sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.991
Da nastavimo dalje sa kraljicom 
Pogledajte samo detalje na kabini..

Pogledajte samo detalje na kabini..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rec je o MAZ-ovom modelu 5432 sa poluprikolicom sa ceradom,popularnom gimnasticarkom
Model dolazi sa postoljem i blisterom ali moze da se skine uz par poteza srafcigerom 

Stisnuo posao u zadnje vreme bas basvec sam se zabrinula sto te nema ali evo ga ovaj zanimljivi model![]()
dobio sam i povisicu plate pa moram malo to da opravdam sad haha
ne stizem da udjem na net da trazim "svezu robu" za moju kolekciju 

A tek da ih vidis uzivodeluju mocno
Ja svaki dan kad zavrsim s poslom parkiram onaj u razmeri 1:1 i divim se ovima u razmeri 1:43 i 1:87 
Ovo je superNemam kolekciju al' sam naišla na ovu fotkicu..
Pogledajte prilog 785018
ja sam se vis3 orjentisao na drumski prevoz tereta i ljudi haha 

Nije me bilo neko vreme,a nije bilo ni nekih novina do juce
Juce sam pojacao kolekciju za 6 Herpinih modela i to 3 Mercedesa,2 MAN-a i jednu Scaniu 

Ova Koka Kola u pozadini u retro stilu se uklopila sa nekima od modela )))Dragi moji nadam se da me niste zaboraviliNije me bilo neko vreme,a nije bilo ni nekih novina do juce
Juce sam pojacao kolekciju za 6 Herpinih modela i to 3 Mercedesa,2 MAN-a i jednu Scaniu
Evo za pocetak jedne zajednicke fotkice
Pogledajte prilog 802497
pre nego sto krenem sa slikama modela moram vam se pohvaliti sta sam juce "iskopao"
ni manje ni vise nego znak Berliet kamiona koji se ne proizvode vec Bog zna koliko
posteno me namucio ali sam izasao kao pobednik 

fantastican model,slike ce biti za sve uskoro,obecavam
a do tad jedan iz trenutne profesije-abroll 
Stralis?Izvinite ljudi sto cekate,evo jedan novitet od danasfantastican model,slike ce biti za sve uskoro,obecavam
a do tad jedan iz trenutne profesije-abroll
Pogledajte prilog 805183

Prvo ću vam predstaviti kraljicu