sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.939
Stigliii
Sutra raspakivanje na miru hehe
Sutra raspakivanje na miru heheDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra raspakivanje na miru hehe

nisu igracke hehe

ovaj bus i kamioni sa ovom njuškom su legendePa ako ti se on najviše svidja evo par detaljnih fotki
Radi se o proizvodjaču Saurer,već rekoh da se FAP na početku radio po njihovoj licenci
Pogledajte prilog 1355454Pogledajte prilog 1355455Pogledajte prilog 1355456Pogledajte prilog 1355457

Hvala puno,sad je to već naraslo u nešto lepo i mnogobrojno@sedgwick čoveče čas i čest , za hobi , i kolekciju koji imaš
trudim se da uzimam ove modele kojih više nema da se vide po putu i da na taj način čuvam sećanje na jedno vreme koje se više nikad neće vratiti...zamalo su mi pobegli neki od ovih modela da ih i ja provozam...ostala mi samo ova moderna plastika....

imas i razloga da se sepuris..tvoja kolekcija je zanimljiva i retkaHvala puno,sad je to već naraslo u nešto lepo i mnogobrojnotrudim se da uzimam ove modele kojih više nema da se vide po putu i da na taj način čuvam sećanje na jedno vreme koje se više nikad neće vratiti...zamalo su mi pobegli neki od ovih modela da ih i ja provozam...ostala mi samo ova moderna plastika....
Pa prema tome nek žive bar na mojim policama
A i volim malo da se šepurim hehe![]()

Zanimljiv model koji umesto klasičnog sedla ima obrtno postolje kao i na prikolici,služi za prevoz trupaca,bandera i sličnih tereta. Bandere se i danas prevoze na isti način 

radi se o modelima Ikarus autobusa koji su se svojevremeno proizvodili u Madjarskoj i bili su lider na tržistu u zemljama istočnog bloka