mind control

A ti to sve znaš,i plasiraš NAMA.
Idi kod Putina,Hsjaopinga ili Kim Džong Ila.
Zna se za mnoge manipulacije putam direktne stimulacije mozga.
Kao na primjer za vještački izazvane halucinacije EM talasima.
Pa su onda na Exploreru odmah pokušali da diskredituju(опростите:ОМАЛОВАЖЕ)
fenomen "near death expirience" jer eto to MOŽE da se vještački izazove.
Nebitno što je riječ o dobrovoljcima koji su ZNALI da će nešto da im prikače na glavu.
Pa su još IZDVOJILI najhoror priče da se još malo UKAKIMO.
Velki buraz nas gleda,jeltakoooo?
Jes,e pa evo im moj čupavi š***k neka se nagledaju.
A za sajens fikšn imam Nidžu Kaveza(Mr.Cage).

A vidiš u tehnološki nerazvijenim zemlljama kao Afganistan ili Kima da bi se neko
nagnao da nešto prizna ili da usvoji informaciju i dalje koriste horore tipa
brutalno mlaćenje,puštanje psa na subjektove *****,spajanje dijelova tijela na struju,
ili davljenje na suvo.
O mehaničkim načinima da i ne pričam.
Klasične prijetnje familiji neću ni spominjati.
A ovdje neke fore o metodama čijih je 85 odsto dorovoljaca poludjelo.
Ostali su dobili tumore na mozgu ili ko zna gdje.
Izvor?
Isti kao i Parkerisov.
To je MISTERIJA.
:mrgreen:

Uostalom projekat kontrole uma je propa jer je dalekom jeftiniji i efikasniji bio projekat aditiva u hrani i piću,vještački rafinisani šećer,Brrr!!! piće iz reklame,gandža,cigare,
alkohol,javne kuće(Bada bing!),i druge metode izazivanja primarnih tendencija.
Nema tu misterije.
Većina ljudi su sami od sebe živuljke po sistemu " usenasepodase " :per:
tako da im nije potrebna kontrola - ne mogu ni sami sebe obuzdati.
:cool:

Većina ljudi su sami od sebe živuljke po sistemu " usenasepodase " :per:
tako da im nije potrebna kontrola - ne mogu ni sami sebe obuzdati.
Kao sto sam vec rekao, to ti je zato sto moci preko subliminarnih poruka podsticu ono animalno u ljudima:

Podsvesni um je meta bombardovanja subliminalnim porukama koje nam dolaze sa svih strana i kojima se nastoji manipulisati nasim ponasanjem kroz ljudske “nagone” poput onog za prezivljavanjem (glad, zedj, ospasonost svih vrsta), seksa, pohlepe, drustvene prihvacenosti, sigurnosti i teritorijalnosti (snaznog nagona iz reptilskog dela mozga)

sto je takodje povezano i podudara se sa onim sto pise u Istoriji Galaksije: "Glavni i najopćtiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć. "

All we do, crumbles to the dust
though we refuse to see,
Dust in the wind
All we are is dust in the wind.

So don't hang on,
nothing last forever but the Earth and sky
It slips away, and all your money
woud'nt another minute buy
Dust in the wind... everything is dust int he wind...

Група КАНЗАС од прије 30 година.
Једноставно.Али непознато већини.
Управо због 7 смртних гријехова.
Али оде ја у филозофију или религију...

Upravo sam otkucao magične stihove za prekid matrix-a.
Al' sam moćan,brateee...

Podsvesni um je meta bombardovanja subliminalnim porukama koje nam dolaze sa svih strana i kojima se nastoji manipulisati nasim ponasanjem kroz ljudske “nagone” poput onog za prezivljavanjem (glad, zedj, ospasonost svih vrsta), seksa, pohlepe, drustvene prihvacenosti, sigurnosti i teritorijalnosti (snaznog nagona iz reptilskog dela mozga)

Subliminalno znaci ispod praga jer nam se poruke prenose na nivou koji svesni um ne registruje, ali podsvesni to svakako cini. Podsvest vidi sve, dok svest percipira tek delic onoga sto prodje kroz nase oci, pa cak i mnogo toga menja. Subliminalno oglasavanje raskrinkano je pedesetih godina kada je otkriveno da su neke od televizijskih i bioskopskih reklama na delic sekunde prikazivali slike koje svesni um nije mogao percipriati, a poticale su zelju za odredjenim proizvodom. Nasla se tu subliminarna poruka “Zedan sam” dok su isle reklame za napitke. Objavljeno je preko 500 naucnih radova koji potvrdjuju delotvornost subliminarnih priuka. Producenti filmova poput Egzorcista i Teksaskog masakra motornom testerom javno su priznali da su njihovi filmovi sadrzavali nasilne i zastrasujuce subliminalne. U potreba subliminalnih poruka je u nekim zemljama protivzakonita, a americka Uprava za alcohol, duvan i vatreno oruzje kaze da je subliminalima svojstvena varljivost jer ih potrosac ne zapaza na normalnom nivou svesti i zato mu se ne daje sloboda izbora da poruku prihvati ili odbaci. Zanimljivo je, onda, sto niko nista ne preduzima u vezi sa subliminalima koji su brojni u oglasavanju, a jos vise u politickim manipulacijama.

tooooo, tako to sam hteo.. hvala :worth::worth::worth:

pored teletabisa deci programiraju um i Diznijevim crtacima

724488_CD_L_F.jpg

disney_sig.jpg

Walt Disney - ili kako su celom svetu uvalili Paju Patka u mali mozak
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_disney_bloodlinept1.htm

DETAILED SCRIPT ON HOW

THE DISNEY FILM FANTASIA IS USED

FOR PROGRAMMING TRAUMA-BASED

MIND-CONTROLLED SLAVES.

During the 1950’s, ‘60’s, and ‘70’s at least 90% of the Illuminati’s trauma-based mind-controlled slaves were subjected to watching Disney’s Fantasia film in order for them to build the foundational imagery of the mind-control. Child mind-control victims had their eyes taped open, and then sat one-on-one with their primary programmers so that the programmers could give the scripts as the child watched Disney’s Fantasia over and over. What made Fantasia unique as a programming tool is that it had almost everything the programmers needed to create the foundational imagery for their trauma-based mind-control. To build a dependable alter system means that the worlds need a solid foundation. Fantasia has provided the means to get a solid foundation for the internal worlds that the Illuminati slaves build in their mind. It is also a masterpiece in coordinating color and music.

The Disney film Fantasia which premiered on Nov. 13, 1940 (at Broadway Theater in NYC) was a financial disaster as a movie, but was an Illuminati programming masterpiece. The film was released to theaters in ‘40, ‘46, ‘56, ‘63, ‘69, ‘77, ‘82, ‘85, ‘90 in order to catch every generation of children. The video was released in 1991. During programming much of the child slave’s mind will watch the film. One particular part (alter) will be forced to memorize everything in the film. This small part (small alter) is well hidden in each victim’s mind. This small alter, who has a vivid and total recall of the film Fantasia, is locked carefully away so that ONLY an access code will pull him/her up. Watching the videotape Fantasia is not going to pull this alter up. The programmers pull this alter up when they have a clean slate alter. When they are taking a clean slate of the mind, they will pull the clean part up and have the alter who has memorized Fantasia throw its memory onto an internal big screen. The internal Outer space (aka Rubicon) is shaped like an amphitheater, and functions as a big vast screen for replay. There is an internal ball or sun created via the lighting effect of the movie Fantasia, so that the movie appears projected in the mind as on a globe.

And the Fantasia film images hit this internal globe and go circular in the mind and spin through the system. The programmer will then say to the new part "THIS IS WHAT I WANT YOU TO CREATE. THIS IS WHAT WE NEED." In this fashion, Fantasia has provided the programmers with their primary tool for taking a dissociated clean slate part of the mind, and manipulating it to become a new workable part within the system. The young part that holds the entire Fantasia memory is strategically placed in the system so that it can be called up from anyplace in the system. No matter where the programmer is working in the system, he can access this small alter whose function is to remember the movie. Most of the system will go into a trance sleep if shown the movie. The front (as well as most of the system’s alters) will be totally amnesic to having ever seen the movie. Since the programming put in with Fantasia is so fundamental it should come as no surprise that the programmers have done an excellent job in protecting this programming from everyone, including the slave. Abreacting the film for many alters could rip the system apart, because after the film is memorized severe trauma begins to be overlaid and attached to the film. There may be some small alters that still carry tiny bits and pieces of memory of the movie, but only one will really remember it.
Koliko sam voleo Disney kao mali... :sad2: sad mi je zao.

Yo,yo...
I novac je izmišljen da stvori opsesiju kod odraslih...
Ček,ček,stani malo,GIIIJA Zekane!
:hahaha:
Pa koliko znam Cluedo,Monpol i druga govna gdje se igra za kobajagi NOVAC
i kobajagi SVJETSKU DOMINACIJU su mnogo opasnije varijante.
Umjesto Diznija,bolje obratite pažnju na SABAN Entertainment proizvode.
Loptu bre djeci u šake,pa da vidiš...

To bi i hteli manipulatori i u tome uspevaju.Loptu u sake mozak na ledinu a oni nas jasu dok se mi svadjamo oko timova i rznoraznih pripadnosti raznoraznim grupama.

Muve da budemo.

Nego knjigu u sake, pa umesto naroda morona koji reaguju na pobude tipa lopta, alkohol, rock n roll ,da postanemo odgovorni pojedinci koji ne trijumfuju likujuci nad porazom protivnika vec svoju snagu trose da bi svakom i najnejachkijem ljudskom stvoru bio garantovan zivot bez bola i straha.

Kome ne odgovara planeta sitih i sigurnih, blagih, uchenih i savesnih ljudi?

Pchele da budemo.

Pa nisam ja mislio na POBUDE.
Više na varijantu aktivnog odmora od učenja, a ne za komp.
Bar sam ja tako radio:škola,zadaća,pa lopta.
Učim i danas,nisam ko mnogi na forumu da odmah sve povjerujem.
Imam glavu i koristim je.
Tako svi trebamo.
Good doggy!
Wuff!
Šta ću,dade mi koleginica bonu...

Neki dijelovi Zeitgeista su blago s**nje,ali ovaj o TV manipulaciji je tačan...
Knjige u šake!
Eto,lako je reći,ali treba to primijeniti.
Mi na Balkanu smo mislili da smo zaostali jer eto samo 7 odsto nas koristi
Internet,a zaboravili smo koliko je NEPISMENIH ili polupismenih.
Jer to je problem...
Takav čovjek ne može ništa razabrati iz knjige ozbiljnije od slikovnice.
Pa sada kad je TV 100 evra ili manje,svak bleji u njega.
Ajmo,dalje...
Ima još nivoa kontrole uma,mediji su samo NAJMASOVNIJI...
Samo opušteno...
Ništa još nismo vidjeli.

Слажем се.
Како се људи око мене све грђе и блесавије понашају из дана у дан...
Увјерен сам да су англосаксонци развили нове методе ПРИСИЛЕ на нешто.
О дејствима додатака у храни и пићу много тога није јасно...
Ја само знам једно: од како сам престао да користим у великој мјери...
Мислим те адитиве... ЧИСТИЈА ми је глава.
Јасније размишљам, уствари ЗАИСТА мислим.
Док сам се затрпавао колама, соковима, питама са шећером...
То није било то.
Чак је и Мет Гренинг у Симпсоновима имао епизоду о индустрији шећера.
Ускоро су Симпсони почели да "зезају" политичаре,спортисте и глумце.
А чика Мет је морао да прави Футураму.
Тек смо загребали врх брда, ко зна шта је унутра у пећини.

Novac je u pećini, prvo. "Ko je lud neka plaća" piše na ulazu, tačno iznad, gde malo ko gleda.

Inače manje šaćera i prirodnija ishhrana, manje kafe isl dovodi do toga šro nazivaš "zaista mislim" iskustveno provereno.
bez obzira šta je u pećini

Yo,yo...
I novac je izmišljen da stvori opsesiju kod odraslih...
Ček,ček,stani malo,GIIIJA Zekane!
Pa koliko znam Cluedo,Monpol i druga govna gdje se igra za kobajagi NOVAC
i kobajagi SVJETSKU DOMINACIJU su mnogo opasnije varijante.
Umjesto Diznija,bolje obratite pažnju na SABAN Entertainment proizvode.
Loptu bre djeci u šake,pa da vidiš...

I ja bi se slozio sa ovim.Price o diznijima i sublimalnim porukama su suvise naduvane a glavni razlog njihovog pustanja u promet je markentiski.

Uticaj postoji,ali to su najbolje objasnili preko sistema matriksa,kao nekog vida mreze gde se na coveka deluje na svim njegovim poljima od rodjenja do kraja zivota.

Ovo su pojedinacni slucajevi,i vise deluje na dete vaspitanje nego sublimalne poruke iz Gospodara prstenova.

http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/subliminalne-poruke/

Novac, marketing, kupi me prodaj me i sve što uz to ide i jako definiše sva dosad poznata društva čoveka, kako vidim sedi samo i jedino na jednoj osobini ili bolje reći iluziji svakog od nas.
Iluziji svojine
Moje.
Derivat egoizma i samovažnosti. Varam li se?
Dokle je god svakom od nas važno šta je moje a šta nije moje, biće i para i trgovanja i naravno svih budalaština koje uz to idu.
Ne znam kako drugi to vide, ali meni je to jasno kao dva i dva.
Dakle, čitava priča koja nas danas okružuje, započeta davno zbog zadovoljenja gole egzistencije, otišla je u dubiozu ili joj se dobrano primakla, kako kod koga.
Naravno, tamo gde se egoizam oteo samokontroli, manipulacija ljudima je rajski posao.
Savko od nas može da bude izmanipulisan, na lak način.
Podstakneš mu ego i ako ne zna da ga smiri ješće ti iz ruke.
Divide et impera je samo jedna, danas već primitivna varijanta.

Takve skrivene poruke postoje i salju se gledaocima u obliku raznih simbola.Simboli ne deleluju direktno na ljudski mozak vec vrse uticaj na covekovu podsvest.U simbole spadaju slike,brojevi i boje.Njihovom pravilnom kombinacijom i upotrebom moze se izvrsiti uticaj na svest coveka.Dakle radi se o nekoj vrsti hipnoze.

Back