limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.111
Takoe ?A vi ste mislili da smo mi carevi glupih reklama?
MSM da su ove reklame prilagođene njihovim gledaocima. P da.
Je l tako, Limune?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takoe ?A vi ste mislili da smo mi carevi glupih reklama?
MSM da su ove reklame prilagođene njihovim gledaocima. P da.
Je l tako, Limune?
Републиканска зехавенција и ругање Монархистима
Ne očekujem,...samo ne smatram da je ona veći heroj od drugih običnih žena, osuđenih da se u ratnim vihoru bore sa svakodnevnicom. To je moj stav i mišljenje. Žao mi je ako se nekome ne dopada, ali jeste!
Ne moramo svi isto razmišljati!
Pošto je živela sa svojim odlikovanjima, herojske slave nije ni bila zakinuta.
))
a jbte koto ti i nisi ciljna grupae bas smo mi super, manje je bitno dal nam ameri ispiraju mozak, vise je bitno dal je milunka heroj ili nije))
nek smo se ispricali
ja i dalje osecam fizicku nelagodnost svaki put kad pocne reklama
citam te statistike, kaze u srbiji 30% nepismeniha jbte koto ti i nisi ciljna grupa![]()
pa zrtve tranzicionog skolstvacitam te statistike, kaze u srbiji 30% nepismenih
jel moguce to
skola je obaveza od 45
kako je bre moguce
ko su ti ljudi

Ja ne znam na koga jos uvijek uticu reklame?strahota
mozda je za njih reklama. kad im kaze: vi ste svet...a njima se oci ispune suzama![]()
Да је из слатке кајгане па да поверујемоJa ne znam na koga jos uvijek uticu reklame?
Od šampona sa proteinima bisera više nikom ne vjerujem.![]()

citam te statistike, kaze u srbiji 30% nepismenih
jel moguce to
skola je obaveza od 45
kako je bre moguce
ko su ti ljudi
ali to pusta americka ambasada i tema je zabranjena na ovom forumu....jel pratite serijal reklama? jel vas nervira?
ocu da pocupam kosu svaki put.![]()

To su ljudi koji nisu vazni vladi u senci koja je na vlasti vec 50 godina....oni kojima uzimaju i pomoc na koju imaju prava, pa moraju da kradu, prose, rade od 10 godina ili sluze gazdama u selu kao radna snaga....dvolicnoj neljudskoj srpskoj eliticitam te statistike, kaze u srbiji 30% nepismenih
jel moguce to
skola je obaveza od 45
kako je bre moguce
ko su ti ljudi
Jedine nacije na planeti koje ne mogu smisliti su Ameri i Englezi.ali to pusta americka ambasada i tema je zabranjena na ovom forumu....
Pazi kada neko ko nije deo sveta kaze da su srbi deo sveta ...valjda njihovog...
Koliko znam ceo taj anglovatikanski svet nije deo sveta nego pleme koje napada narode po svetu i pljacka ih.....a srbi su deo sveta koji je uvek protiv takvih....Milunki po svetu koliko hoces, jer i srba po svetu ima zbog stalnih napada te neljudske vrste....
Ja sam jednom kao student, čekala red u Pošti da podignem stipendiju.citam te statistike, kaze u srbiji 30% nepismenih
jel moguce to
skola je obaveza od 45
kako je bre moguce
ko su ti ljudi
Znas li onu pricu o zandaru iz Bilece?Ja sam jednom kao student, čekala red u Pošti da podignem stipendiju.
Ispred mene u redu stoji jedna starija gospođa u bundi, našminkana i doterana.Na šalteru podiže porodičnu penziju od pok.muža (koji je bio vojni oficir), kad se trebala potpisati, da bi uzela novac, umesto potpisa stavila je otisak prsta.
Ja stojim u odrpanim farmerkama i starkama, sa podočnjacima do kolena i razmišljam po izlasku iz Pošte:
"Da li je ovo moguće u 21-om veku"?
Čak i nepismena se eto, fino snašla u životu.Mi joj se malo nasmejani u Pošti, ali boli nju briga.
Dakle'm,...ne da ih ima, već su se i lepo snašli u životu!
naravno da je moguceJa sam jednom kao student, čekala red u Pošti da podignem stipendiju.
Ispred mene u redu stoji jedna starija gospođa u bundi, našminkana i doterana.Na šalteru podiže porodičnu penziju od pok.muža (koji je bio vojni oficir), kad se trebala potpisati, da bi uzela novac, umesto potpisa stavila je otisak prsta.
Ja stojim u odrpanim farmerkama i starkama, sa podočnjacima do kolena i razmišljam po izlasku iz Pošte:
"Da li je ovo moguće u 21-om veku"?
Čak i nepismena se eto, fino snašla u životu.Mi joj se malo nasmejani u Pošti, ali boli nju briga.
Dakle'm,...ne da ih ima, već su se i lepo snašli u životu!
Ne bi trebalo da je moguće!naravno da je moguce
muski odredjenog mentalnog sklopa
(koji se donekle ogleda i u sklonosti uniformama)
preferiraju partnerke nizeg obrazovanja i inteligencije, po mogucnosti vizualno dopadljive, al nije imperativ kao ova prva stavka![]()
sto ne bi trebalo da je moguce?Ne bi trebalo da je moguće!
To je možda bilo pre 15-ak godina, otprilike.
Zato što je ovo 21- i vek i valjda je bar osnovno obrazovanje obavezno.sto ne bi trebalo da je moguce?
to sto je obavezno ne znaci da je i iskoristena ta mogucnostZato što je ovo 21- i vek i valjda je bar osnovno obrazovanje obavezno.
evo ne znami to je obavezno zadnji 70 godina
zato me zanima kako je nepismenost uoste moguca
hehehei to je obavezno zadnji 70 godina
pa majku mu niko nije nepismen izsao iz osnovne skole
Moja pok.baka po ocu je umrla 2003-e godine.Nasledila je dedinu porodičnu penziju (bio je gasterbajter, radio u Nemačkoj i govorio je 3 jezika). Bila je žena sa sela, nikada nije išla u školu.Ali, kad se ona rodila tada nije bilo obavezno.i to je obavezno zadnji 70 godina
pa majku mu niko nije nepismen izsao iz osnovne skole