Milovan Drecun: "Korigovaćemo sporazum o prelazima"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vidim jesmo se razumeli:
Pričaste da su oni stari priznali Kosovo.
Sad kažete da nema nazad i da se to mora poštovati.
Sledi da i ovi priznaju Kosovo.

Može? :D

Следи дa су ови дaнaс истa бaгрa и дa имaју исте повериоце кaо и они од јуче..
A свaки изговор је добaр зa ову гомилу слепaцa којa се зове српски нaрод, пa и Борков пaрaф..

Ko će ga znati. Nešto sa mnom nije u redu, otkačio sam i ne mogu više da razaznam dela naprednjaka od dela žutaća. A ti?
Ja odavno pričam da su svi oni isti, a neki od njih još malki istiji.

No, ima vas koji se primate ne pojedine ličnosti i na pojedine "ideje" kao muve na lepak.

Nego, kada si već krenuo sa kritikom sadašnje vlasti, mene baš zanima šta bi ti uradio na njihovom mestu. Da li bi rekao: "Za nas ne važe sporazumi koje je potpisala prethodna vlast."? Trebali su to da urade?

Ja odavno pričam da su svi oni isti, a neki od njih još malki istiji.

No, ima vas koji se primate ne pojedine ličnosti i na pojedine "ideje" kao muve na lepak.

Nego, kada si već krenuo sa kritikom sadašnje vlasti, mene baš zanima šta bi ti uradio na njihovom mestu. Da li bi rekao: "Za nas ne važe sporazumi koje je potpisala prethodna vlast."? Trebali su to da urade?
Ja bih problem s Kosovom rešio u dva poteza. Ja brinem i marim za Srbiju. A ne kao oni žutaći i ovi naprednjaci...

Kurvinski postupak. Trebalo je da zakažu sednicu Skupštine i stave to na dnevni red pred očima naroda.
Da se skupe svih 250 narodnih poslanika, koji su se izabrali na kako reče Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić,
pokredenim izborima, da prilikom primopredaje vlasti javno iznesu šta se preuzima .... i odakle se nastavlja ...

Ovako .... NIŠTA
A tih 250 bi glasalo drugačije?

A tih 250 bi glasalo drugačije?

Suština, da se pred Skupštinom i kamerama (narodom) pročita sve što je potpisano do momenta preuzimanja vlasti,
pa da bude jasno, a ne da se nagađa, ko je šta morao i slično ....

Kako Toma Kaže Tačiju: Ložiš narod da imate državu Kosovo, a u UN posmatraš sednicu sa galerije kao gost?? Tačno, to mu je jedina izjava da vredi od kad je predsednik.

Međutim, i Toma loži narod da neće ni implisitli, a donosi se odluka o sprovođenju nečega što je navodno Borko parafirao. Pa izvinte, a koje bio Borko ....???? Tehničko lice. Šta je paraf tehničkog lica ?????? gde je bila Skupština Srbije, Vlada Srbije i Predsednik???
E sad i Toma ima "tehničko lice", koje je potpisalo Odluku o sprovođenju? Gde se ta tehnička lica i ti timovi nalaze u okviru Ustava Srbije ?????? Kome su oni odgovorni za svoj rad ????? Ko odgovara narodu za njihov rad ??????

Tomo, i ti baš kao i Tači, ložiš srpski narod koji se toliko pouzdao u tebe, pravog Srbina, Šumadinca ..... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back