Dačić: Prevarili su nas kada smo potpisivali Briselski sporazum

Израз за пајаце и шарлатане је резервисан за руководиоце неизабрана елите.

Има израз корисни идиоти, ваљало би их унапредити у корисне имбециле
u sluzbi mnogi koje znam kada pezorativno o nekom karakterno pricaju kazu ili pajac ili zaeban

Израз за пајаце и шарлатане је резервисан за руководиоце неизабрана елите.

pa, nece biti bas, jer to su kvalifikacije za najnize koeficijente inteligencije, mada je najverovatnije da rezim sa njima i koketira, kao i sa ulogama koje pojedini preuzimaju, sve do uloge pajaca, da pojasnim:
ma ko normalan slusa i cita sta pajaci lupetaju.

samo botovi i dileje koji nemaju mozga, a ono malo sta imaju oblikuju im mediji. da su obrazovaniji i kompleksnijeg mentalnog profila, ne bi tako lupetali.

ali i pajaci imaju svoju drustvenu i socijalnu funkciju, to nikad ne treba smetnuti sa uma.

zato i postoje.
na jednoj strani smo/ste pod stresom, pa su pajaci potrebni u cilju relaksacije [kao u cirkusu, koji ne posecujemo bas cesto, ako smo i par puta u zivotu], a na drugoj rezimlije namerno uzimaju uloge pajaca, te vas na taj nacin pacifikuju - ja licno ne vidim nikakve pajace, jer sam osvestio taj psiholoski mehanizam, a ono sto vidim su gadovi, bastards, sa vrhovnim koji je to i pezorativno i bukvalno.

p.s. hteo sam inace da podignem vaznu temu, a vas dvoje ste mi se namestili
ali i oni misle da imaju koristi, ako akcentujemo interes

Poslednja izmena:
pa, nece biti bas, jer to su kvalifikacije za najnize koeficijente inteligencije, mada je najverovatnije da rezim sa njima i koketira, kao i sa ulogama koje pojedini preuzimaju, sve do uloge pajaca, da pojasnim:

na jednoj strani smo/ste pod stresom, pa su pajaci potrebni u cilju relaksacije, a na drugoj rezimlije namerno uzimaju uloge pajaca, te vas na taj nacin pacifikuju - ja licno ne vidim nikakve pajace, jer sam osvestio taj psiholoski mehanizam, a ono sto vidim su gadovi, bastards, sa vrhovnim koji je to i pezorativno i bukvalno.

p.s. hteo sam inace da podignem vaznu temu, a vas dvoje ste mi se namestili

Неизабрана елита је појам који је дефинисао Ноам Чомски можда и пре 25 год.

Што не значи да ангелу, Урсулу, Макрона или Клинтона и Обаму неко из нпр.надрепублике није изабрао. Они јесу изабрани, али не од народа, гласањем, већ од суперкласе, махинација ма кампање, новцем, која води светске послове.

Неизабрана елита је појам који је дефинисао Ноам Чомски можда и пре 25 год.

Што не значи да ангелу, Урсулу, Макрона или Клинтона и Обаму неко из нпр.надрепублике није изабрао. Они јесу изабрани, али не од народа, гласањем, већ од суперкласе, махинација ма кампање, новцем, која води светске послове.
jasno, ali kada kazes korisni idiot, mi se medju sobom razumemo, no u demokratiji i on je glas, i to prihvata zdravo za gotovo, a mi sta smo postigli? ponovice samo av-ovo, "pa, sta?".. isto i sa pajastvom - oni namerno uzimaju te uloge sve, a mi, sta mi onda radimo?
mi na njih gledamo kao na pajace ili korisne idiote, u nekom sirem kontekstu cak belosvetske zavere, a za to vreme je oskar kralj kokaina ili vrti milijarde kredita sa bratijom dok zemlja tone i postaje kao Gana [Afrika]

hocu da kazem da nam je potrebno drugacije definisanje njih, umesto pajaca i korisnih idiota, jer nema svrhe da ikoga tako definisemo, bar po meni
pa onaj marko djuric, zar neko misli da on nije svestan da ja pajac? on je namerno uzeo tu ulogu!
ivica dacic, zar neko misli da on nije svestan da je ovim priznanjem ispao korisni idiot? nemoguce da nije svestan.

i sta cemo sad? sta mi imamo od ovih saznanja, i ovakvih kvalifikacija? ja mislim ama bas nista, hulja se samo oblizuje

Poslednja izmena:
cuj prevarili ih ... :rotf: :rotf: :rotf:

za izdaju nema pravdanja debeli ivice !

debelo cete robijati
pa da li ga je neko prozvao po medijima da ako je vec prevaren, te ispao korisni idiot, sad podnese ostavku, da se skloni vise?
gde je ostavka, zasto se ne postavlja to pitanje?

zato sto imamo izopacen vrednosni sistem komplet, idioti da vladaju i ubijaju ljude ili samo prave stetu, a to je moguce jer je deo naroda pokvaren, strana rec je korumpiran, te obezbozen, de-ideologizovan itd

Poslednja izmena:
cuj prevarili ih ... :rotf: :rotf: :rotf:

za izdaju nema pravdanja debeli ivice !

debelo cete robijati
Ako se držimo jedinog validnog dokumenta koji se priznaje u svetskim okvirima a koji se zove Rezolucija Saveta Bezbednosti UN 1244,ja ne vidim o kakvoj ti izdaji pričaš.Sve što šiptari rade pada na teret snaga UN koje nalaze na teritoriji Srbije na delu koji se zove Kosovo i Metohija.To što je EU pokušala manipulacijama da izvuče priznanje lažne države potpisivanjem kojekakvih sporazuma,mogu da okače mačku o rep.Samo 1244.I to je pitanje dana kada će ih neko poterati,ili da rade svoj posao ili da se sklone da mi preuzmemo kontrolu jer oni nisu u stanju ili ne žele da rade ono što im je u opisu posla a po mandatu UN.

Након јавног признања да их је неко са Запада "преварио" у вези са тзв. Бриселским споразумом, Дачић и Вучић не само да треба да поднесу оставке и повуку се из политике, већ треба доживотно да им буде забрањено бављење политиком, плус да кривично одговарају за рад против државе!

1000022861.jpg

Ne znam o čemu pišeš, jer postoji samo Sporazum 1244 proveri u UN na sajtu, tamo ima samo Sporazum 1244 i ni slovo ničega više.

U Ohridu je bio non pejper koji nije potpisan, tako da se to može nazvati Ohridski non pejper koji je odbijen
I pošto je to propalo očigledno ( posle nedavne izjave Lavrova, Zaharove onda i Ruske ambasade da za Rusiju postoji samo UN rezolucija 1244, takođe nedavno je u Španiji bilo glasanje gde je 95% poslanika glasalo protiv priznanja Kosova) više Ohrid ne treba ni pominjati jer ove izjave iz Rusije i iz parlamenta Španije potvrđuju da od toga nema ništa i da je jedini Sporazum koji postoji Sporazum 1244 i posao sledeće vlasti u Srbiji će biti da se drži toga
Stvarno? Taj non- pejper je sproveden u djelo. Nema tkz. Kosove sa asteriksom, nema sprecavanja priznanja i predstavljanja u UE institucijama, ukidanje srpskih dokumenata i tablica za srbe sa KiM, kao i finalizacija ispunjenja briselskih dodgovora: priznanja sitarskih drzavnih dokumanata sve sa pasosem i vozackim dozvolama na teritoriji Srbije.

Dokle to samolaganje?

Stvarno? Taj non- pejper je sproveden u djelo. Nema tkz. Kosove sa asteriksom, nema sprecavanja priznanja i predstavljanja u UE institucijama, ukidanje srpskih dokumenata i tablica za srbe sa KiM, kao i finalizacija ispunjenja briselskih dodgovora: priznanja sitarskih drzavnih dokumanata sve sa pasosem i vozackim dozvolama na teritoriji Srbije.

Dokle to samolaganje?

Prika ti si nešto pogrešio, pogledaj u UN, tamo samo postoji Sporazum 1244

61KcBVl3gVL.jpgcropped-Logo-1244-new-site.png

Back