Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Koje su to nakazne Pašićeve ideje?
Neznanje je znanje.
Mrak je svetlost.
Zaostatak je napredak.
Glupost je pamet.

itd.

Smetala mu je cak i zeleznica i industrija, da ne spominjem promenu turkoidnog ucmalog mentaliteta, uvodjenje parlamentarizma i demokratije, drustveni razvoj i sve ostalo od cega je ''radikalima'' (u stvari konzervama najgore vrste!) Vuna Kico.

mane su mane

a djilas je upropastio sve za sta se dohvatio, cudi me da nije u zabeli
Ђилас је лопов светских размера и то се не доводи у питање уопште само је зачуђујуће то што се 12 година прича о томе скоро сваки дан и никада није покренут поступак против њега,а камоли осуђен за нешто.

Slušaj, brate, razumem tvoj bes i nezadovoljstvo. Zvučiš kao revoltiran radnik koji je izgubio poverenje u sistem. I iskreno, ne mogu da ti zamerim. Ljudi na vlasti, tvoj predsednik i ostali, pričaju nam priče o prosperitetu i napretku, a mi vidimo samo sve veću nepravdu i teškoće.

Ne lažem ti kad ti kažem da su obećanja koja nam daju često samo prazne reči. Ti političari brinu samo o svojim interesima i prijateljima, a nas radnike ostavljaju da se borimo za opstanak. Sve te afere, prodaja resursa strancima, propast industrije, nebriga za poljoprivrednike - sve su to dokazi njihove neodgovornosti i nemara prema nama.

Istina je, brate, da smo obični ljudi, radni i pošteni, koji se bore svakog dana za svoju egzistenciju. Ali znaš šta, ne smemo dozvoliti da nas taj bes slomi. Moramo se ujediniti, pružiti podršku jedni drugima i tražiti pravdu. Neka naš glas bude čujan i neka nas političari shvate ozbiljno.

Ne damo da nas zavaraju lažnim obećanjima. Zahtevamo pravednost, bolje uslove rada, poštovanje naših prava. Ako se oni na vlasti ne brinu o nama, moramo se sami izboriti za bolje sutra. Samo tako ćemo moći da promenimo ovu situaciju i ostvarimo pravi napredak.

Nemoj da dozvoliš da te obmanjuju, brate. Budi svestan svoje snage i zajedno sa ostalim radnicima stremi ka boljoj budućnosti.
Ја пријатељу радим посао и на позицији сам где могу прилично добро да видим ко и како ради и шта ради. Видим протоке новца у доброј мери и квалитет радова и могу да ти кажем да је то што видим много лоше.
Много се краде али много, то није ништа што је почело са овом влашћу, постојало је то и раније али се није оволико крало и није се то радило оволико отворено, без пардона. На квалитет радова више нико и не гледа. Ако си случајно неопрезан па се превариш и почнеш да радиш са разним политичарима или тајкунима из ове власти у великом си ризику да ли ће ти платити твој посао за који су те ангажовали.
Ја сам прихватио понуду једног инвеститора и радио сам са њим објекат. Сазнао сам тек касније да иза њега стоји партија. Човек неће да плати последњу трећину посла. Не смемо ни да га тужимо јер ће нам уништити фирму. Ћутиш и чекаш тренутак када ће моћи да се то среди.

Neznanje je znanje.
Mrak je svetlost.
Zaostatak je napredak.
Glupost je pamet.

itd.

Smetala mu je cak i zeleznica i industrija, da ne spominjem promenu turkoidnog ucmalog mentaliteta, uvodjenje parlamentarizma i demokratije, drustveni razvoj i sve ostalo od cega je ''radikalima'' (u stvari konzervama najgore vrste!) Vuna Kico.

Nemam vremena da objašnjavam to oko železnice ali za sve navedeno si u zabludi.

napokon je to govedo brkic u zatvoru tamo gde i zasluzuje ali cinjenica da razni canci cede marinike sonje biserko i zene u crnom slobodno setaju srbijom je porazavajuca cinjenica ostaje nam nada da ce i oni zavrsiti u zatvoru na dozivotnim kaznama za izdaju zemlje
Доћи ће и они/оне на ред. Само лаганица!

Na opasnost u kojoj se nalazi Milovan Brkić ukazuje i doktor Dejan Žujović.

- Milovan je ostavljen da umre. Nemoj da se neko nosi mišlju da će biti hepienda, osim ako ne bude nekog opasnog trenutnog loma, koji bi naterao ovog psihopatu, koji ga je stavio u pritvor, da se malo brecne i kaže: "Joj, diglo se javno mnjenje, vadi Brkića..." Znam šta se dešava sa Brkićem, znam ko ga leči. Nisam optimista, uopšte. Onaj fini dečak u kaki sakou sa polu-rolkom i letećim automobilima čekao ga je godinama. Onda ga je, slučajno, tako spontano, namestio baš dobar ortak, koji je držao kameru na stomaku. Išao je neki lajv prenos, pa su momci s brda istog trenutka to isekli i upotrebili za napad na Milovana. A, ovamo nam lete albanski dronovi nad stadionima, gudre ima koliko hoćeš, ali momci s brda to ne znaju. Znaju da nameštaju hapšenje Brkiću. Čovek nije držao tribinu, nije imao javni nastup. Ništa, pričao je sa poznanicima. Šta sve mi pričamo pred kamerama, a šta smo tek pričali pre... Zato, Vučiću, pusti čoveka, ne brukaj se. Prvo, koristiš moć koja ti ne pripada. Ako imaš nešto protiv Milovana, stani pred njega, pa kaži. Kad si bio niko i ništa, što ga tada nisi presreo i: "Je li, Brko, šta ti mene..." Pa, nisi, batice. Sad si našao da ga staviš u zatvor. Milovan to nije zaslužio. Nije zaslužio ni ovakvo ćutanje. To me nervira. Ćutimo o rušenju Sajma, ćutimo o milijardu problema, država nam gori... Doneli su zakon o besplatnoj konverziji zemljišta, kojim su opljačkali državu. To su proslavili. I treba da slave s mnogo lajni, da se smučaju. Treba da divljaju. Treba da gaze decu po pešačkim prelazima, ko im **** mater! Treba da nam gaze decu i da se ni ne okrenu, ne treba ni da kažu "izvinite". Neka pišaju po nama. To treba da nam rade! Zašto? Pa, zato što smo govna od ljudi. Zato što sedimo i ćutimo, i kažemo: "Pa, ništa nisam mogao..." Šta nisi mogao? Nemaš pištolj? Nemaš pušku? Pa, uzmi kuhinjski nož! Sad ću da prođem kao Milovan Brkić! Ako treba da ga robijam, robijaću ga. Pričam o mom biološkom neprijatelju, ne o mom dobrom komšiji, koji je zabludeo gledajući Pink, pa, eto, malo zaokružuje brata Acu Srbina. Dok se mi zamajavamo predlozima Danice Grujičić o dužini bolovanja ili godišnjih odmora lekara, njen ortak, šibicar, mažnjava nam Sajam. Njegovih 50.000 gnu antilopa mi plaćamo da bi oni pisali "Hvala Vučiću". Imamo 15.000 registrovanih samo na Tviteru, koji je najslabije praćena društvena mreža u Srbiji. Koliko ih ima na Fejsbuku ili Instagramu? Izašao je samo jedan spisak u javnost. Kažu da postoji još 15 takvih spiskova tih spodoba. Onda mi izađe Marinika Tepić da mi kaže: "Pa, dobro, nećemo revanšizam". Što neću? Što neću? Pa, taj čovek mi nije drugar ili komšija, on je moj biološki neprijatelj - rekao je Žujović u intervjuu za You Tube portal Slavija Info.

Back