RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.539
To je uvek ista osoba, podlac i nitkovПогледај Ћирилицу од 1ч 20мин...порпуно друга особа !?!?
Прво иде његово класично драмосераљње и просеравање
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je uvek ista osoba, podlac i nitkovПогледај Ћирилицу од 1ч 20мин...порпуно друга особа !?!?
gledao sam i ja...nije to rekao ali mislim da je počeo da uviđa da je on negde kriv za eksploziju mržnje i egomanije u Srbiji.....da način na koji obično nastupa nije zdrav za atmosferu u društvu....počinje da vidi da nije savršen...možda bude i čovek od njega kad izgubi funkciju...Добро дошао.
Јуче сам слушао њега и Марића, први пут да сам видео неку црту хуманости код Владаоца
Kao npr ko? Ovaj je samo sve podigao na veći stepen. Uništavanje školstva i društva su počeli ovi prije njega.Onda se slažeš da je vreme da ode sa vlasti i prepusti je nekom ko je normalan i sposoban?
Погледај Ћирилицу од 1ч 20мин...порпуно друга особа !?!?
gledao sam i ja...nije to rekao ali mislim da je počeo da uviđa da je on negde kriv za eksploziju mržnje i egomanije u Srbiji.....da način na koji obično nastupa nije zdrav za atmosferu u društvu....počinje da vidi da nije savršen...možda bude i čovek od njega kad izgubi funkciju...
Ne jer ne vidim nikoga ko je sposoban i normalan.Onda se slažeš da je vreme da ode sa vlasti i prepusti je nekom ko je normalan i sposoban?
Kao npr ko? Ovaj je samo sve podigao na veći stepen. Uništavanje školstva i društva su počeli ovi prije njega.
Ne jer ne vidim nikoga ko je sposoban i normalan.
Ne. Samo pitam koga mjesto njega?Па шта нам је чинити, да га оставимо, јер увек долази све гори дијаболици ??
Ne vidiš zato što je oteran zajedno sa onih milion Srba koji sam pomenuo.Ne jer ne vidim nikoga ko je sposoban i normalan.
Pogledao sam dva minuta kada sam sinoć došao sa protesta i to njegovo glumatanje mi se gadi.
Imao je 12 godina da dovede Srbiju makar u podnošljivo stanje ali je umesto toga doveo do nervnog sloma sa monstruoznim ishodom.
Njihova bahatost uzima danak i to kod najmlađeg dela populacije. Jedni su oterani u rasejanje, drugi u suicidne misli a treči u pomahnitalu agresiju.
Da ima trunku svesti sam bi se prijavio na lečenje, ne bi glumatao dobričinu kod voditelja koji je u sred emisije sa Šešeljem vitlao pištoljem koliko se sećam.
O tome smo mnogo puta pričali. Dolaze dijabole jer ih nameće nomenklatura preko udbe kako bi branili isključivo njene interese.Па шта нам је чинити, да га оставимо, јер увек долази све гори дијаболици ??
Прочитај последње две моје поруке још једном.Znaš li ti šta je diktator?
U Slobino vreme je bilo gore.
ja bih stavio Damnjana Kneževića...neiskvaren lik...pravi normalni Srbin...hrabar, pošten, voli Srbiju i bori se za njuNe. Samo pitam koga mjesto njega?
Nikoga.Ne. Samo pitam koga mjesto njega?
Ne. Samo pitam koga mjesto njega?
Можда служба ради своје ?Brkić je lud
Nije. Da je diktatura ti bi već bio ubijen zbog pisanja na forumu.Прочитај последње две моје поруке још једном.
У Слобино време се знало шта је опозиција а шта су државни медији.
Сада се пљује по свим медијима које не контролише Вучић и то неуморно. То за тебе није диктатура ?
Шта би са оним провокаторима везано за протест испред скупштине где су гађали полицајце док је миран народ протестовао ? То има само у диктатурама.
Шта су урадили са сточним фондом ? Држава пропада док увознички лоби ужива. Где то има, годинама се вештачки држи низак курс евра да би неко увозио шта хоће.
U ovoj konstalaciji svakako.Него питам се ко ће заменити Вучића ?
Гори Вучић ?
Ima šifru.ja bih stavio Damnjana Kneževića...neiskvaren lik...pravi normalni Srbin...hrabar, pošten, voli Srbiju i bori se za nju
Зашто мешаш легалност и легитимност ? Легалност увек постоји, легитимност може а и не мора.Институције не функционишу, разорио их је, тако да нема услова легалности и легитимности.
Врати се на онај Вучићев дијалог са ТВ екраном. То је за тебе демократско друштво ? Кога се плаши када је толико јак ?Nije. Da je diktatura ti bi već bio ubijen zbog pisanja na forumu.
Da imaš pravo na slobodu govora, mišljenja, izražavanja i organizovanja.Врати се на онај Вучићев дијалог са ТВ екраном. То је за тебе демократско друштво ? Кога се плаши када је толико јак ?
Заштомешашлегалност и легитимност ?Легалност увек постоји, легитимност може а и не мора.
Формално институције постоје, у пракси знамо каква је ситуација. Зову те приватне фирме телефоном за дуг од пре 20 година, разноразне фирме ти искључе ТВ због дуга старог 5 година који нису наплатили на време.
Чисто кршење закона, дакле чак није ни легално.
Da imaš pravo na slobodu govora, mišljenja, izražavanja i organizovanja.