Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"​

Milovan Brkić, Lider građanske opozicije obratio se na današnjem protestu u Beogradu.

IZVOR: ALO.RS PONEDELJAK, 8.05.2023. | 19:00

Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece, prenose mediji.

"Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni", rekao je Brkić o predsednikovoj deci u ime opozicije.

"Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije, desiće se to što mora. treba da Vučiću da otkinemo glavu. Mamu ti je*em Angelinu, rekao je Milovan Brkić", rekao je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=08&nav_category=11&nav_id=2330298

Protest protiv nasilja! :hahaha: Kakav autogol! :D

Zgrozen sam!! :besan2: Politika i protest je jedno, ali pozavanje na ubistvo je nešto sasvim drugo.
brkic je americki placenik. Ovo je izgovorio sa ciljem da Vlada Srbije donese zakon o razoruzanju (inace ce klinci sa tim oruzjem krenuti na Vucica).
A kad se Srbija razoruza i otkloni opasnost od narodnog bunta protiv Vucicevih potpisa, NATO ce na siroka vrata uci u Srbiju.........naravno, uz pomoc Vucica kome razoruzan narod vise nece moci nista.
To oruzje kod naroda je jedini garant da Vucic ne potpise ono sto anglo-amerika od njega trazi. Zato su ameikanci aktivirali ove "sleeperse" kako bi pokrenuli akciju zakonskog oduzimanja oruzja narodu. U slucaju da se pojavi otpor americkoj nameri, tragedije ce se nastaviti po vrticima, skolama, svadbama...........sve dok narod sam ne kaze "razoruzati Srbiju".

Nazalost, gospodo anglo-ameri, procitani ste.

brkic je americki placenik. Ovo je izgovorio sa ciljem da Vlada Srbije donese zakon o razoruzanju (inace ce klinci sa tim oruzjem krenuti na Vucica).
A kad se Srbija razoruza i otkloni opasnost od narodnog bunta protiv Vucicevih potpisa, NATO ce na siroka vrata uci u Srbiju.........naravno, uz pomoc Vucica kome razoruzan narod vise nece moci nista.
To oruzje kod naroda je jedini garant da Vucic ne potpise ono sto anglo-amerika od njega trazi. Zato su ameikanci aktivirali ove "sleeperse" kako bi pokrenuli akciju zakonskog oduzimanja oruzja narodu. U slucaju da se pojavi otpor americkoj nameri, tragedije ce se nastaviti po vrticima, skolama, svadbama...........sve dok narod sam ne kaze "razoruzati Srbiju".

Чекај сад Милуне, зар Вучић није против НАТО?

Чекај сад Милуне, зар Вучић није против НАТО?
milijardu ipo puta sam rekao da bi Vucic i za 1000 dolara potpisao sve sto traze od njega, al ne sme od srpskog naroda jer zna da bi mu ti potpisi dosli glave.
Upravo naoruza srpski narod cuva Srbiju od anglo-amerike. A sada anglo-amerika krenula u razoruzanje srpskog naroda.

milijardu ipo puta sam rekao da bi Vucic i za 1000 dolara potpisao sve sto traze od njega, al ne sme od srpskog naroda jer zna da bi mu ti potpisi dosli glave.
Upravo naoruza srpski narod cuva Srbiju od anglo-amerike. A sada anglo-amerika krenula u razoruzanje srpskog na

Нешто ми се чини да си до јуче нешто друго писао, али можда сам те заменио са неким... :lol:

И, јеси ли предао оружје?

Нешто ми се чини да си до јуче нешто друго писао, али можда сам те заменио са неким... :lol:

И, јеси ли предао оружје?
proceslja moje komentare, uvek sam govorio da Vucic ne potpisuje iz straha od naroda. Mi to znamo i zato ga drzimo. Drugi, gluplji od njega (ko Zelenski naprimer) sve bi potpisao sa nadom da ce stici na avion kojim ce bezati na Floridu. Vucic zna da mu tada nema spasa i zato radi ono sto je za njega manje opasno a to je balans izmedju americkih zahteva i pretnji srpskog naroda.

Brkic je veoma čestit čovek i Srbin, mi srpski narod podržavamo razoruzavanje za našu decu, za našu Srbiju 🇷🇸🇪🇺

Brkic je veoma čestit čovek i Srbin, mi srpski narod podržavamo razoruzavanje za našu decu, za našu Srbiju 🇷🇸🇪🇺
Cilj amerikanaca da po svaku cenu razoruzaju srpski narod i stvore Vucicu uslove da ovaj moze da sve potpise.
I svako ko podrzava ideju o razoruzanju Srbije, radi direktno ili indirektno za americke nacionalne interese.
Dok srpski narod ima oruzje po tavanima i podrumima niti ce Vucic smeti bilo sta potpisati, niti ce americka cizma smeti uci u Srbiju.
Naravno, ameri ce igrati na kartu ovih tragedija ali moramo izdrzati pritisak i smiriti emocije i uz pojacanu opreznost sacekati da umiruca anglo-saksonska zver ispusti dusu za sva vremena...................i tek onda srpski narod treba da preda svoje oruzje.

Па кад Европу не интересује крађа избора. Тј. не интересује је уопште власт у Србији.

Па како онда туђе вредности и туђ идентитет влада Србијом и српским народом ?

Ниси ти свестан шта има све у Србији. Србије је Свет и све је само не Србија. Хипнотисана гомила медијским наркотицима

Cilj amerikanaca da po svaku cenu razoruzaju srpski narod i stvore Vucicu uslove da ovaj moze da sve potpise.
I svako ko podrzava ideju o razoruzanju Srbije, radi direktno ili indirektno za americke nacionalne interese.
Dok srpski narod ima oruzje po tavanima i podrumima niti ce Vucic smeti bilo sta potpisati, niti ce americka cizma smeti uci u Srbiju.
Naravno, ameri ce igrati na kartu ovih tragedija ali moramo izdrzati pritisak i smiriti emocije i uz pojacanu opreznost sacekati da umiruca anglo-saksonska zver ispusti dusu za sva vremena...................i tek onda srpski narod treba da preda svoje oruzje.

Пре тога тим наоружањем треба створити слободу и суверенитет !

Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"​

Milovan Brkić, Lider građanske opozicije obratio se na današnjem protestu u Beogradu.

IZVOR: ALO.RS PONEDELJAK, 8.05.2023. | 19:00

Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece, prenose mediji.

"Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni", rekao je Brkić o predsednikovoj deci u ime opozicije.

"Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije, desiće se to što mora. treba da Vučiću da otkinemo glavu. Mamu ti je*em Angelinu, rekao je Milovan Brkić", rekao je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=08&nav_category=11&nav_id=2330298

Protest protiv nasilja! :hahaha: Kakav autogol! :D

Zgrozen sam!! :besan2: Politika i protest je jedno, ali pozavanje na ubistvo je nešto sasvim drugo.
Brkela u$rao protest protiv nasilja. 😂😂😂

Најбоље је да Бркићу поново упадне ОЗНА и покупи му све рачунаре и дискове као пре 4-5 година, па да протестује својим нелегалним оружјем, као онај клинац који уместо да је постао геније, постао је масовни убица...

А, што се тиче Крстарице, треба да пропадне због лоших диригената

Uhapšen glavni urednik "Tabloida" Milovan Brkić​

Glavni urednik "Tabloida" Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović.
"Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati", rekao je Popović medijima.

MUP se još nije oglasio u vezi sa privođenjem Brkića.

Mediji su objavili da je Milovan Brkić na jučerašnjem protestu u Beogradu uputio više uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je saopštio da je Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu.
"Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže - da nasilje stane. Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio", naveo je Đilas na Tviteru.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/340191/Uhapsen-glavni-urednik-Tabloida-Milovan-Brkic.html
Почело је почело!
Синоћ М.Бркић, вечерас Миливојевић, сутра навече........?
Требало је тако пре него што су узели маха.
Brkelu ste svi vi hapsili. Već 30 godina ga hapsite, a on je još tu. Ne znate vi sa kim imate posla.A opet, on kad obeća ispuni. Pašće bambusanje mama :lol:

Back