Milosevic prodao 49% Telekoma za 1.5 milijarde a Tadic prodaje 51% za 500 miliona!

Secate se kad je Sloba prodao 1998 49% Telekoma Srbije i to bez mobilne, telekoma srpske i mtela italijanima i grcima za 1.5 milijarde dolara? To je tada bilo vise od 2 milijijarde maraka.

A danas tadic prodaje 51% telekoma srbije 100% telekoma srpske i 100% mtel-a za pisljivih 500 miliona evra ?

Pokojni Predsednik Slobodan Milošević je bio ekonomista a Tadić je ....U stvari šta je Tadić?:think: ...Biće da je to u pitanju.:lol:
A možda i to što je Sloba ipak puštao i druge da rade svoj posao i nije se baš petljao u sve...Imao je dosta stvari za koje je on odgovoran bio da radi...

Secate se kad je Sloba prodao 1998 49% Telekoma Srbije i to bez mobilne, telekoma srpske i mtela italijanima i grcima za 1.5 milijarde dolara? To je tada bilo vise od 2 milijijarde maraka.

A danas tadic prodaje 51% telekoma srbije 100% telekoma srpske i 100% mtel-a za pisljivih 500 miliona evra ?

Nije on to prodao nego iznajmio.:manikir:...i da... po tom pitanju je bio car...jer zašto nešto prodavati kad za iste pare možeš da iznajmiš ..i dokazao je da ako razmišljaš možeš da imaš i pare i jare.:aha:

Pokojni Predsednik Slobodan Milošević je bio ekonomista a Tadić je ....U stvari šta je Tadić?:think: ...Biće da je to u pitanju.:lol:
A možda i to što je Sloba ipak puštao i druge da rade svoj posao i nije se baš petljao u sve...Imao je dosta stvari za koje je on odgovoran bio da radi...

Koliko ja znam Sloba je bio pravnik.:aha:

Koliko ja znam Sloba je bio pravnik.:aha:

Ali i bankar. Bio je Direktor "Beogradske Banke" i to vrlo uspešan. Ako misliš da jedino diploma garantuje stručnost onda su nam svi političari nestručni jer su retki među njima školovani političari (politikolozi). Više su nekako politikanti a neki i diletanti poput onoga koji misli da je univerzalno sposoban za sve dužnosti u državi a na forumu ga oslovljavamo BOTA.

pa sloba je za vas bio DS-ovce profesor

vi bre ni zlatnu kokosku ne znate da prodate ni u pola cene za koju je on prodao grbavu ragu :lol:

Gle ovog LDP-ovca, je `l vam to Ceda deli belo?

Zaista je Sloba bio sposoban i divan, a pogotovo sposoban ekonomista i bankar. Nikako mi nije jasno samo, kako nije uspeo da predvidi da ce Jezda i Dafina da opljackaju narod, a toliko je bio sposoban bankar i ekonomista. A tek mi nije jasno kako su uspeli da pobegnu iz zemlje sa tolikim parama, a bio je tako sposoban bankar i ekonomista :think:

Zaista, neke stvari ce zauvek ostati tajna :(

pa sloba je za vas bio DS-ovce profesor

vi bre ni zlatnu kokosku ne znate da prodate ni u pola cene za koju je on prodao grbavu ragu :lol:

Pa znaš kako nije ni vreme a ni mesto za neku dublju analizu ali zaista ispada tako. Pokojni predsednik Milošević je još kao Direktor gore pomenute banke zagovarao ideju o spajanju banaka i ukrupnjivanju bankarskog tržišta. Da se tada to prihvatilo mislim da sve one silne male banke ne bi završile u likvidaciji pod Mlađom Dinkićem nego bi kao velika Komercijalna ili Poštanska Štedionica opstale u tržišnoj utakmici... Ali mleko je proliveno odavno a čak i objekti bivše SDK u rukama "ukrupnjene" Nacionalne štedionice koja je nastala pa nestala mađioničarskim trikovima Mlađinim za koje će odgovarati sudski kad tad.

Gle ovog LDP-ovca, je `l vam to Ceda deli belo?

Zaista je Sloba bio sposoban i divan, a pogotovo sposoban ekonomista i bankar. Nikako mi nije jasno samo, kako nije uspeo da predvidi da ce Jezda i Dafina da opljackaju narod, a toliko je bio sposoban bankar i ekonomista. A tek mi nije jasno kako su uspeli da pobegnu iz zemlje sa tolikim parama, a bio je tako sposoban bankar i ekonomista :think:

Zaista, neke stvari ce zauvek ostati tajna :(

Nekima hoće a neki se sećaju i da je bio rat i da je država bila pod sankcijama. A taj kojeg prozivaš je sačuvao ovo što ovi prodaju i od čega živi Srbija, a oni kapitališu na tome već godinama kako su na vlasti.

Nekima hoće a neki se sećaju i da je bio rat i da je država bila pod sankcijama. A taj kojeg prozivaš je sačuvao ovo što ovi prodaju i od čega živi Srbija, a oni kapitališu na tome već godinama kako su na vlasti.

Ok, `ajd sad vrati se na prethodna dva posta pa napisi nesto o predaji Krajine Hrvatima i uzaludnoj pogibiji gomile mladih ljudi u Slavoniji ni za sta.
A zatim napisi nesto i o tome kako nije predvideo pljacku naroda od strane Jezde i Dafine kao sposoban bankar i kako su supeli da pobegnu sa tolikim parama.

S obzirom da vidim da u ovom postu iznad nisi napisao ista sto se odnosi na ono sto u mojim postovima pise.

Dakle, niko ne porice da su ovi sada raskrcmili, kao sto je i pokojni Sloba (u usta ga bem) izdao Srbe u Hrvatskoj i poslao buljuke ljudi da ginu budzasto. A zbog tih izgubljenih ratova, danas trpimo da po nama qenja svaka susa koja pozeli.

Mada, bolje da ovde prekinem raspravu, jer neko ko postuje i voli Slobu za mene je nizi oblik zivota...

Ok, `ajd sad vrati se na prethodna dva posta pa napisi nesto o predaji Krajine Hrvatima i uzaludnoj pogibiji gomile mladih ljudi u Slavoniji ni za sta.
A zatim napisi nesto i o tome kako nije predvideo pljacku naroda od strane Jezde i Dafine kao sposoban bankar i kako su supeli da pobegnu sa tolikim parama.

S obzirom da vidim da u ovom postu iznad nisi napisao ista sto se odnosi na ono sto u mojim postovima pise.

Dakle, niko ne porice da su ovi sada raskrcmili, kao sto je i pokojni Sloba (u usta ga bem) izdao Srbe u Hrvatskoj i poslao buljuke ljudi da ginu budzasto. A zbog tih izgubljenih ratova, danas trpimo da po nama qenja svaka susa koja pozeli.

Mada, bolje da ovde prekinem raspravu, jer neko ko postuje i voli Slobu za mene je nizi oblik zivota...

Vreme je pred nama i ima drugih tema na kojima se to obrađuje. Ne branim nikoga a opravdavam čoveka koji je delovao u izuzetno teškim uslovima i pod velikim pritiskom. Ja tebe ne smatram nižim oblikom života mada vidim ti mene smatraš. Nema razloga za to. Treba poštovati drugačije mišljenje a imao bi ja i imam štošta reći o tim ratovima koje pominješ i ko je izdao koga. Na kraju imamo nekoliko tema o Genocidu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini na kojima i ja aktivno učestvujem pa proceni tamo jesu li baš svi Socijalisti zaslužili da nas smatraš nižim oblikom života. I ja bi da zaključimo raspravu jer ti vređaš a ja ne, pa nismo ravnopravni u toj raspravi...

Vreme je pred nama i ima drugih tema na kojima se to obrađuje. Ne branim nikoga a opravdavam čoveka koji je delovao u izuzetno teškim uslovima i pod velikim pritiskom. Ja tebe ne smatram nižim oblikom života mada vidim ti mene smatraš. Nema razloga za to. Treba poštovati drugačije mišljenje a imao bi ja i imam štošta reći o tim ratovima koje pominješ i ko je izdao koga. Na kraju imamo nekoliko tema o Genocidu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini na kojima i ja aktivno učestvujem pa proceni tamo jesu li baš svi Socijalisti zaslužili da nas smatraš nižim oblikom života. I ja bi da zaključimo raspravu jer ti vređaš a ja ne, pa nismo ravnopravni u toj raspravi...

Hm, a gde si to procitao da sve socijaliste smatram nizim oblikom zivota? :think:

Koliko vidim ti citas i tumacis ono sto zelis, odgovaras samo na ono sto zelis, dok sve ostalo sto se ne uklapa u tvoj stav brises `iz evidencije`. To je bila i ostala karakteristika i komunista i ljubitelja lika i dela i Tita i Slobe.

Dakle, da ponovim, ukoliko volis i postujes Slobu onda spadas u grupu koju sam okvalifikovao po svom licnom misljenju. Ako ga ne volis i ne postujes onda ne spadas - prosto. Ima i onih koji nisu socijalisti, a vole ga i postuju, na primer. Kapiras?

Ali, ti si se vec `grupisao`, tako da je jasno zasto te pogadja istina.

Jezda i Dafina?

Predaja Krajine?

Nista i dalje...

Meni uopšte nije jasno o čemu vi takozvane demokrate više tipkate ?

Svima je jasno da je Srbija totalno urnisana u zadnjih 10 godina. A kada se kaže urnisano to znači kompletno opljačkana, finansijski i ekonomski uništena i dovedena u takvo stanje da će joj trebati najmanje sledećih 100 godina da se vrati samo u period iz 2000 godine.

Toliko spama od vas nije svojstveno normalnom razvijenom ljudskom umu u XXI veku. Ustvari to znači samo jedno .... da ima jedna velika manjina totalno neobrazovanih i zaostalih likova a koji su svi članovi "demokratskih" patrija kao šro su DS, G-17, LDP, LSV a koji su svoju pamet ostavili pred ulaznim vratima tih partija.

Strašno je danas pomisliti da uopšte više ima neko ko javno podržava kreiminalce iz tih navedenih partija osim ako nije i sam kriminalac i važan član u funkcionisanju tih kriminalnih sekti.

Uostalom, svima vama takvim sledi ovakva nagrada :

http://forum.krstarica.com/showthre...aća-udarac?p=17209901&viewfull=1#post17209901

Back