Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Sve sto ti napises na forumu je baljezgarija. To je tvoj rezon pisanja.И Черчил је био алкос и генерал Грант и многи други. У крајњем случају, Чеда, на врхунцу моћи је био тежак наркоман.
Све што је Милојко рекао је баљезгање једне тешке пијандуре и једног човека са промашеним животом. Милојко је сам себи уништио кариејру спортског новинара, па и статуса легенде. Људи месецима нису могли да га нађу на РТС-у, а онда се појави из неког буџака пред неко веће такмичење које треба да се коментарише. И то је радио док једног тренутка више није могло. А онда када му нису допустили да се глупира и да посао третира као хоби и када су га најурили, онда Милојко одједном глуми жртву.
У та пијана будалетина више није спортски новинар, већ је сада одједном политички аналитичар. Наравно на његово баљезгање теби, комшији и другим полумозговима овлажи вагина, док свако нормалан који види шта овај каже доживљава гађење, али и сажаљење према човеку који је некад нешто и значио у јавном животу.
Да сумирамо, мишљење Милојка Пантића је битно и има утицај раван утицају Апача на амерички конгрес, што би рекао покојни Тирке.
Hajde ospori bilo sta sto je on napisao u vezi Slobe umesto sto vec 5 postova pises kako je propali alkos i da lupa gluposti.
Vec sam pitao ljude da li je bilo pljacke preko piramidalnih banaka?
Jeste
Da li je vestacki stvorio hiperinflaciju?
Jeste
Da li je slao paravojske u rat?
Jeste, svog pajaca seselja, arkana i ostalu bagru
Da li je ubijao novinare i politicke protivnike?
Jeste, on i njegova zena, crvena vestica.
Hocu da mi osporis ovo sto je napisano iznad.