Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Sve sto je naveo je istina. Bio on pijan ili trezanOva pijanica legenda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto je naveo je istina. Bio on pijan ili trezanOva pijanica legenda![]()
Ma kako ne.Sve sto je naveo je istina. Bio on pijan ili trezan![]()
Njegove reci su istina. A ti si se ovde nas.rao po njemu ali nisi osporio ono sto je napisao za Kasapina?Милојко је један од оних који је за време живота успео да уђе и изађе из легенде. И то пре него што је постао политички активиста и аутошовиниста. Суноврат Милојка догодио се још током каријере, где је он изгубио потпуно кредибилитет. Сећам се када је преносио утакмицу Лион Црвена звезда 1998. године (мислим да сам убо утакмицу). Прво полувреме без преноса. У другом укључује се Милојко, видиш по гласу који је изгорео од жестине да је под гасом. У првих 20 минута другог полувремена се жалио да га нису пустили на стадион и пљувао је по Французима. Ови ваљда видели пијано говедо, без новинарске легитимације. На крају када су га пустили да уђе, жалио се да са коментаторског места види само половину терена.
Данас се неки сећају МИлојка и пате за њих због оног треш фазона "толико је био лош да је био добар", слично као што људи пате за серијом "Срећни људи" и сличним смећем.
Наравно последњи ексер у неке ходајуће лешеве из јавног живота даје управо онај нискотиражни таблоид Данас. Они тако извуку оног несрећника Милана стр. Протића, или Милојка и сличне и питају их нешто. И ови као дају неко мишљење. У релности нико, тачније нико нормалан (дакле не укључује комшију) не узима озбиљно шта они баљезгају. И то је то. Такви монголоиди су омиљени саговорници Данаса, Нове, неких хрватских медија, иако иза њихових речи не стоји буквално нико осим њих самих.
Nije, u pravu si.Ma kako ne.
Ja ja. Sve Srbi krivi. Važi.Nije, u pravu si.
Amerikanci su poslali tenkove i specijalce na studente 1991.
Amerikanci su poslali seselja i ostale paravojske da pljackaju i ubijaju po Hrvatskoj i Bosni.
Stambolica je ubio Djijdjic jer ga je uvredio jednom prilikom.
Klinton je organizovao piramidalne banke Jezde i Dafine.
Hoces dalje?
Evo ovo sto sam naveo je milosevicevo maslo.Ja ja. Sve Srbi krivi. Važi.
Aha.Evo ovo sto sam naveo je milosevicevo maslo.
Ne srpsko.
Milosevic nije isto sto i Srbija, to samo pokusaj da razlucis.
JNA naoruzala paravojsku Tompsonima? Ti si rodjen u bangladesu pa ne znas?Хрвати нису кренули ни са каквим клањем, не лажи, већ је над потпуно недужним хрватским полицајцима извршен масакр у Борову селу од стране локалаца и припадника паравојске "Одред Душан Силни" које је ЈНА наоружала томпсонима из залиха и тако је почео рат у Републици Хрватској.
Slobodan Milošević i nije bio Srbin već Crnogorac. Njegov rođeni brat Boro Milošević je čak toliko prezirao Srbiju u kojoj je diplomirao i skoro ceo svoj život radio, da se nije dao sahraniti u Srbiji, već mu je poslednja želja bila da ga se sahrani u Crnoj Gori.Evo ovo sto sam naveo je milosevicevo maslo.
Ne srpsko.
Milosevic nije isto sto i Srbija, to samo pokusaj da razlucis.
Milosevicev zlocin je i vestacko stvaranje hiperinflacije kojim je osiromasio narod i izvukao im i poslednji dinar iz slamarica (nakon pljacke preko piramidalnih banaka). Seme mu se zatrlo i njemu i njegovoj familiji.
Нема шта да се оспорава када прича један поремећени алкохоличар ранга Милојка Пантића. То што ни суд није доказао удружени злочиначки подухват па је морао да убије Слобу и што ђеносајдна творевина постоји само у главама другосрбијанаца, то је тек посебна прича. Једино где и полупани Милојко говори трунку истине је да Слоба није заштитио српски народ и то је то. Све остало је баљезгање једног хроничног алкоса испред драгстора. Само што овог хроничног алкоса интервјуишу они што мисле да су новинари у таблоиду "Данас" па га објаве како би могли да задовоље свих 20 читалаца које имају.Njegove reci su istina. A ti si se ovde nas.rao po njemu ali nisi osporio ono sto je napisao za Kasapina?
Ko je ubio Slobu? Haški tribunal? Mora da se šališпа је морао да убије Слобу
Hahahahahaha, ne lupetaj gluposti, ja sam bio kao redovan vojnik u Vukovaru, ovo što ti postavljaš je čista konstrukcija i laž. Nije bilo ubijanja civila od strane Srba i Srpskih dobrovoljaca, kao i od strane vojnika JNA. Ustašoidni elementi i dalje pokušavate da izmenite istinu. Naravno da nećete uspeti@*iskander Vojislav Šešelj je bio taj koji je radio bukvalno sve da napakosti Srbiji jer ovakve slike ostati će zauvek upamćene - Šešeljev četnik u Vukovaru pozira sa tompsonom iznad tela ubijenih civila:
Pogledajte prilog 1259378
Hahahahahahahahahaha, pa i opet si se zajebao elementu, kao redovan vojnik sam služio u Valjevu, apsolutna laž da su Valjevci napustili ratište. Što se tiče Vuka Draškovića sve smo videli i uverili se ovih godina, naravno da to što je radio odgovara utašamaVuk Drašković nije izdajnik, naprotiv. Kao predsednik tada popularnog Srpskog pokreta obnove, Vuk Drašković je pomogao da se osujeti sramna mobilizacija Srbijanaca za odlazak na ratište u hrvatski deo Srema, uništavanje divnog baroknog grada Vukovara i ubijanje njegovih stanovnika. Napuštanje vukovarskog ratišta od strane Valjevaca donekle je spasilo obraz Srbijancima.
Ne nije, zločin su sankcije i potpuna blokada tadašnje Jugoslavije i Srpskog naroda, bez mogućnosti da uvezu ili izvezu robu, bez mogućnosti da ekonomija funkcioniše zbog čega i nastaje hiperinflacija, a svi vi koji mozga nemate i koji površno gledate (bez trunke znanja) na tu situaciju aktivno učestvujete u zločinu sakrivajući pravu istinu.Milosevicev zlocin je i vestacko stvaranje hiperinflacije kojim je osiromasio narod i izvukao im i poslednji dinar iz slamarica (nakon pljacke preko piramidalnih banaka). Seme mu se zatrlo i njemu i njegovoj familiji.
Apsolutno tačno, čak znam i slučaj kada su ubili starca Hrvata koji je došao kod nas , JNA , da traži neku vrstu zaštite od stranaca koji u Bogdanovcima drže civile kao štit. Otišao je svojoj kući i ujutru smo ga našli mrtvogСве злочине су починили убачени агенти ЦИА, МИ6 и БНД, преобучени у униформе ЈНА,ВРСК и ВРС.
Милошевић није био ни близу осуде, напротив и поред свог хајпа докази против њега су били скоро непостојећи. Не да не би био осуђен, него би био ослобођен. Или би нека пресуда била тако срамно написана да ни ментоли попут тебе не би поверовали. Онда је следећи план да га убију. И убили су га. И због тога је Слоба од једног трагичног српског вође, ни крив ни дужан, постао херој. На моје гађење.Ko je ubio Slobu? Haški tribunal? Mora da se šališ
Miloševićeva smrt je spasila Srbiju da ne bude osuđena za genocid u Srebrenici.
Presretnuti telefonski razgovori između Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića dokazali su da je postajala koordinacija Bosanaca sa službenim Beogradom. Srbija se za genocid u Srebrenici provukla pre svega zahvaljujući tome što je Slobodan Milošević umro u ćeliji Haškog tribunala, od srca, od čega je inače bolovao i ranije. Ali, u međupresudi od 16. juna 2004. godine, Pretresno veće Haškog tribunala zauzelo je stav da postoji dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević znao za genocid. Da nije naprasno umro i da je proces doveden do kraja, Milošević bi bio osuđen za genocid u Srebrenici.
Naravno da ne, sve zlocine su cinili srbi, hrvati i muslimani za svoja ubedjenja da su gradjani sveta i da se vlast deli u engleskoj.Све злочине су починили убачени агенти ЦИА, МИ6 и БНД, преобучени у униформе ЈНА,ВРСК и ВРС.
Ziltoidov istomišljenik Komšija se nad sličnim prizorima snimljenim u Ukrajini grohoće sa sumanutim entuzijazmom.@*iskander Vojislav Šešelj je bio taj koji je radio bukvalno sve da napakosti Srbiji jer ovakve slike ostati će zauvek upamćene - Šešeljev četnik u Vukovaru pozira sa tompsonom iznad tela ubijenih civila:
Pogledajte prilog 1259378
Retko tačan opis. Možda bi mu “beskarakterna budala” i bolje pristajalo.Vuk je obična budala. Kao i žena mu.
Па шта лупаш бре када је то опште позната ствар да је ЈНА наоружала Шешељеве добровољце Томпсонима из залиха које су остале још из америчке војне помоћи када је Тито рекао НЕ! вашем Стаљину и окренуо се Америци и Британији. Ти Томпсони су из педесетих. После су амерички колекционари оружја који су видели теве снимке из Вуковара тражили те Томпсоне и давали добре паре јер тамо тај Томпсон има озбиљну колекционарску вредност.JNA naoruzala paravojsku Tompsonima? Ti si rodjen u bangladesu pa ne znas?
Ocigledan primer izmisljanja informacija i lazi kao primer tabloidiotluka.