DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.299
Mislim da se baš i nije u redu sprdati sa maloumnim osobama, iskreno meni ovo nije smešno, više mi je tužno i depremirajuće i baš onako krajnje mučno za gledanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi beše sns zaposlio nekog bliskog?Svega ovog ne bi bilo da nije bilo Informera,Pinka,Happy, Djuke Bizona...raspalili i stvorii kriticnu masu.

Свега овога не би било да се комформизам није увукао у Србе.Svega ovog ne bi bilo da nije bilo Informera,Pinka,Happy, Djuke Bizona...raspalili i stvorii kriticnu masu.
Ко?ako je neko jak spolja zaista resio da rasturi ove idiote, dzaba im svo koprcanje...kukanje tu ne pomaze.
o tome i pricam...mene iskreno zabole sta misle ameri, rusi i kinezi o namaКо?
Амери га подржали, Руси га подржали, Кинези га подржали.
Свима је дао све.
Кључни проблем је недостатак опозиције тј. људи који би могли да преузму власт.

“Велика” ствар што је овај приглупи пуноглавац дао оставку…Жваљо има таквих још 16.999 на лагеру.Za pola sata premijer podnosi ostavku, kažu.
https://nova.rs/vesti/politika/vucevic-se-obraca-javnosti-podnosi-ostavku/
Rekonstrukcija je zapravo izbor nove Vlade?
Rusi ga nisu podrzali to je spin i to zesci.Ко?
Амери га подржали, Руси га подржали, Кинези га подржали.
Свима је дао све.
Кључни проблем је недостатак опозиције тј. људи који би могли да преузму власт.
Sjase Kurta uzjase Murta vidjeno milion puta a nista se ne menja niti ostavkama, niti izborima a svi mi trpimo...barem posten deo Srbije.“Велика” ствар што је овај приглупи пуноглавац дао оставку…Жваљо има таквих још 16.999 на лагеру.
Gde je Andrej Vucic Arapin iz Vojvodine?
Dok Interpol ne poganja.Troši pare i uživa. ; )
Већ сигурно три године, између осталих, пратим и Марију Захарову на Телеграму. Неке изјаве које су овде протурали да је, наводно, подржавала Жваља и томе слично, нисам ни видео, ни чуо ни прочитао на њеном налогу.Rusi ga nisu podrzali to je spin i to zesci.