Miloš Vučević podnosi ostavku

1000016531.jpg

Ovi protesti su verna kopija protesta iz 1997 po metodama delovanja i načinu protesta(bubnjevi, šerpe, šetnje, pištaljke, roštilj, ...). Pošto je ti aspekti poznati vlastima, onda je i vlast na njih pripremljena. Tako da za nju neće biti većih iznenadjenja. Jednostavno protestanti ne pokazuju nikakvu kreativnost nego bledi copy paste protesta iz 1997, to je nedovoljno za revoluciju.

Svega ovog ne bi bilo da nije bilo Informera,Pinka,Happy, Djuke Bizona...raspalili i stvorii kriticnu masu.
Свега овога не би било да се комформизам није увукао у Србе.
Нико неће гузу да помери док је њему лично добро.
Е, сад ћемо морати сви и то с већим последицама.

ako je neko jak spolja zaista resio da rasturi ove idiote, dzaba im svo koprcanje...kukanje tu ne pomaze.
Ко?
Амери га подржали, Руси га подржали, Кинези га подржали.
Свима је дао све.
Кључни проблем је недостатак опозиције тј. људи који би могли да преузму власт.

Ко?
Амери га подржали, Руси га подржали, Кинези га подржали.
Свима је дао све.
Кључни проблем је недостатак опозиције тј. људи који би могли да преузму власт.
o tome i pricam...mene iskreno zabole sta misle ameri, rusi i kinezi o nama :lol:

pa zar nije rekla vlast da smo mi nezavisni ili sam ja slep.....zasto onda traze potvrdu velikih sila?

kljucni problem velikih sila je sto znaju da je ovo nereziran pokret za oslobodjenje srbije od satanista na vlasti a koji ne mogu da kontrolisu, jer amateri mogu da naprave teza politicka sranja regionu posto svi troje u srbiji imaju vece interese.

Rusi ga nisu podrzali to je spin i to zesci.
Већ сигурно три године, између осталих, пратим и Марију Захарову на Телеграму. Неке изјаве које су овде протурали да је, наводно, подржавала Жваља и томе слично, нисам ни видео, ни чуо ни прочитао на њеном налогу.

Back