Miloš Vučević podnosi ostavku

Ma ja se vodim obicnom statistikom. 5. Oktobra 2000. godine Milan St Protic je morao te noci da ide i u rusku i amricku ambasadu da vidi sta ce reci oni. Kad su se oni slozili Sloba je pao. Kraj priče. Protić je kasnije 2000-2015 više puta pričao o tome
St Protica sto dalje od bilo kakve javne funkcije,dovoljno mu je gostovanje na n1 gde moze da iznese njegovu dnevnu dazu lelemudenja
St Protić ostavlja izvestan utisak kod mnogih…

Na kojeg tačno od ovih nepomenika misliš?

8AD34199-6DAD-4FE2-8AFA-FBF5B5D212B8.jpeg

F32B7BF5-187F-4090-A0FF-4A289668F07E.png

Videćemo, ljudi koji razmišljaju pomoću Šolakovizija skaču okolo međutim vladajući imaju apsolutnu većinu i sledi neka rotacija.

Diskutuješ sa ljudima koji tvrde da vladu trebaju da formiraju studenti i NVO.
SNS na celu sa Vucicem je najveci korupcijski monstrum u istoriji covecanstva.

Kada bi mediji bili slobodni, ta apsolutna vecina SNS monstruma bi bila ispod 10%, tako da se ne bih ja ponosio rezultatima do kojih dolazis uz pomoc manipulacije,straha, ucene i raznoraznih vidova prisile.

Ne razumem? Predsednik mora da se odabere na izborima, tako da moze da raspise izbore i da stavi nekog drugog kandidata, a on da bude premijer...
Po funkciji bi šefica Skupštine preuzela funkciju ukoliko bi on podneo ostsvku, posle bi mu poverila mandat za sastav vlade pa bi onda raspisali izbore…

Jedan od scenarija, sva vlast je kod njih, bez obzira na Tviter i kolege optimiste.

SNS na celu sa Vucicem je najveci korupcijski monstrum u istoriji covecanstva.

Kada bi mediji bili slobodni, ta apsolutna vecina SNS monstruma bi bila ispod 10%, tako da se ne bih ja ponosio rezultatima do kojih dolazis uz pomoc manipulacije,straha, ucene i raznoraznih vidova prisile.
U istoriji čovečanstva? Razumem da imaš partijskih preferencijala, samo to ri ne daje prava da postavljaš vlast po svom nahođenju. Isto mogu da traže i svi drugi, šta onda?

Back