PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.840
sad imunitet ukinuti i pravac aps
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče tašta kaže aj' da vidimo šta ova budala crta opet

Auu ovi stariji radikali bas tesko podnose pad vlade. Kao da ti uzimaju hleb iz usta.Ala te naložio Šolak. Znaš šta, neki i ne zasluzujete bolje od AV.
kako se zobve baba od manki-ja?
A vi jedino umete : "bravo deco tudja, samo vi izlazite, Majo jel sam rekao da nema nigde napolje?"Auu ovi stariji radikali bas tesko podnose pad vlade. Kao da ti uzimaju hleb iz usta.
Ne boj se, bice sve ok. Malo se odmorite pa za 10 tak godina reformisani probajte ponovo.
Naravno, pogledaj broj afera SNS monstruma u prethodnih 12 godina. Samo jedna od njih bi bila dovoljna da padne vlada u bilo kojoj drugoj evropskoj drzavi.U istoriji čovečanstva?
Ne glasam na namestenim i kontrolisanim izborima, izadjem i ponistim listic.Razumem da imaš partijskih preferencijala, samo to ri ne daje prava da postavljaš vlast po svom nahođenju. Isto mogu da traže i svi drugi, šta onda?
znaš meni ovo postalo dosadnoAla te naložio Šolak. Znaš šta, neki i ne zasluzujete bolje od AV.

Poništavanjem listića ste ispunili pravilo da nevažeći glasovi odu pobedničkoj opciji.Ne glasam na namestenim i kontrolisanim izborima, izadjem i ponistim listic.
Nzm, šta fali feministkinji?
I na Milu opasna ta Mila jebacica.Na Dinka 24 casa dnevno mislite samo kapetanmark i ti.
Uz ovu vlast na dobrom su putu da to i postignu.Ne kolega Maki, Zagreb i Priština zahtevaju i ukidanje Srbije.
Sasvim irelevantno u drustvu u kom jedna stranka ima minimum 44%(najgori rezultat) sigurnih glasova i jos 2-3 satelit stranke koje ce zajedno ce da prikupe 10-15%.Poništavanjem listića ste ispunili pravilo da nevažeći glasovi odu pobedničkoj opciji.
U ovom slučaju znači da su 2.8% nevažećih listića otišli SNS-u
a onda se da zaključiti da ste ih podržali glasom a na rečima ih pljujete na forumu
ne postoji metod kako neizašle neko može da prisvoji jer su na glasačkom mestu sve stranke
a to što Djilasu "ukradeno 100.000 glasova" nek proveri kod Miloša Francuza odakle njemu "100.000 viška" koje nije očekivao.
Ima tako tih šano dušo glasača
Koga su poslednjeg čuli a da im se doapala floskula a oni - dok ne probiju sto za glasanje