Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.851
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti bi prelaznu vladu sa 5%? Oću i ja sedam na lotou.Вучевић и Ђурић оставке хах комендија. Вучић припрема терен за ванредне изборе али неће проћи.
Pre nekoliko dan si rekao da verujes Dverima, Novom DSS I Poksu.nista onda nek vlada savo rotsild i studenti a ustav i drzavu da ukinemo a ?
I ja sam protiv kradje , al za kradju je kriva I OPOZICIJA koja to dozvoljava da prolazi godinama
Gledao sam vise puta zapisnike sa izbornih mesta gde je zapisnike potpisala JEDNA RUKA
Gde je opozicija bila da te zapisnike obori i trazi ponavljanje glasanja na tim izbornim mestima?
Cute ko sline sto znaci da zele da Vucic vlada!
A studenti nisu studenti. I šta ćemo sad?
Ово није одлука Вучевића.
Ништа он није одлучивао, па није ни он донео одлуку о својој оставци.
Postali ste i vi dramoseri! Pala vlada,moz; misliti.. U Ittaliji se to desavalo redovno. Nista strasno. Stavice novog.
A studenti nisu studenti. I šta ćemo sad?

Zbog cega je podneo ostavku? Takticki potez? Sta sad slijedi? Izbori za 30 dana? Ne kapiram, pojasni mi ako mozespa sta ako podnosi ostavku, jaka stvar nije on sistem.
Po kom osnovu je Danas svetski medij? Poziva se na ljude u rangu Felingera i slično.
Ne može. Niti je nadležan niti ima kapaciteta.Zbog cega je podneo ostavku? Takticki potez? Sta sad slijedi? Izbori za 30 dana? Ne kapiram, pojasni mi ako mozes
Pa ajde ti mi pojasni. Sta ovaj potez znaci? Slijede li izbori ili? Ko ce doci sad za premijera? Nije mala stvar sto je pala vlada.Ne može. Niti je nadležan niti ima kapaciteta.
tacno. Amerikanci zahtevaju ostavku Vucica.Studentski zahtjevi ne uključuju ostavku Vučevića.
Pogresio si.A studenti nisu studenti. I šta ćemo sad?
Grenel ili Tramp?tacno. Amerikanci zahtevaju ostavku Vucica.
Ni malo. Studentarija- velika igrarijaPogresio si.
Videćemo, ljudi koji razmišljaju pomoću Šolakovizija skaču okolo međutim vladajući imaju apsolutnu većinu i sledi neka rotacija.Pa ajde ti mi pojasni. Sta ovaj potez znaci? Slijede li izbori ili? Ko ce doci sad za premijera? Nije mala stvar sto je pala vlada.
Ala te naložio Šolak. Znaš šta, neki i ne zasluzujete bolje od AV.Pogresio si.
Da, ekspertska vlada od studenataVidećemo, ljudi koji razmišljaju pomoću Šolakovizija skaču okolo međutim vladajući imaju apsolutnu većinu i sledi neka rotacija.
Diskutuješ sa ljudima koji tvrde da vladu trebaju da formiraju studenti i NVO.
Na strani kog tačno naroda? Naroda kom pripada Ajša Škrijelj? Pa ona je Bošnjakinja. Zašto bi Srbi morali da se bore za njene nacionalne ciljeve?Pre nekoliko dan si rekao da verujes Dverima, Novom DSS I Poksu.
Oni su na strani naroda, a ti si izdao, opet!

St Protica sto dalje od bilo kakve javne funkcije,dovoljno mu je gostovanje na n1 gde moze da iznese njegovu dnevnu dazu lelemudenjaSt Protić voli da se eksponira.
Šta ako bude dao ostavku pa Annie B. preuzme funkciju a on ode na mesto šefa vlade?Kada se Vucevic juce obracao, malo me iznenadio... Znamo da je Vucic svima njima poklonio fotelje i da ih smatra svojim podanicima...To su uglavnom sve ljudi bez ikakvog integriteta...Medjutim Vucevicev nastup je bio prilicno suveten...On je govorio tako da je u jednom trenutku zalicio na osobu koja ima odredjenu moc, prosto je zasenio naseg Dominusa... Veoma je bilo cudno da neko tako samouvereno govori pored Dominusa... Te je Dominus u sebi pomislio "Ja mu dao sve, a on sad glumi nekakav autoritet pred mojim narodom" "To je moj narod".... I eto, tako vec od danas Vuceviceva fotelja se klati... Sad ocekujem da predsednik organizuje izbore, pa mozda i odradi onu putin/medvedev rokadu, stavi nekoga na mesto predsednika, a on ode da bude premijer...To bi mu bilo najbolje sad, da organizuje predsednicke izbore gde on nece ucestvovati, dodje na m novi predsednik, a on ode da bude premijer i ponese svu moc sa sobom...Tako nas sve izvara, onako dzulovski....