Miloš Vučević podnosi ostavku

Misliš na Soroša? To može samo kod ovog uplakanog Vučka, probali oni i u Slovačkoj, al’ sve po’apšeno, po najkraćem postupku.

sorošev mali.jpg

Вучевић и Ђурић оставке хах комендија. Вучић припрема терен за ванредне изборе али неће проћи.
porfirije pere ruke, sledeca je zagorka

vucic ce do poslednjeg milimetra mogucnost da zadrzi poziciju neuzmicavo lupetati i praviti samom sebi stetu

stvar je do karaktera... samo do toga.

Izbori ne po ovim uslovima gde odlučuje onaj ko broji glasove .

nista onda nek vlada savo rotsild i studenti a ustav i drzavu da ukinemo a ?

I ja sam protiv kradje , al za kradju je kriva I OPOZICIJA koja to dozvoljava da prolazi godinama

Gledao sam vise puta zapisnike sa izbornih mesta gde je zapisnike potpisala JEDNA RUKA

Gde je opozicija bila da te zapisnike obori i trazi ponavljanje glasanja na tim izbornim mestima?

Cute ko sline sto znaci da zele da Vucic vlada!

I ja sam protiv kradje , al za kradju je kriva I OPOZICIJA koja to dozvoljava da prolazi godinama

Gledao sam vise puta zapisnike sa izbornih mesta gde je zapisnike potpisala JEDNA RUKA

Gde je opozicija bila da te zapisnike obori i trazi ponavljanje glasanja na tim izbornim mestima?

Ti kao da si prespavao dešavanja u Srbiji.

Koja opozicija? Ona koja radi za režim?

Nemaš iskrenog opozicionara u Srbiji.

Vrte se jedni te isti ljudi unazad 20 godina.

Ovo ti je logika po sistemu za silovanje je kriv i silovatelj i žrtva

Nemoj molim te, izdigni se iznad toga, nemoj da braniš kriminalnu bandu

Kupovina, ucena, pritisak, nasilno dovođenje glasača, brutalna krađa, to nisu izbori, to je sprdačina

Medije da i ne pominjemo

Back