Милош разбио СНС на РТС-у: Ви сте потурице, кривично ћете да одговарате за КиМ!

Vučić je ubrzano počeo da rešava problem koji je mnogo bitniji, a to je recimo Kosovo, znači sve sad može nema nikakvog otpora. Apsolutno bez ikakvog otpora u društvu i sa vrha vlasti trenutno se sve živo sprovodi na Kosovu...sve je predao šiptarima ali naravno vučić je spreman da sve preda zarad vlasti samo da ga zapad ne dira i da ga pusti da vlada jer je opsednut sa vlašću jer očigledno ništa drugo ne zna da radi i uz pomoć medija i svojih monologa stvara virtuelnu stvarnost i time prikriva najveću izdaju na kosovu..
 
То је истина, а истина боли. Где је дотични био кад су падале бомбе по нама?
калсична ижвакана флоскула, и глупост. Као и оно да је позивао да још јаче бомбардују Србију тачније Београд. ништа друго нисам ни очекивао да ћеш да споменеш ...
Вучић је био ту , јел де за време бомбардовања. Пљувао и оптуживао клинтона (па му однео наше паре за кампању његову те га бил тапшао по рамену) , блера (узо га саветника 2015), шредера (био му главни гост у предизборној кампањи на митингу) ...

У Сбрији му је био угрожен живот. Нормално је да се Ђинђић склонио.

Оно што разликује дефинитивно ђинђића од осталог шљама у тадашњој власти после петооктобарског догађаја , је да је био искрени патриота у питању Косова док су остали (чанак чеда прашак весна пешић санда рашковић , беба поповић, динкић и надолазећи ђилас) титоистичка чеда удбе која све чине на штету Србије.

Ђинђић је у првој и другој години формирао нову власт и полако направио органе власти, те је после две године и сам одлучи ода је време да се мора кренути са спровођењем стратегије о Косову базиране искључиво на резолуцији 12 44 .

Пред дочек нове године тачније 30. 12. 2002 је позвао у касним вечерњим сатима добрицу ћосића , да дође код њега те да могу слободно и у миру разговарати о ономе шта је наумио да одради почетком године.

Негде око 23 часа Ћосић је дошао код њега у резиденцију, и ђинђић је исказап одлучност да од нове године креће са планом о КиМ и да ће дати велиек интервјуе за два најбитнија највећа страна медија почетком фебруара.
Изнео је намеру да ће сада све своје снаге да покрене искљућиво око инсистирања на спровођењу резолуције 12 44 . Говорио је Ћосићу да морамо тражити редом испочетка, да се остварују тачке из резолуције, рецимо првих 5 и да ће запад да добије 4 рецимо или свих пет... Потом ћемо тражити још четири пет... Па ће мроати макар једну да испуне. После опет тражимо једну они одбију па другу одбију па трећу, па ће морати дати....Морамо бити упорни и страјни јер време не ради за нас и сад 3 године од бомбардовања је задњи час да кренемо са Косовом и испуњавањем обавеза из Куманова иначе ће за коју годину да га отцепе не питајући нас...Ћосић је саслушао план за та два интервјуа ббсију и цнн , рекао је ђинђићу да је то опасно и да може платити главом када буде то обелодани о и инсистираонатоме у том тренутку.

Он му је одговорио да је то небитно и да се ничега не боји јер Косово нема цену. Ћосић га је упозорио на легло издајника око себе са киме је формирао власт. Споменуо му је чанка... Ђинђић је чанка назвао будалом са којом ће лако кад дође време сад му је користан и мора да га трпи...јер има преча посла....


Сви знамо да је Ђинђић пред смрт имао чувене интервјуе и са домаћим телевизијама, поготово онај у бања луци када отворено критикује западне земње поједине као што су британија или француска уса, за лицемерје око косова, реко је да то не могу бити његови пријатељи ако супротно чине виталном интересу србије... тобож се зову наши европски и светски пријатељи а раде насупрот наших интереса...У фебруару је дао два интервјуа за највеће телевизије у свету и за мање од месец дана је ликвидиран....Ђинђић је био онај који је мислио да може да преко њих дође до власти а потом да их заебе када му не буду потребни тј када буду директ против њега....


не иде то тако заебо се....
 
калсична ижвакана флоскула, и глупост
Па где је био током НАТО агресије??

Он није никаква патриота, он је био измишљена личност, набеђњни интелектуалц, набеђњни ,,филозоф", али човек ништа није добро урадио за Србију. Али баш ништа.

Жао ми је што је убијен, али његово политичко деловање није имало никаквог позитивног ефекта за Србију.
 
Npr. dvojno državljanstvo
Strašan prekršaj. Niko nikada ništa gore nije učinio ovom narodu i državi. Nikada
Sramota. Dvojno državljanstvo. Idem da izlemam komšiju. Takođe ima dvojno državljanstvo. I Hrvatske i Srbije. Pa dokle više tako da se pljačka ovaj narod
 
Па где је био током НАТО агресије??

Он није никаква патриота, он је био измишљена личност, набеђњни интелектуалц, набеђњни ,,филозоф", али човек ништа није добро урадио за Србију. Али баш ништа.
не причај глупости

он је по интелекту др гете за вучића ђиласа тадића јеремића чанка ....

вучић је зато стварна личност коју клинтон тапше по раменима , блер му саветник , шредер главни гост на митинзима...

ајде...


о јеремићу и тадићу да не говорим , гофна која пребацише косово из ун у брисел а данас се праве паметни...
 

Србијом владају потомци усташких удбаша и потурица, разни Цинцари из Чипуљића и СНС "елита" са дна каце...​

Ствари треба назвати правим именом, а управо је то синоћ на Јавном сервису урадио Милош Јовановић, председник Новог ДСС-а.

Не само да је цела земља могла да чује да је Александар Вучић човек који издаје Косово и Метохија, већ је Јовановић на РТС-у прецизно описао ко данас управља колонијом званом Србија.
Владимир Орлић је као много пута до сада покушао да омета излагање опозиционару у емисији, али је и покушао да увреди Јовановића рекавши му да је Француз.
https://srbin.info/politika/milos-r...-poturice-krivicno-cete-da-odgovarate-za-kim/
Imate i video da pogledate braćo Srbi bliži se vreme kada je isto u Kraljevini morala da radi govnjiva motka po grbama izdajnika naprednjaka.
Milos Jovanovic iz Novog DSS dobija kuburu i kesu baruta i jatagan oko pasa. provijant na drzavnoj sisi..pa nek vidi sa Bondstilom sta i kako dalje
 
" Ja sam Srbin za razliku od vas poturica" . Jako ružan način da se vređa jedna nacionalna manjina .
Pored toga koristi pseudoistorijske predrasude, kaže " Pored vas ni Vuk Branković nije izdajnik" što je jedan istorijski falsifikat koga je još Ruvarac razotkrio a ti Slavene to dobro znaš :lol:

Piše NESTOROVIĆ.

Branimir Nestorović.
 
Slušao sam i govor drugih.Kurti pominje budale iz Banjske kao najveći primer terorista,te budale su dosta unazadile diplomatsku poziciju Srbije.UK podržava Kosovo da njihova centralna banka ima pravo da zna za novac koji teče na njihovoj teritoriji, izgleda da se dinar neće tako brzo vratiti na Kosovo, nema rasprave da li će se dinar vratiti, ali da Kosovo mora da olakša Srbima prelazak na drugu valutu i da u toj valuti primi novac.
JOŠ JEDNA POBEDA VUČIĆA.
KAD SE DINAR NA KOSOVO VRATI.

Sad je Južna Korea.
https://webtv.un.org/en
Naoruzati i obuciti Siptare sa KiM umesto da diluju kokos,hors,organe,migrante...da sednu u najsavremenije avione...+ javelini i sta god...juris na Srbe (ne na SNS_s i AV-a)....od Preseva do Horgosa....posto ce biti krvi do kolena...treba i USA da se umesa kad su mogli 1945 da porobe 200 mil japanaca ne vidim u cemu je problem 6.2 mil Srba preobratiti na trans,LGBT,pedo, ili ne smarati se samo ih sve poubijati ili proterati...ako (kada) preoru Iran,S.Koreju,Rusiju,Kinu,Kubu...i sve te budjave zemlje sa jos budavijijim stokom od naroda...to mora da se ocisti od tih poganstina...od naroda...ako USA zajebe stvar pa ih ne istebi ostali ce sve njih pirgave klozet-saksonce da istrebe...veliki su ulozi sad na astalu..to nemoze da pomogne ni UN ni Crveni Krst ni Zene u Crnom....
 
Снежана Пауновић из СПС-а је буквално обрисала под са вашим ,,херојем" Милошем, @nesko101 и @revolucionario .
Kako te nije sramota da pominješ Snežanu?
Ona je živela u Peći pre rata i svi znaju da su najviše krivi Pećanci jer su pobegli prvoga dana a šiptari četiri dana nisu smeli da uđu u Peć.Ej bre imali su 8 hiljada pod oružjem uplašili se i pobegli pre ulaska NATO a time su povukli i ostale Srbe iz Metohije,Vučitrna i drugih mesta da se isele.Da nisu bili kukavice sada bi bila skroz druga situacija na Kosovu i Metohiji.
PEĆANCI NEMAJU NIKAKAV KREDIBILITET ZA NAS SRBE NA KOSOVU I METOHIJI NITI UGLED NITI PRAVA NEKOME DA DRŽE PREDAVANJA oko Kosova.
 
KURTI ZAKUKAO U UJEDINJENIM NACIJAMA: VUČIĆ NE PRIZNAJE NEZAVISNO KOSOVO I NEĆE DA PUSTI KOSOVO U UN!Aljbin Kurti:"Srbija prema tački 4 ne sme prigovarati na članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama. Godinu dana nakon potpisivanja Sporazuma, premijerka Srbije Ana Brnabić je 13. decembra poslala dopis EU u kome kaže da to nije obavezujući dokument! Srbija takođe odbija da prihvati dve ključne obaveze - ne poštuje teritorijalni integritet Kosova i ne prihvata članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama, tako da ostavljaju prostor da izvrše invaziju na Kosovo! Predsednik Vučić je ODBIO da potpiše Sporazum!"
 
PEĆANCI NEMAJU NIKAKAV KREDIBILITET ZA NAS SRBE NA KOSOVU I METOHIJI NITI UGLED NITI PRAVA NEKOME DA DRŽE PREDAVANJA oko Kosova.
Можда за тебе и твоје истомишљенике, али очигледно је да ти ниси мерило за цео српски народ са Косова и Метохије.

А да је она обрисала под са дебилним Французом у овој емисији-јесте.
 
Па где је био током НАТО агресије??

Он није никаква патриота, он је био измишљена личност, набеђњни интелектуалц, набеђњни ,,филозоф", али човек ништа није добро урадио за Србију. Али баш ништа.

Жао ми је што је убијен, али његово политичко деловање није имало никаквог позитивног ефекта за Србију.

Evo, vidiš kako si sraman čovek, pričaš nešto o takstavnom, argumentovanom, ne znam ni ja čemu, onda ti čovek napiše pola strane činjeničnih stvari, iako ni sam nisam nikad mislio da je Đinđić uradio mnogo, više je pričao, ali je napisao činjenice kakve jesu, a ti si uzeo i citirao pet reči od celog posta i počeo opet da brbljaš svoje napamet naučeno. I posle se pitaš kad ti ljudi urade tako nešto? Pa ne očekuj da će tvoje favorizovanje vlasti iko da odobrava i još učestvuje u tome.
 

Back
Top