Miloš Jovanović otkačio blokadere "Nećemo podržati blokadersku listu!"

MILOŠ JOVANOVIĆ OTKAČIO BLOKADERE: "NEĆEMO PODRŽATI BLOKADERSKU LISTU!"

Miloš Jovanović: "Sve je u redu to što će studenti imati svoju listu, nemam problem sa tim ali to da mi odustanemo od izlaska na izbore i podržimo njihovu listu...

Znate, jedna stranka kad dođe pred izbore ima samo dve opcije - da na njima učestvuje ili da ih bojkotuje. NIJE OPCIJA DA SE PODRŽI BILO KOJA DRUGA LISTA!"

Voditeljka: "To da se opozicija povuče a da njima dâ svoju logistiku, to jeste neobičan zahtev!"Miloš Jovanović: "To je čudan zahtev, u najmanju ruku!"

images

Tragedija

Opozicione stranke ne zele da se ugase da bi studenti rotarijanci prigrabili svu vlast i moc u zemlji....

Ocigledno da nece biti jedne opozicione liste na narednim izborima....

Kakvi su vasi komentari?
Hoćeš da kažeš da agent francuske obaveštajne službe, poznatiji kao Miloš Francuz - ne podržava studentsku listu?
Pa zar to nije dobro za njih?

Bitno je da ih Dinko Doglavnik Gruhonjic i Natasa Kandic podrzavaju

I da ne zaboravim Tonina Piculu
A čiju listu je podržala ustaška unuka, Hrvatica, hrvatska državljanka i lezbejka Ana Brnabić?
Za vreme čije vladavine je Dinko postavljen na mesto raspodeljivača sredstava za medije?
Koga je podržala, svojevremeno, Vesna Pešić?
Koga je češkao po ledjima Bil Klinton, zločinac koji je bombardovao Srbiju, ubijao Srpski narod i Srpsku decu?
Čiji su prijatelji i koga su podržavali zločinci Toni Bler i Gerhard Šreder?

A čiju listu je podržala ustaška unuka, Hrvatica, hrvatska državljanka i lezbejka Ana Brnabić?
Za vreme čije vladavine je Dinko postavljen na mesto raspodeljivača sredstava za medije?
Koga je podržala, svojevremeno, Vesna Pešić?
Koga je češkao po ledjima Bil Klinton, zločinac koji je bombardovao Srbiju, ubijao Srpski narod i Srpsku decu?
Čiji su prijatelji i koga su podržavali zločinci Toni Bler i Gerhard Šreder?

SNS

al i vasu listu podrzava doglavnik Dinko i Natasa Kandic

isti ste.

ja cu glasati za nestorovica i mi glas naroda.

cim budu izbori

dobro bi bilo da ga jos pomognemo da ojaca ta opcija u parlamentu

a ne samo djilasova i vuciceva stranka da vladaju

a ti @ssmpmd za koga ces ?

Hbg. ja nisam "punoletne građe" a vidim da to tražite tako da ništa od moje podrške za MI

Ja čekam da Gruhonjić konačno prijavi tu svoju listu, pod nazivom "Dinko, Picula i drugari" pa da imam za koga da glasam, sve ostale opcije jednostavno nisu dovoljno izdajničke za moj ukus. Ako neko čuje da je spremljena ULI (Ujedinjena Lista Izdajnika) odmah da mi javite

Ja čekam da Gruhonjić konačno prijavi tu svoju listu, pod nazivom "Dinko, Picula i drugari" pa da imam za koga da glasam, sve ostale opcije jednostavno nisu dovoljno izdajničke za moj ukus. Ako neko čuje da je spremljena ULI (Ujedinjena Lista Izdajnika) odmah da mi javite
Ima bar dvadesetak takvih poput tebe ovde, nije mi samo jasno zasto se kriju i cega se stide

Hbg. ja nisam "punoletne građe" a vidim da to tražite tako da ništa od moje podrške za MI

MILOŠ JOVANOVIĆ OTKAČIO BLOKADERE: "NEĆEMO PODRŽATI BLOKADERSKU LISTU!"

Miloš Jovanović: "Sve je u redu to što će studenti imati svoju listu, nemam problem sa tim ali to da mi odustanemo od izlaska na izbore i podržimo njihovu listu...

Znate, jedna stranka kad dođe pred izbore ima samo dve opcije - da na njima učestvuje ili da ih bojkotuje. NIJE OPCIJA DA SE PODRŽI BILO KOJA DRUGA LISTA!"

Voditeljka: "To da se opozicija povuče a da njima dâ svoju logistiku, to jeste neobičan zahtev!"Miloš Jovanović: "To je čudan zahtev, u najmanju ruku!"

images

Tragedija

Opozicione stranke ne zele da se ugase da bi studenti rotarijanci prigrabili svu vlast i moc u zemlji....

Ocigledno da nece biti jedne opozicione liste na narednim izborima....

Kakvi su vasi komentari?

To znaci podrzace Vucica i SNS mafiju.
:D

Back