mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.774
A soroš je sns i srs ukratko.Srbija je okupirana i za koju god stranku da glasas,glasao si za Sorosa i njegove gazde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A soroš je sns i srs ukratko.Srbija je okupirana i za koju god stranku da glasas,glasao si za Sorosa i njegove gazde.
Treba mu vremena da razmisli, svi su mu isti sem ćacija i milice zavetnice DOOKad narod čuje ovaj tvoj stav, povešče se za njim. Još samo da kažeš za koga ćeš da glasaš, pa da i ja isto glasam za te.![]()
Потонуће као СПО 2000. године. Небитан фактор тоталноMILOŠ JOVANOVIĆ OTKAČIO BLOKADERE: "NEĆEMO PODRŽATI BLOKADERSKU LISTU!"
Miloš Jovanović: "Sve je u redu to što će studenti imati svoju listu, nemam problem sa tim ali to da mi odustanemo od izlaska na izbore i podržimo njihovu listu...
Znate, jedna stranka kad dođe pred izbore ima samo dve opcije - da na njima učestvuje ili da ih bojkotuje. NIJE OPCIJA DA SE PODRŽI BILO KOJA DRUGA LISTA!"
Voditeljka: "To da se opozicija povuče a da njima dâ svoju logistiku, to jeste neobičan zahtev!"Miloš Jovanović: "To je čudan zahtev, u najmanju ruku!"
![]()
Tragedija
Opozicione stranke ne zele da se ugase da bi studenti rotarijanci prigrabili svu vlast i moc u zemlji....
Ocigledno da nece biti jedne opozicione liste na narednim izborima....
Kakvi su vasi komentari?
Pokazao je i Miloš i mnogi "opozicionari" ko su i uz koga su nakon onog cirkusa koji su napravili u skupštini. Cirkusa koji je u tom momentu preko bio potreban, jer se napolju raspadao pred studentima i blokadama
Je li živi Gavrilo?
Понош се давно испалио кад је лагао да никада неће имати своју странку.I PONOS VAS PLJUNUO I KAZE IDE SA SVOJOM LISTOM NA IZBORE
Ajd da ne otvaramo i za ovo novu temu
Prvi put u zivotu cu napisati ovo - Bravo za Ponosa![]()
Ponoš i Đilas su tvrdoglavo za prelaznu vladu a to je zapravo bojkot.I PONOS VAS PLJUNUO I KAZE IDE SA SVOJOM LISTOM NA IZBORE
Ajd da ne otvaramo i za ovo novu temu
Prvi put u zivotu cu napisati ovo - Bravo za Ponosa![]()
јесте он је органиѕатор пленума колико си и ти академски грађанин
Ti Miloši i Ponoši i ostali sada polako gase svoje stranke i pokrete. Trajali su dok je postojala potreba za njima. Sada će AV morati sam
Zato se na parlamentarnim izborima teško može menjati vlast. Pored studenata biće gomila lista desničara, fantomskih studenata 2.0. Oni će rasuti glasove a to rasipanje ide prvoplasiranom što je obično vlast. Znači studenti moraju sve skupa da ostave iza sebe. Na predsedničkim nadješ nekog harizmatičnog patriotu i onda ga svi podrže i onda on ide protiv nekog Vučićevog kandidata.
Baš tvrdo...Ponoš i Đilas su tvrdoglavo za prelaznu vladu a to je zapravo bojkot.
Стварно су јајаре.pa sta si ocekivao ?
Ne bave se oni politikom da rotarijanci sa sofijom brajer dodju na vlast
Vec da oni sami dodju na vlast
Da li će ili ne, to ne znam. Ali znam da su ovi sadašnji ugasili. I ovako su bili na ivici cenzusa i borili se za opstanak, a od nedavno su, kao po naređenju, počeli da bucaju sami sebi u nogeCeniš da se neće pojaviti nova "ekipa"?
Прећи ће сви они цензус ако се не среде изборни спискови.Miloš neće preći celzijus ali Nestor možda hoće.
Ipak, parlamentarni izbori, ako ih bude, mogu da budu dobra odskočna daska za predsedničke. Ako se ostvari dobar rezultat, to će da ohrabri narod da je smena konačno moguća.Zato se na parlamentarnim izborima teško može menjati vlast. Pored studenata biće gomila lista desničara, fantomskih studenata 2.0. Oni će rasuti glasove a to rasipanje ide prvoplasiranom što je obično vlast. Znači studenti moraju sve skupa da ostave iza sebe. Na predsedničkim nadješ nekog harizmatičnog patriotu i onda ga svi podrže i onda on ide protiv nekog Vučićevog kandidata.
UDBA jednom recju.Klasicni preletacevic.
Promenio 8 - 9 partija i pokreta od saveza komunista do DOS-a i Nestora.
Bio i u agenciji za privatizaciju i u NIS-u itd.
Znaci imao je 30 godina da pokaze sta zna i da uradi nesto.
Tačno tako, tvrdoparizeraši glasaju samo za najglasnijeg nebitno šta priča.Zato se na parlamentarnim izborima teško može menjati vlast. Pored studenata biće gomila lista desničara, fantomskih studenata 2.0. Oni će rasuti glasove a to rasipanje ide prvoplasiranom što je obično vlast. Znači studenti moraju sve skupa da ostave iza sebe. Na predsedničkim nadješ nekog harizmatičnog patriotu i onda ga svi podrže i onda on ide protiv nekog Vučićevog kandidata.
Nestor čak i postavlja ista pitanja studentima koja im je postavljao Vučević, baš kao što je Patrijarh u razgovoru sa Putinom upotrebljavao iste metafore o vezivanju male srpske lađe za veliki ruski brod kao i Crveni vojvoda pre više godina.Nestor i Miloš su Vučićevi ljudi i evo vidi se odmah, u par dana, obojica napada studente. Ranije je Djilas, sada oni.
@Тихи Koliko Srbija trenutno vodi protiv Kosova?
Наравно, само патриотска опозиција...студентима је прошао моментум...naravno
ja sam simpatizer patriotske opozicije
branim one koje podrzavam , nisam lud da ginem za studente balavce , bez dana radnog iskustva, rotarijance koji prde u istu tikvu sa zagorkom dolovac i ostalim usaid sorosevim kadrovima u pravosudju