Miloš Jovanović od Francuza nije dobio samo pasoš već i pare

Kakav gospodin, ni izm*t iz tzv. "liberalne" opozicije ne može da ga napada na konto šovinizma i rasizma, kad i sam ima ženu drugog porekla.

Pa koliko ja znam niko nije nikada Jovanovića prozivao za šovinizam ili rasizam, tako da ne znam čemu pominjati to.

Ako išta, sasvim suprotno; napadaju ga da nije dovoljno Srbin i patriota.

Pa koliko ja znam niko nije nikada Jovanovića prozivao za šovinizam ili rasizam, tako da ne znam čemu pominjati to.

Napisao sma tzv. opozicija, očigledno aludirajući na Mariniku, Đilasa, Biljanu Srbljanović i ostale persone na platnom računu stranih NVOa i ambasadi, koji pritom mudro ćute u ovoj situaciji.

Njega specifično i nisu toliko, više celu opoziciju desnije od njih zato što ne dele njihovo mišljenje o gej paradama i sankcijama Rusiji

Napisao sma tzv. opozicija, očigledno aludirajući na Mariniku, Đilasa, Biljanu Srbljanović i ostale persone na platnom računu stranih NVOa i ambasadi, koji pritom mudro ćute u ovoj situaciji.

Njega specifično i nisu toliko, više celu opoziciju desnije od njih zato što ne dele njihovo mišljenje o gej paradama i sankcijama Rusiji

Pitanje seksualnih prava i sloboda i spoljno političko pitanje nikakve veze nema sa rasizmom ili šovinizmom. Ne znam kako si uopšte to doveo u nekakvu korelaciju.

Pitanje seksualnih prava i sloboda i spoljno političko pitanje nikakve veze nema sa rasizmom ili šovinizmom. Ne znam kako si uopšte to doveo u nekakvu korelaciju.
Ne znam da li se praviš lud ili stvarno ne razumeš, svakako ukoliko nisi nikad čuo prosipanje tih floskuli od strane spomenutih osoba ne znam o čemu dalje.

Samo pročitaj članke N1 i Nove o Milošu, Bošku, Milici i sve će ti biti jasno.

Ne znam da li se praviš lud ili stvarno ne razumeš, svakako ukoliko nisi nikad čuo prosipanje tih floskuli od strane spomenutih osoba ne znam o čemu dalje.

Samo pročitaj članke N1 i Nove o Milošu, Bošku, Milici i sve će ti biti jasno.

Pa ja čak nisam primetio da je neko preterano, naravno ne govorim o ekstremnim slučajevima, uopšte posebno napadao Jovanovića po ideološkoj osnovi sa te strane. Na kraju krajeva, on im je bio i vrlo dobrodošao u Savez za Srbiju. On je i, štaviše, dosta često viđen gosta na N1 i Nova S.

Jedini napadi na Jovanovića sa tih adresa ticali su se upitnosti njegove iskrenosti, odnosno koliko je stvarno opozicionar. A nikada (ili skoro nikada) zbog tako nekih političkih pitanja.

Dokazi o Jovanoviću:
Jovanović je, naime, jedan od autora publikacije „Uvod u pravo Francuske“, na kojoj jasno stoji da se štampa novcem ambasade pomenute zemlje.
koja je debilana ova sns sekta? pa dobio je novac da pise o francuskom pravu,a ne da izdaje srpsko pravo i ustav kao vucic?

jel trebao da to radi francuzima badava? jel vucic izdaje za badava. ili jer je ucenjen, ili placen?

jaoj sns sekto, ko te dade, i ljigu vucica ucenjenu ustvu da te maze i laze?

sta je dokazano ovim o jovanovicu? ja vidim samo dokaz da je sns sekta debila kojoj je oprana pamet zarad izdaje i rusenja ustava

znaci pljunuo je vucic izdajnik i sns sekta na sve nas emigrante koji se nismo prodali njemu i uclanili u njegovu sektu preletaca- partokratija ste! ovo nije bilo za vreme komunizma i tita!

da oni koji nisu ni rodjeni u srbiji negiraju nama koji jesmo srpstvo - da li je moguce da vam je vucic toliko oprao pamet, preumljio vas?

Poslednja izmena:
a dodjosi jesu, kolonijalni upravnici, oni koji kada su culi da je haski podigao optuznicu protov putina, setili se pretnje njima upucene dok su bili SRS, i od straha morali da sednu na klupu?
zar je moguce da je cipuljicki preumljio srbe rodjene u srbiji, tek poneki prekodrinski srbin se nije dao, ovde na forumu?
koga sve kolonijalna uprava nije dovodila sa strane, iz inostranstva, negirajuci osnovni kriterijum da budes rodjen u srbiji da bi obavljaoi neku drzavny funkciju, ministarsku, predsednicku?

da li je jovanovic rodjen u srbiji? a vucic? I SAD, vuciceva policija da brani ljudima okupljanje i litije za kosmet? pa, da li ste vi normalni?

Poslednja izmena:

Back